icon

O čom je partnerský vzťah?

2. nov 2025

Mám partnera sme spolu 12 rokov prišlo dieťa chlapec na 5 rokov ..prvé dva roky boli tá pravá zamilovanost alebo skôr som mala ružové okuliare, prišla som na to že sa nemáme o čom rozprávať, vecer každý pozerá do svojho telefónu nemáme spoločne zaujmy ja chcem chodit na koncerty mam rada Kabát Horkyze slíže iné kafe a on so mnou nepôjde, nemame ani spoločný humor ja mám presne ten taký dvojzmyselný, chcem sa steklit smiať sa baviť sa a on nič ani ma nepríde objať sám od seba musim ja sa k nemu pritulit sex nemáme ..proste vypršala z nás tá láska, on sa venuje len malej na mňa zabudol.....nič mi nepodá nevie byť taký ten gentleman vo vzťahu proste je nevyzrety a ja neviem o čom je normálne partnerstvo chcem to vedieť a ani niesom v ňom šťastná, ako to máte vy ženy ? Nechcem celý život len trpieť , teším sa keď idem do práce a niesme spolu

anonym_64fe2a
2. nov 2025

partnersky vztah je presny opak toho co si popisala... ma sa jeden na druheho spolahnut,podrzat sa vzajomne a potiahnut jeden druheho vpred.. spolu sa smiat ,plakat ,rozhodovat ... vediet sa aj pohadat ale do miery takej,ze udobrenie bude o to krajsie a neprehanat to ... vediet ze ak by sa s tebou daco stalo druhy partner ta zastupi .. doverovat mu a verit

domkakvet
2. nov 2025

@anonym_autor to si zistila po 12 rokoch?

enmery
2. nov 2025

Podľa mňa o ničom😄🍿

autor
2. nov 2025
@anonym_64fe2a

partnersky vztah je presny opak toho co si popisala... ma sa jeden na druheho spolahnut,podrzat sa vzajomne a potiahnut jeden druheho vpred.. spolu sa smiat ,plakat ,rozhodovat ... vediet sa aj pohadat ale do miery takej,ze udobrenie bude o to krajsie a neprehanat to ... vediet ze ak by sa s tebou daco stalo druhy partner ta zastupi .. doverovat mu a verit

@anonym_64fe2a vedela som že to nebude dobre chcela som sa tu poradiť

anonym_59f209
2. nov 2025

Mame spolocne zaujmy aj kazdy svoje.
Taky bol aj pred dietatom 6 rokov. Preco si s nim zakladala rodinu?

autor
2. nov 2025
@anonym_59f209

Mame spolocne zaujmy aj kazdy svoje.
Taky bol aj pred dietatom 6 rokov. Preco si s nim zakladala rodinu?

@anonym_59f209 lebo som myslela že bude taký ako na začiatku ale vravim asi som len mala ružové okuliare ..ale bez neho by som neprežila ani finančne aj mám zdravotné problémy a o dceru sa príkladne stará len ja ....

anonym_ae91e1
2. nov 2025

Nejaký chaotický prispevok
Najprv dieťa chlapec a potom dievča?
Ste spolu 12 rokov ale iba dva roky to bolo ok
A dieťa prvé ma 5 rokov?
Takže to ste uz mali dlhé obdobie co vzťah nebol idealny a ajtak ste si spravili dieťa/deti
No teraz ten neidealny vzťah nestačí
Chapem to?

anonym_f97cc9
2. nov 2025
@anonym_ae91e1

Nejaký chaotický prispevok
Najprv dieťa chlapec a potom dievča?
Ste spolu 12 rokov ale iba dva roky to bolo ok
A dieťa prvé ma 5 rokov?
Takže to ste uz mali dlhé obdobie co vzťah nebol idealny a ajtak ste si spravili dieťa/deti
No teraz ten neidealny vzťah nestačí
Chapem to?

@anonym_ae91e1 súhlasím,. celý chaos. Ťažko pochopiteľné načo s ním mala podľa všetkého dve deti po toľkých rokoch ak už po dvoch rokoch všetko skapalo.
@anonym_autor aj keby si mala z ďalších vzťahov ak ten vzťah nebudejete tak koncí ako tento. Pre o ste to vôbec dopustili?

anonym_ae91e1
2. nov 2025

O super zaznelo tu slovo budovať 🥰
Ty si len spomenula koncerty,hudba,humor,sex upadol dokonca si nemáte ani čo povedat a to mate deti
Ale spomenula si aj velmi významnú vec, ze dcére sa venuje
Tak co keby na koncert si išla s kamoškou,vtipkovala taktiež snou ale so svojim partnerom by ste mali staviat na tom najdolezitejsiom a to je dcéra a teda aj chlapec ,ak teda su dve deti
Znamena ze otec je fajn,takže výlety s deťmi,akcie s deťmi,zabava s detmi a to vás ako rodinu zblíži a bude o com rozprávať
potom aj na ten sex budú lepšie vyhliadky, ked nebudete ako dvaja mumaci len vedla seba a ešte aj deti na takych rodičov pozerať

zmrzlinka2021
2. nov 2025

@anonym_autor bývaš u priateľa? Máš niečo vlastné?