Obavy z budúcnosti vo vzťahu. Ako riešiť dôveru?
Ahojte. Poznala som chlapa ktory ma dobijal par rokov ja som ho ale nechcela. Medzi tym sme sa nejak zacali castejsie stretavat spoznal ma so svojimi rodicmi chodila som k nim aj snim som bola casto. On medzi tym riesil nejaku babu na sex. Posielali si nahe fotky a stretli sa. Ona sa o mne dozvedela tym ze videla ze mam fotku v jeho dome. Konfrontovala ho stym a on jej povedal zeby ma nikdy nechcel lebo som chora ze trpim socialnou fobiou ( trpim depresiami a soc fobiou) a ze som bola na psychiatrii tak by ma nechcel. Pritom o mna javil zaujem. Ona ho kopla do zadku lebo vedela ze ma o mna zaujem.. som snim teraz vo vztahu asi pol roka.ja tak premyslam ze ked na mna vytiahol moju chorobu pred cudzim clovekom... ci mi nemoze urobit stym problemy do buducna napr kebye snim byvam a on by ma ohovaral prwd druhymi ze som chora.. alebo kebyze mame deti a rozvadzame sa tak ci by nechcel do svojej starostlivosti lebo som vraj chora. Nevidm vrta mo to v hlave odvtedy..
vies comu sa cudujem? Ze si s chlapom, ktory mal dva vztahu sucasne. V jednom ta namotava, v druhom sexoval. Vsetko ostatne co pises by bol len dosledok toho, ze si sa dala dokopy s nespravnym clovekom. (a to si este zabudla na to, ze nema problem mat sucasne aj dve, (tri, styri...?) baby naraz) Nezamyslaj sa co by bolo ak by bolo, ale preco si s takym "pripadom" a preco s nim este aj riesis buducnost
@anonym_autor prečo si s ním keď ho nechceš, kydá na teba a sexuje s inými?
@anonym_autor Cudujem sa, ze si sa dala dokopy s takym chlapom, ked toto vsetko vies. Ved on hocikedy hocikde moze pred druhymi toto vytahovat a neustale ta zhadzovat a ponizovat. Autorka teraz bez ohladu na tvoje dg., ale si hlupa! S takymto idiotom co zneuziva tvoje slabiny sa nezahadzuj! Nebud taka zufalka, aby si s tymto chujom bola🤦♀️
Toto nie je v poriadku. Že o tebe hovoril niekomu inému a o tvojom zdravotnom stave. Raz keď sa muž dozvie, že máš depresie a berieš lieky, už ho to poznačí a všetk problémy vo vzťahu bude pripisovať chorobe. Mám to na tanieri pravidelne.
typický chlap - tlačil kaleraby do hlavy aj tebe aj jej. Jej preto, že ju chcel na sex a tebe preto, že ťa chcel zbaliť. Ešte ani nie ste manželia a už premýšľaš nad tým, ako ti vezme deti a urobí z teba blázna. Neviem si predstaviť, že by môj frajer niekomu hovoril že by ma nechcel lebo mam uzkosti (mam uzkosti aj ja a nevydržím ani s kamarátmi dlho v spoločnosti) a potom by som mu dala šancu ma "dobiť" a randiť spolu. Asi by to nebol môj frajer ale len ďalší zúfalec, čo si myslí, že ma navrch pred ženami..
Zena, sebauctu si nechala kde? Byt s chlapom, ktory sa tahal s inou a este sa vyhovoril na tvoju chorobu? 🤦
@anonym_autor dopisem. On mi predtym vela pomahal asi rok, dva .. aj finacne mi pomohol ked som potrebovala. Ja som si ale nasla ineho a tento terajsi mi vraj kvoli tomu uz neveril lebo si myslel ze sme spolu ked mi pomaha. A ze som sa nanho vydrbala a nasla si ineho. No napriek tomu sa zaujimal dalej ale uz neveril az tak na to ze ma moze zbalit tak hladal dalsiu a mna len zarazilo ze jej povedal ze ma nechce lebo mam psychicke problemy len aby ju dostal do postele.
Tá žena ťa kontaktovala alebo odkiaľ máš všetky tieto info?
@anonym_a827df ano pisala mi a posielala mi ich chat. Aj mi povedala o tom mojom zdravotnom stave ktory jej spomenul.
@anonym_autor Ty si fakt chorá a nebude to len depresia. A ani to nikto nemusí o Tebe povedať, ty ti dávaš najavo svojim správaním a celou existenciou. Dúfam, že ten magor používa aspoň kondóm, lebo prípadné decko by to malo v živote ťažké.
Je to debil. Odpadovy kus. Prečo vôbec uvazuješ nad deťmi a co by bolo, keby ste sa rozvadzali? Ved ty si sama dobrovoľne chceš kaziť život, aj to vieš, ale nič.
Utekaj kym mozes. Akoze mozes vzdy, ale za inych okolnosti to uz moze byt tazsie.
vies comu sa cudujem? Ze si s chlapom, ktory mal dva vztahu sucasne. V jednom ta namotava, v druhom sexoval. Vsetko ostatne co pises by bol len dosledok toho, ze si sa dala dokopy s nespravnym clovekom. (a to si este zabudla na to, ze nema problem mat sucasne aj dve, (tri, styri...?) baby naraz) Nezamyslaj sa co by bolo ak by bolo, ale preco si s takym "pripadom" a preco s nim este aj riesis buducnost
@viestta tak on to bral asi tak ze mna mal jak zadne vratka uz a keby sa snou dal dokopy somnou by to ukoncil
Lenze ked sme sa poznali mal vztah a ta zena na mma vraj ziarlila sa smial na tom lebo ze mi pisal obcas a lajkoval mi srdieckami fotky. Ja tak premyslam teraz ze toto moze.robit aj mne teraz ze lajkovat ine atd.
@viestta tak on to bral asi tak ze mna mal jak zadne vratka uz a keby sa snou dal dokopy somnou by to ukoncil
Lenze ked sme sa poznali mal vztah a ta zena na mma vraj ziarlila sa smial na tom lebo ze mi pisal obcas a lajkoval mi srdieckami fotky. Ja tak premyslam teraz ze toto moze.robit aj mne teraz ze lajkovat ine atd.
@anonym_autor panenko skakava!!!! Cim viac pises tym hosie. Ale kto chce kam, pomozme mu tam alebo aj Kazdy dostane to o co sa velmi snazi. Takze vela stastia, vybrala si si vydrbaneho c.h-uja a ch-ujovo dopadnes, ale co my s tym narobime? Nic
Venuj sa sebe. Tieto "vzťahy" sú strata času a energie. Nie si vadny kus preto že si chorá depresia je normálna choroba. Nemáš dovod sa cítiť menej a brat hocikoho. Zbytočne si k chorobe pridávas chaos s takýmito divnymi kusmi. Nie si odkázaná na nejakého opelovaca.
Hľadať inú mal úplne plné právo, podľa všetkého si ho ty riadne motala a naťahovala, nechala sa dobíjať xy rokov. Že povedal, čo povedal, aby to uhral na frajera a dostal tú druhú je hlúpe, nevhodné, ale tak nejak to dokážem pochopiť. Predpokladám, že ste si to poriadne vysvetlili a ak si sa s ním napriek tomu rozhodla byt, treba za tým spraviť hrubú čiaru a nie to vyťahovať ešte aj po rokoch. Keby si sa vtedy rozhodla kvôli tomu neísť do vzťahu, vôbec by som sa nečudovala, ale dnes už mi príde neskoro niečo vyčítať. Ty si s ním tiež pekne vypiekla, nechala sa finančne podporovať, udržiavať kontakt a potom skočiť do náruče inému, neverím že si len tak pre nič za nič myslel, že medzi vami niečo je. Tu bola dôvera narušená z oboch strán, je na vás s tým pracovať s komunikovať.
Toto nie je v poriadku. Že o tebe hovoril niekomu inému a o tvojom zdravotnom stave. Raz keď sa muž dozvie, že máš depresie a berieš lieky, už ho to poznačí a všetk problémy vo vzťahu bude pripisovať chorobe. Mám to na tanieri pravidelne.
@anonym_85e743 potom to nie je v poriadku chlap. Keď ťa bolia zuby máš chrípku tiež to takto berie? Ak nechápe že je to normálna choroba je to somár. To teraz každý kto má chorobu ma doma čakať na smrtku sám byť vdacny za hocikoho alebo všetko tajiť? Chlapa to poznaci? Nebol potom ok už predtým
Hľadať inú mal úplne plné právo, podľa všetkého si ho ty riadne motala a naťahovala, nechala sa dobíjať xy rokov. Že povedal, čo povedal, aby to uhral na frajera a dostal tú druhú je hlúpe, nevhodné, ale tak nejak to dokážem pochopiť. Predpokladám, že ste si to poriadne vysvetlili a ak si sa s ním napriek tomu rozhodla byt, treba za tým spraviť hrubú čiaru a nie to vyťahovať ešte aj po rokoch. Keby si sa vtedy rozhodla kvôli tomu neísť do vzťahu, vôbec by som sa nečudovala, ale dnes už mi príde neskoro niečo vyčítať. Ty si s ním tiež pekne vypiekla, nechala sa finančne podporovať, udržiavať kontakt a potom skočiť do náruče inému, neverím že si len tak pre nič za nič myslel, že medzi vami niečo je. Tu bola dôvera narušená z oboch strán, je na vás s tým pracovať s komunikovať.
@anonym_a827df no toto ze zacinal novy kvazy vztah a uz od zaciatku k nej nebol uprimny. Tym ze nepovedal ze uz mi neveri a tak tak vytiahol moj zdravotny stav. Tym padom nemusi byt uprimny ani ku mne.
@anonym_a827df no toto ze zacinal novy kvazy vztah a uz od zaciatku k nej nebol uprimny. Tym ze nepovedal ze uz mi neveri a tak tak vytiahol moj zdravotny stav. Tym padom nemusi byt uprimny ani ku mne.
@anonym_autor a preco si s clovekom, ktory nie je uprimny? Pytam sa takto po lopate, ked to napises mne, mozno prides na to kde je problem toho vazho podivneho vztahu nevztahu. Mozno prides na to ako to vyriesit.
Alebo aj nie...
@anonym_autor a ty si ku nemu bola vždy úprimná? Nevyužívala si ho ani trošku? Ja by som ti na jeho mieste tiež neverila, okomentovať takto tvoj zdravotný stav však bolo naozaj blbé. Ale je úplne jedno ako to vnímam ja alebo ženy tu, keď mu neveríš, nemá zmysel to budovať ďalej a obaja iba strácate čas.
A napriek tomu vsetkemu co o nom vies, si s nim isla do vztsahu. A az teraz premyslas o jeho slovach a konani. Preco si nepremyslala predtym, ako si s nim zacala? Inak doma vsetko v poriadku?
Vysvetlim ti to :
chcel to niekam strcit, ty si asi pekna, aj ked vie o tvojich problemoch. Ked sa mu to javilo, ze zasunie tam, kde dusevne problemy nie su, tak ta nechcel. Ked to tam nevyslo, skusa to s tebou. Ak sa objavi ina, teba necha tak. Zaver a rozhodnutie su na tebe.
...jej povedal ze ma nechce lebo mam psychicke problemy len aby ju dostal do postele.....
Ked si tak predstavujem ako mnne toto hovori potencionalny partner...a ja sa pomaly vyzliekam, lebo tymto predslovom ma dostal do postele.. 😅😅
@patrike ako vies, ze je pekna? Ak chce chlap chce sukat, vzhlad mu nie je vzdy prvorady.
@anonym_autor a preco si s clovekom, ktory nie je uprimny? Pytam sa takto po lopate, ked to napises mne, mozno prides na to kde je problem toho vazho podivneho vztahu nevztahu. Mozno prides na to ako to vyriesit.
Alebo aj nie...
@viestta lebo mi stale prizvukuje ze ku mne uprimny je aj plakal v hneve ze mu neverim
@viestta lebo mi stale prizvukuje ze ku mne uprimny je aj plakal v hneve ze mu neverim
@anonym_autor mexická telenovela v priamom prenose. V žiadnom prípade si s ním nerob dieťa prosím ťa. Najprv ho nechces, máš iného potom on má inu a teraz si akoze preco s nim? Pre prachy? Lebo nechapem. Určite ho nemiluješ z tohto tvojho popisu. A on teba tiež nie.
Ty si uplne ako ta baba, ktora tu slintala nad nejakym skaredym srbom...mozeme napisat cokolvek a ides si svoje, uplne zbytocna diskusia a zbytocne baby deru klavesnice...
...jej povedal ze ma nechce lebo mam psychicke problemy len aby ju dostal do postele.....
Ked si tak predstavujem ako mnne toto hovori potencionalny partner...a ja sa pomaly vyzliekam, lebo tymto predslovom ma dostal do postele.. 😅😅
@patrike ako vies, ze je pekna? Ak chce chlap chce sukat, vzhlad mu nie je vzdy prvorady.
@katkazatka Neviem ako ini, ja mam nejake medze, v ktorych ma to este laka a za ktorymi nie.

Tá žena ťa kontaktovala alebo odkiaľ máš všetky tieto info?