icon

Oberá vás niekto o energiu a čo s tým robiť?

lucia851
8. jan 2024

Mám pocit že má jedna známa oberá o energiu . stále sa mi sťažuje a ja mám už z toho normálne depresire a uzkosti.Mam sa prestať s ňou bavit?

palculienka40
8. jan 2024

@lucia851 nie si povinna nikoho pocuvat. Ak ti to skodi urob co je najlepsie pre teba. Bud by som prerusila alebo obmedzila.

mikadooo
8. jan 2024

@lucia851 určite by ti to prospelo. Ak sa dá uťať kontakt, pokojne ho utni.

reanda
8. jan 2024

nikto ta nemoze oberat o energiu, ked to sama nedovolis

lucia851
autor
8. jan 2024

@reanda ta osoba zle na mňa vplýva

domkakvet
8. jan 2024

@lucia851 obmedzit kontakt.

luciaruz
8. jan 2024

Ked mas z dakoho depku, tak je snad samozrejme, ze sa s tou osobou nemás viac bavit, ne náhodou?? Načo ti je do života takyto clovek? Na toto si odpovedaj. Ja na takychto ludi nemám nervy. Máme iba jeden život, ne dalsie dva v zalohe! Takýchto toxickych ludi som zo zivota odstránila a je mi fantasticky

rorino
9. jan 2024

@lucia851 áno,okamžite,vycuciava ta

marca12
9. jan 2024

@lucia851 ano,presne takato osoba ma oberala o energiu. Chodila som vyzmykana,unavena,depresivna. Bohuzial,ja aby som sa jej zbavila,musela som zmenit pracu. Ale stalo to zato. Akonahle citim,ze ma niekto obera o energiu,zrusim kontakt. Ten clovek ti nic dobre do zivota neda a pocuvat vecnych stazovatelov,to je na slucku

egonsk
9. jan 2024

@lucia851 niektori ludia su vysavaci energie, tzv. upiri ... je to tazke s nimi, lebo oni si to neuvedomuju a nechapu, ze dokazu niekoho zatazovat.