Obnova priateľstva po rokoch
Ahojte, idem napisat svoju skusenost, co by ste mi poradili. Mala som kamosku, spoznali sme sa na VS, ked sme mali 18 rokov. Kamaratili sme sa aj po skonceni VS. 20 rokov. Postupne sme sa od seba vsak osobnostne viac vzdalovali. Kamaratka neschvalovala mojho priatela, stale tvrdila, ze mam naviac ako na neho. Obklopovala sa ludmi z inej vrstvy ako som ja, to je absolutne v poriadku, k takym ludom vzdy inklinovala. Co mi vadilo, bolo to, ze ona sa stale tahala so zenatymi muzmi. A s tym som ja vnutorne nebola OK a neschvalovala som jej to. Postupne sme sa osobnostne od seba vzdialili, a kamen urazu prisiel v jeden rok okolo 2015, kedy sme sa skaredo pohadali cez spravy. Ona vycitala mne, ze som sa zmenila, ze co sa so mnou deje, a ze si nemam brat veci osobne. Paradoxne si ma zablokovala na msng. Pritom uprimne, nikdy som nebola typ, co vypisuje spravy, to skor ona pisala mne, ale OK. Prisiel covid. Myslela som na nu, ako sa maju rodicia, ci su v poriadku. Napisala som jej po par rokoch. Spravu si ani neprecitala, asi ma dala do ignoru. Neskor som sa dozvedela, ze mali umrtie v rodine, tak som jej pisala spravu na mobil, ze mi je to luto, uprimnu sustrat, ani obraz, ani zvuk, myslim ze sprava nebola ani dorucena. Casto na nu myslim. Ako sa ma, ako sa jej dari, ci sa konecne vydala a nasla stastie, ci ma dietatko apd. Neplanujem byt kamoska velika, len sme spolu prezili viac ako 20 rokov, tak mi na cloveku zalezi... ale ako sa ku nej priblizit, ked ma vo svojom zivote uz zjavne nechce? Resp. da sa este nejako obnovit kamaratstvo, ktore uz zaniklo?
No, ked ona nechce tak asi nijako 🤷♀️ iniciativy z tvojej strany bolo dost, myslis ze vsetky spravy zlyhali na tom, ze jej neprisli a necitala ich?
@vanilkovazmrzka spravu na msng si neprecitala dodnes, ma ma asi v tom statuse ignore, ale nie uplne block. Co sa tyka sms, myslim, ze som pisala na stare cislo, cize asi spravu nedostala. V kazdom pripade, ak by mala zaujem ozvala by sa za tie roky. Nemala a neozvala.
Tak na to cislo zavolaj miesto pisana sms. Aspon budes vediet ci existuje a ci ho pouziva ci uz ona alebo niekto iny.
Tak na to cislo zavolaj miesto pisana sms. Aspon budes vediet ci existuje a ci ho pouziva ci uz ona alebo niekto iny.
@vanilkovazmrzka nemam tam preco volat, kedze to cislo sa uz nepouziva. Pisala som na stare cislo a jej nove cislo nemam.
@anonym_autor nie, to už nezachranis. Musíš sa cez to preniesť a ísť ďalej. Nechaj to v minulosti a spominaj na pekne zážitky ktoré ste spolu zažili, ale je čas sa pohnúť vpred. Ona na 100% nemá záujem s tebou kamarátsky vzťah obnovovať, už by sa ti dávno ozvala.
Tak jej posli ziadost o priatelstvo na fb, to uvidi urcite. Alebo si ju najdi na instagrame a zacni ju sledovat tam. Bez pisania dalsich sprav, uvidis ci na to zareaguje
Ked nie nechaj to tak. Mozno este na seba niekde narazite, ale skor uz asi nie
Pripadne stretavka z vysky
@anonym_autor ja by som viac nepísala. Píšeš, že ste sa odcudzili a pohádali. Správy nevidela. Nemáte si čo povedať. Desať rokov ste sa nebavili. Nechaj to tak.
Sk je male, ked si zvedava co a ako, vypatras aj sama. Ked by ti vyliala srdce a porozpravala co robila od 2015,na co nadviazete, nit sa uz pretrhla a uzol zostane. Aspon sa nesklames ako ja, ked som sa pokusila a podobne, gratulacia k okruhlinam cez t. c vygooglene. Prekvapenie, prijatie, pokecanie a zistenie, ze ako si vymyslala v mladisti, tak sa to este znasobilo... Potrebujem v zivote bajkarku❓nie. Len sa hra na fb na hogofogo a nema na vyplatu bratov z bytu. (kaporportal😅) Ale do nosa jen prsi furt, horenoske🥀
Ahoj, ako si uz sama zistila, tak zrejme nema zaujem. Tak kde nie je zaujem, prepac,ze to tak narovinu napisem, ...tam sa nepchaj. Chapem,ze ta to mrzi po tolkych rokoch, je to ozaj skoda...ale ona je niekde inde vo svojom zivote, asi ma svoj okruh ludi a mozno aj inu naj kamosku. Keby chcela uz zareaguje cez mess, taktiez keby chce tak ti napise aj sama...nie je doba kamenna, aby si ta nevedela vyhladat. Za mna, urcite jej viac nepis...lebo ked jej budes pisat dalsich xy sprav, tak jej to pojde tak na nervy, ze jedneho dna ti sice odpise, ale dost hnusne, a to asi nie je to co by si od nej chcela. Mas s nou pekne spomienky, to je cele co vas dve "spaja". Co sa tejto osobky tyka, pohni sa radsej dalej a netrap sa tym, popraj jej sama pre seba nech je stastna a sustred sa na aktualne kamaratstva🙂🤗
@anonym_autor ja som taka mala super kamosku, sice sme sa kamaratili len 7 rokov, bolo to intenzivne. Boli sme schopne hodiny prekecat na telefone. Potom po spolocnom vylete v zahranici sa prestala ozyvat. Je to uz 14 rokov, dodnes neviem preco. Aj som jej pred par rokmi pisala sms, email ale bed odozvy. Dodnes ma to trapi.
Ahoj, ako si uz sama zistila, tak zrejme nema zaujem. Tak kde nie je zaujem, prepac,ze to tak narovinu napisem, ...tam sa nepchaj. Chapem,ze ta to mrzi po tolkych rokoch, je to ozaj skoda...ale ona je niekde inde vo svojom zivote, asi ma svoj okruh ludi a mozno aj inu naj kamosku. Keby chcela uz zareaguje cez mess, taktiez keby chce tak ti napise aj sama...nie je doba kamenna, aby si ta nevedela vyhladat. Za mna, urcite jej viac nepis...lebo ked jej budes pisat dalsich xy sprav, tak jej to pojde tak na nervy, ze jedneho dna ti sice odpise, ale dost hnusne, a to asi nie je to co by si od nej chcela. Mas s nou pekne spomienky, to je cele co vas dve "spaja". Co sa tejto osobky tyka, pohni sa radsej dalej a netrap sa tym, popraj jej sama pre seba nech je stastna a sustred sa na aktualne kamaratstva🙂🤗
@motylik2559 raz som jej pisala v roku 2020 a potom sms v roku roku 2023. To som odoslala na zle telefonne cislo. Nemam ambiciu jej pisat, ani volat. Stve ma to, ale asi to tak malo byt.Nase cesty sa rozisli.

No, ked ona nechce tak asi nijako 🤷♀️ iniciativy z tvojej strany bolo dost, myslis ze vsetky spravy zlyhali na tom, ze jej neprisli a necitala ich?