icon

Obťažovanie a urážky od bývalého partnera

lussinda19
30. mar 2025

Ahojte.chcela by som sa spýtať,alebo teda ak nejaká žena si prechádza týmto istým ..už rok som rozidena s otcom svojho syna.od decembra ma neustále bombarduje,sikanuje v správach,uráža,klame..doslova ma to obťažuje.desiatky správ o tom aká som pi**,ku***, neschopná matka a útoky aj na môjho partnera.klame ako mu ja zakazujem styk pritom som mu x krát napísala ze nech príde po neho,robí zo seba super milujúceho otca ale už vyše mesiaca za ním nebol.a ja som ozaj ochotna mu ho day hocikedy,je to predsa jeho otec plati výživné,zatiaľ,nemôžem povedať..vždy mu dávam info ohľadom malého keď sa na neho opýta.nq sieťach ho mam bloknuteho,komunikujem mailami pokiaľ treba .vždy to začne tak ze sa opýta na maleho,ja mu odpoviem a on už začne písať,a x správ urážok.uz to trvá od decembra a ja už naozaj nevládzem.. a čím viac ignorujem,tým píše horšie

ovaaa
30. mar 2025

https://ficek.sk/obtazovanie-byvalym-priatelom-304 je to linka od právnika nápis mu. Je tam aj pár prípadov ako sa to dá riešiť.

pribinak
30. mar 2025

Stretko s právnikom a okrem toho že trestne za urážanie a osočovanie tak by som výrazne limitovala styk s dieťaťom

minenkaa
30. mar 2025

Zablokivat všade a nekomunikoval,príde hneď volať políciu

vanilkovazmrzka
30. mar 2025

Ja sa cudujem ze si ochotna davat dieta tak narusenemu cloveku

lussinda19
autor
30. mar 2025

@vanilkovazmrzka bohužiaľ,musím.. aj keď som x krát povedala ze by mal ísť k psychológovi,všetkým sa to javí normálne..on je neuveritelny klamár a manipulator a o malého sa postarať vie keď je treba,akurát že sa nejde pretrhnut. Im to zjavne stačí..

alickapusinka
30. mar 2025

toto tie nádavky rieš cez políciu nikdy nevieš čo mu tresne v bedni a ťa napadne na ulici.

kavasmliekom
30. mar 2025

@lussinda19 určený styk súdom mate? Ak nie, treba dať, to isté výživné.
Zvyšok ignorovať. Vymeniť kartu na mobile. Alebo hodiť jeho do spamu 😄

vanilkovazmrzka
30. mar 2025

@lussinda19 hmmm rozumiem.. potom jedine tou pravnou cestou skusit

cacianka
31. mar 2025

Máš dôkazy že mu neodopieraš styk s dieťaťom, tak ries tie urážky s políciou. A hlavná otázka - máš dieťa zverené, stanovený styk a výživné stanovené súdom ?
Ak nie, konaj urýchlene.

lussinda19
autor
4. apr 2025

Začalo sa to riešiť policajnou a aj právnou cestou keďže prišli naraz výhražky