icon

Odoberá mi kamarátka energiu? Ako tomu rozumieť?

25. feb 2024

Ahojte chcem sa podeliť o takú vec čo som si dnes uvedomila. Mám kamošku ešte zo strednej s ktorou keď som bola v kolektíve všetko bolo v poriadku ale akonahle som s ňou sama tak mi ako keby spadne z oci. Akože nemám bolesti hlavy alebo mi nie je na zvracanie ale strašne mi padaju oči strašne som zrazu unavená a už ani sa s nou neviem baviť o témach. Takto to bolo stále keď som po škole s ňou niekam išla či sadnúť alebo na nákupy nič sa mi zrazu nechcelo a vždy strašne unavená..dnes po dlhej dobe som sa s ňou stretla a vážne sa to zopakovalo asi do 10 min. Existuje niečo ako pozierac energie? Ešte chcem dodať že nie je zlý človek je veľmi priateľská ochotná a starostliva nikomu neublíži ..pár krát poohovara ale to každý tak bežne ale nič extra.

A ešte otázka na veriacich.. vie mi to niekto vysvetliť podľa Boha a biblie?
Ďakujem za odpovede.

lindous
25. feb 2024

Aj mňa vyčerpávajú negatívne naladení ľudia, ale keď hovoríš, že je priateľská a fajn, tak mi napadá - nie je jednoducho len nudná? Monotónny hlas, nezaujímavý prednes a proste si až tak nemáte čo povedať? 😅

lubkovaandrejka
26. feb 2024

Mne len napadlo ci nie je prehnane ukecana a rozprava prevazne o sebe. Ja som raz mala taku spoluzoacku a citila som sa presne ako ty :D

domkakvet
26. feb 2024

Tak nemusis sa s nou prestat kamaratit, len ak ta takto vycerpava, tak menej casto sa s nou stretavat.