icon

Odpúšťajú skôr ženy alebo muži?

msopkova
10. apr 2025

ahojte, veľmi by ma zaujímal pohľad mužov na odpustenie 🙂 ak sa nachádzate v manželstve alebo vo vzťahu, rada by som primárne mužov poprosila o pomoc pri výskume k bakalaerke MAX 5 MINÚT.
Ak sa podarí, môžete si pre seba alebo svoju drahú polovičku vyhrať poukážku do GymBeam za 20€.😎💪

sixiti
10. apr 2025

podľa mňa sú skôr ženy tie empatickejšie. apsoň podľa seba súdim. ja dokážem odpustiť, ale nezabúdam, no tiež nič nevyťahujem. môj muž je úplný opak.

7miriam77
10. apr 2025

Podľa mňa toto je veľmi ťažká téma, naozaj záleží od povahy človeka a aj od vzájomného vzťahu, lásky a rešpektu....a samozrejme dôležitý je dôvod hádky

sisska96
10. apr 2025

Podľa mňa muži. Viaceré ženy sú strašne hysterky

ivanka349
10. apr 2025

ja skor myslim ze zenske ustupia lebo chcu doma pokoj

marianarem
10. apr 2025

@msopkova Ja si myslim, ze to skor zavisi od povahy a skusenosti cloveka, ci je tvrdohlavy, ako je naladeny voci ludom, ci si v sebe nosi nejake stare krivdy... Poznam naozaj siroke spektrum muzov aj zien. U niektorych kazda neprijemnost vysumi do dalsieho dna a uz si s tym nelamu hlavu, niektori si pamataju vsetko aj po 20 rokoch a vyslovene blbosti, ako koho pes sa kam vycural, kto kde nevhodne zaparkoval auto a podobne a prezivaju to stale rovnako intenzivne. Tyka sa to oboch pohlavi, ja osobne nevidim rozdiel. Zeny su mozno vo vseobecnosti take srdcovejsie, citlivejsie, vedia mozno viac zapojit empatiu, ktora je pri odpusteni dolezita. Ale zase aj sa ich potom lahsie nieco dotkne, takze nie je to jednoznacne.