icon

Odpustili by ste internetovú neveru?

13. jan 2025

Ahojte, odpustili by ste internetovú neveru? Myslím písanie si s inými ženami, známe aj neznáme ženy. Je tam záujem , balenie z manželovej strany. So známymi ženami si píšu o tom ako rad spomína na to čo bolo medzi nimi.. a podobne. Veľa krát sim mu to našla, vždy sa tvári že to nič nie je. Všetko vymaže a robi zo mňa namýšľajucu si kravu. Telefón berie aj na záchod… sme zobratý a mame deti..da sa vôbec nato zabudnúť? Ja to nedokážem stále nato myslím.. čo mám robiť ? Ako sa cez to preniesť!? Bolo to neskutočne poníženie..

balerina2025
13. jan 2025

nie.

domkakvet
13. jan 2025

Vela krat si mu to nasla, cize uz si to odpustila viac krat a stale ziadna zmena. Nie neodpustila by som.

enmery
13. jan 2025

Ty s ním máš deti. Ty musíš vedieť, čo si schopná odpustiť/neodpustiť. Nevera sa začína v hlave, v tom chcení chcieť spoznať inú a zbaliť ju. Je jedno, či to robí na diske alebo dnes "moderne" cez net. Jasné, že on sa tvári, že je to nič, lebo on nechce prísť o tie ženy a zároveň o pohodlný život s Tebou. Že Ti ubližuje, má evidentne u prdele. Pre mňa je to emocionálny chrapúň. Sorry.

lenka9126
13. jan 2025

Len ci to ostane resp.ostalo len pri písaní....skúsiť dat na výber bud ty alebo nech uteká za tými ženami co s nimi toľko vypisuje...

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

Toto nie je nevera.

balerina2025
13. jan 2025

otazka znie, ak sa nechce v tomto zmenit, ty sa budes stale trapit a bude ta to zozierat. ja viem co to je, nastastie som s takym...nemala deti.

jankasamulko
13. jan 2025

Moja skúsenosť... Nezmeni sa, stale to tam bude a bude stale len vymyslat lepsie sposoby ako to tajiť. Ani moj ex sa nepriznal, akokolvek som prosila, musela som iba potajme precitat spravy. A ked aj sa to prevalilo, tak to zvalil len na mna, ze ja som ho k tomu dohnala, robil zo seba obet a zo mna najhorsiu. A to co som nasla bolo fakt ine kafe, kolko toho a ako mal rozrobene... Tiez mame dve deti a aj ked som odisla s nicim, bolo to najlepšie rozhodnutie v zivote. Ak ti momentalne kvoli detom, kvoli financiam vyhovuje ostat zatial s nim tak ostan. Tiez som nejaky cas kym som nebola pripravena ostala. Ale neries to s ním, bude aj tak len zatlkat alebo obvinovat teba. A sceny alebo opakovane vracanie sa k tomuto problemu, lebo mna to trápilo, by ho len uistovalo, ze ma kontaktovať zeny, ktore to neriesia. Odlubis sa, aj ked to bude dlho bolieť. Deti podrastu, budes sebestačnejsia, tvoj cas este príde. Mne ten cas pomohol schudnut a "skrasniet" (podla inych 🙂), celkovo ma to posilnilo, bola som uz proste ina... Bravaj si cas pre seba, staraj sa o seba, nechavaj mu deti. Ak chce s tebou byt a tebe to momentalne vyhovuje, tak bud, aj ostan na neho mila (pre tvoje dobro, nie pre jeho)... Ono sa to casom vykryštalizuje same... A trapit sa bude on, ze co sa deje, lebo bude vidiet, ze ty si sa prestala trapit...

michal_dr
13. jan 2025

@autorka

Co robit? Tu otazku nemyslis vazne, vsak? 🙂
Ako ste na tom so sexom? Si v pohode, protahuje ta manžel?
Pozri si staru klasiku "Nevera po slovensky" 😉

Ja za seba poviem, ak je vo vztahu vsetko ok, tak neviem, nechapem... ja na taketo nemam cas a ani pomyslenie 🙆‍♂️🤣

balerina2025
13. jan 2025

@jankasamulko presne si to vystihla

really8
14. jan 2025

Neni jedno co by sme urobili my? Mas svoju hlavu. Tak ju zapoj ide o tvoj zivot. Akoze ked betka napise ze odpustila tak odpustis naoko aj ty a aj ked ta to vnutorne bude zrat? Lebo betka odpustila?

autor
14. jan 2025

Ďakujem za komentáre, len som chcela vedieť ako ste sa zachovali vy ktoré ste sa s tým stretli.

balerina2025
14. jan 2025

stretli, a nikdy som sa s tym nezmierila. koniec takemu vztahu zial. nemali sme deti.

jesenzima
14. jan 2025

Jasné, že nie. A ešte k tomu "veľakrát" ...

milanemila
14. jan 2025

V tvojom pripade by som neodpustila, kedze sa to deje opakovane a muza to vlastne nemrzi 🤷🏼‍♀️ Mozno sa zamysli preco to robi, ci bol vzdy taky aj pred detmi, alebo sa mu mozno po detoch nedostava dost pozornosti a tymto sposobom si potrebuje dokazovat, ze je o neho stale zaujem a zvysuje si sebavedomie. Cim nechcem povedat, ze je to v poriadku alebo, ze je to teda iba tvoja vina. Lebo aj keby mal on taky pocit, da sa to riesit aj inak ako pisanim s inymi zenami. Si si ista, ze to ostalo vzdy iba pri pisani?
Ja by som si s nim sadla a spytala sa ho co mu chyba, preco ma tu potrebu. Snazila by som sa ozivit nas vztah (ak teda o to stojis a v ostatnych smeroch je dobry partner a otec) ale vsetko s podmienkou, ze toto jeho vypisovanie skonci a ak nesuhlasi, tak sa rozlucime. Pre mna by bola tvoja situacia toez ponizujuca aj kvoli tomu, ze tie zeny si musia o tebe mysliet, ze si nejaka chuderka domaca putka a manzela zaujimaju viac oni 🙈

autor
14. jan 2025

Skratka neviem sa cez to preniesť, veľmi mi to ublížilo a ponížilo ma. On samozrejme zatĺka ale ja som všetko našla a videla. Nedokážem sa odpútať od tých pocitov zúfalstva. Pri každej intímnej chvíľke to mám pred očami

really8
14. jan 2025

Ty s nim mas intimne chvilky?😳 wtf

enmery
14. jan 2025

Uf, prepáč, že tak tvrdo, ale aj rohožka z Pepca má vyššia hodnotu....ty s ním spávaš po tom všetkom a s týmto tvojím vnútorným peklom?Žena, kto Ti tak v živote strašne ublížil a naučil Ťa, že sa máš ponižovať za lásku muža nííímanda. Ty máš 1000 vyššiu hodnotu ako on alebo tie ženy.

eva8
15. jan 2025

@really8
@enmery
Keby s nim nespavala, spava by s inymi a este dovliekol domov nejaku chorobu. A kym by sa nerozisli, bolo by u nich este vacsie peklo.

really8
15. jan 2025

@eva8 ahaaaaa taktoooo. Takze vlastne dobre robi. Len mi to nejak nevychadza. Keby s nim nespavala ako by tu chorobu chytila?🤔

mnamko
15. jan 2025

Prečo si si to neodfotila,nemal by šancu zatĺkať

eva8
15. jan 2025

@really8 keby s nim nespavala, zacal by spavat s druhymi. A napr. syfilis sa da chytit aj inak, nez pohlavnym stykom. Alebo nejaky druh mikozy a pod. A nemusi chytit nic, ale potrebuje doma nervozneho "kurevnika"?

jaond19
15. jan 2025

Nie, neodpustila som takuto neveru v minulosti. Byvalemu som takto prisla na rozne flirty a dokonca si dohodol sex stretko (nedoslo k tomu lebo som na to prisla, mali sme spolocny notebook a nechal tam nechtiac otvorene okno s konverzaciou). A kazda ktora sa raz zbavia takeho chlapa lutuje len jednej veci. Ze to neurobila skor.

really8
15. jan 2025

@eva8 toto je velmi chore

eva8
15. jan 2025

@really8 * mykóza, nie mikóza