icon

Opakovane sa viem sklamať v ľuďoch

18. feb 2026

Ahojte, som muž 29 ročný a prechádzam si momentálne takou ťažšiou etapou po rozchode 4 ročný vzťah… ten bol ukončený druhou stranou na základe chaosu v hlave a že si zaslúžim lepšiu… v podstate ani neviem či si našla iného a aj následná ignorácia mojej správy ma dosť ranila nakoľko som vôbec nebol nikdy dotieravý ani keď mi to napísala že sa rozchádzame. Proste po 4 rokoch zrazu ticho… hneď na to mi vstúpila do života žena s ktorou som si písal na dennej báze ale kedže bola z diaľky videli sme sa len 2x. Po 2 mesiacoch denneho kontaktu a naplánovaného ďalšieho stretnutia mi tiež zrazu napísala správu že sa dala dokopy so starým známym. Plne som to akceptoval a chápal aj keď to bolelo. Dohodli sme sa že kedže fyzicky medzi nami nič nebolo tak ostaneme kamaráti, lebo aj ona si ma cenila ako osobu kedže podla jej slov som jej pomohol z depresii. Napísala že je tu vždy pre mňa a že sa mam kedykolvek ozvať. Tak som napisal jej na to ešte jednu trošku hlbšiu správu kde som sa ešte pýtal nejaké veci, nie o nás 2, ani k nejakej buducnosti, skor aj o mne a čakal som nejaku odpoveď lenže neprišlo nič už, iba seen. Takže dalšie také sklamanie a nejak si začinam uvedomovať že ludia sa neukazujú podľa toho, čo píšu ale podľa toho, ako sa správajú, keď už nemusia…
Neviem či som taký naivný alebo proste vidím v každom tú dobrú stránku alebo proste ja mam nejaký problém. Sklamali ste sa aj vy už takto viac krát? Prípdne čo vám pomohlo byť kritickými?

venom19
18. feb 2026

Ahoj, ved jeden skonceny vztah a jedna zena nepredstavuju vsetkych, trochu nadnesene, na svete su miliardy ludi. Mna osobne, hoci nie v milostnej oblasti, sklamalo omnoho viac ludi. Taky je zivot... Hlavu hore, treba sa trosku obrnit a nepripustat veci k srdcu. A neriesis veci az prilis hlbavo? Pre niekoho je to otravne. Ak sa mylim tak odpust. Ale drzim palce, bude lepsie 🙂

luccys
18. feb 2026

Prosim ta, maj nejaku hrdost a ked niekto ukonci konverzaciu, tak dalej nevypisuj a neries.

enmery
18. feb 2026

O človeku najviac povie to, ako sa správa k ľuďom, ktorý preňho nemôžu nič urobiť.

Tá po 4 rokoch, no načo by predlžovala agóniu odpisovaním?Evidetne by si to bral ako nádej.

Tá druhá, je jedno, čo ľudia hovoria, skutky rozprávajú jasnou rečou. Možno Ti to povedala len tak. Skús sa z toho poučiť a pozerať na činy.

Ak chceš rozobrať seba s niekým, ideálny na to je psychológ. Ten by ti pomohol zistiť, či je chyba v tebe a ak áno, čo sa s tým dá robiť.