Oplatí sa byť v kontakte s ex?
Oplatí sa byť v kontakte s ex ? Či radšej urobiť za tým hrubú čiaru...
Jednoznačne nie. Načo? Zbytočne by si si privolala hádky do aktuálneho vzťahu, teda ak sa ti risuje nejaký iný vzťah. Avšak za mňa, rozišli ste sa kvôli niečomu, tak načo si dávať falošné nádeje.
A prečo sa zaťažovať s niečím, čo očividne nestálo za to?
No pokial mas s nim spolocne deti alebo biznis, tak hej. Pokial vas nic take uz nespaja, tak naco?
Nie nie nie, neviem preco si to ludia robia.
Ked s nim nemas deti alebo nejaky biznis, tak nevidim na to najmensi dovod. Ja s mojim dlhorocnym byvalym partnerom v kontakte nie som a ani nechcem byt. Nezaujima ma clovek, co mi roky klamal, fabuloval a nakoniec sa so mnou ani nedokazal ferovo rozist. Viem ze vela ludi ma s ex dobre vztahy, ja k nim ale nepatrim.
Byť s ex v kontakte, robí len zlobu po všetkých stránkach 😏. A málokedy sú také prípady,s ex sme ostali priatelia (ak tam nie sú deti,že sa musíš s ním aj naďalej stretávať). Keď nemusíš s ním ostať v kontakte, najradšej odstrihnúť.
Ja mám troch ex a s dvomi som v kontakte. S jedným mám deti a druhý ostal kamarát. Tretieho som odstrihla. Takže univerzálna rada neexistuje, záleží od prípadu.
Co je "oplati sa"? Ty vies co bolo za rozchodom, ty vies aky je, ty vies ci sa treba odstrihnut uplne alebo nie.
Nie.
Nie som v kontakte so ziadnym mojim ex.
Som v kontakte s exfrajerom, muz s exfrajerkou. Rozchody uplne kludne. Ci sa nam to oplati? Neviem😁

určite nie,,,,ledaže vieš o ňom, že by si z neho ešte niečo mohla mať....