icon

Oplatí sa byť v kontakte s ex?

11. mar 2024

Oplatí sa byť v kontakte s ex ? Či radšej urobiť za tým hrubú čiaru...

micusa2222
11. mar 2024

určite nie,,,,ledaže vieš o ňom, že by si z neho ešte niečo mohla mať....

iren88
11. mar 2024

Jednoznačne nie. Načo? Zbytočne by si si privolala hádky do aktuálneho vzťahu, teda ak sa ti risuje nejaký iný vzťah. Avšak za mňa, rozišli ste sa kvôli niečomu, tak načo si dávať falošné nádeje.

aj47456
11. mar 2024

A prečo sa zaťažovať s niečím, čo očividne nestálo za to?

diewcatqoo
11. mar 2024

No pokial mas s nim spolocne deti alebo biznis, tak hej. Pokial vas nic take uz nespaja, tak naco?

denithestrange1993
11. mar 2024

Nie nie nie, neviem preco si to ludia robia.

muchotrafka298
11. mar 2024

Ked s nim nemas deti alebo nejaky biznis, tak nevidim na to najmensi dovod. Ja s mojim dlhorocnym byvalym partnerom v kontakte nie som a ani nechcem byt. Nezaujima ma clovek, co mi roky klamal, fabuloval a nakoniec sa so mnou ani nedokazal ferovo rozist. Viem ze vela ludi ma s ex dobre vztahy, ja k nim ale nepatrim.

zuzanazu85
11. mar 2024

Byť s ex v kontakte, robí len zlobu po všetkých stránkach 😏. A málokedy sú také prípady,s ex sme ostali priatelia (ak tam nie sú deti,že sa musíš s ním aj naďalej stretávať). Keď nemusíš s ním ostať v kontakte, najradšej odstrihnúť.

monro
11. mar 2024

Ja mám troch ex a s dvomi som v kontakte. S jedným mám deti a druhý ostal kamarát. Tretieho som odstrihla. Takže univerzálna rada neexistuje, záleží od prípadu.

viestta
11. mar 2024

Co je "oplati sa"? Ty vies co bolo za rozchodom, ty vies aky je, ty vies ci sa treba odstrihnut uplne alebo nie.

miadi
11. mar 2024

Nie.

domkakvet
11. mar 2024

Nie som v kontakte so ziadnym mojim ex.

natalka13
11. mar 2024

Som v kontakte s exfrajerom, muz s exfrajerkou. Rozchody uplne kludne. Ci sa nam to oplati? Neviem😁