Opustili ste partnera kvôli milencovi a neľutujete?
Ahojte je tu niekto alebo niekoho poznáte kto opustil svojho muza/ženu kvôli milenke /milencovi a nakoniec ani neľutuju že tak to cele dopadlo 🙃naozaj v rámci slušnosti komentáre 👊
@huxy Aj sú ešte spolu? 🙂
Už asi nie, v podstate ma to ani nezaujíma, takže nezisťujem 🤷🏼♀️
Poznám dva páry, mali zlé manželstvá, veľa kriku a pod. V jednom boli deti, v druhom nie. Všetci štyria sú teraz už roky v partnerstvách a je im lepšie. Jeden pár je ten pôvodný "milenecký".
Poznám veľmi veľa takých ľudí. Aj 3 páry z toho sú aj zobraté 2už vyše 10 rokov, jeden tiež pár rokov ale neviem koľko presne.
@zelenina1 tak vieš, toto je verejné fórum, kde môže každý napísať svoj názor, skúsenosti, rady. A keďže ja neveru odsudzujem, chcem podporiť podvedeného, aby si s takým debilom neničili život a milenka nech si takého k...a kľudne nechá. Ak to na teba pôsobí nevyrovnane, to už nie je môj problém. A našťastie nemám potrebu nikoho o opaku presviedčať 😉
Moja naj kamoska. Z milenca sa stal druhy manzel, a uz maju 2 deti a su spolu uz vyse 10 rokov v harmonickom vztahu👍🏼
ak to musis zistovat na tomto fore, tak mam pre teba blbu spravu, z toho milenca nikdy nebude oficialny dlhodoby partner...
Akože poznám žijú spolu roky ale koľko ľudí povedalo že ako odišli že už niesu ako rodina.. aj tá rodina ma radšej toho 1 muža/ ženu. Takže tak. Poznám aj taký pár že mali 3 deti on si našiel milenku rozviedli sa a on sa vrátil k manželke zas sa zobrali a teraz ma 4 😀 ale to už mi príde hrot
Aj ja a aj môj muž sme odišli z predchadzajúceho vzťahu...robrali sme, máme spolu dieťa a sme štastní už 6 rokov ...ľutujeme len tie premrhané roky s tým nesprávnym partnerom.
Ja, a nelutujem, s "milencom" som uz 12. rok a je mojim manzelom.
Otec od mami minulý rok odišiel za milenkou po 32 rokoch manželstva. Mamka neľutuje. Na začiatku to bolo ťažké ale užíva si sama viac ako s ním a ma kľudný život. On veľa vrieskal.
Autor/autorka
"Opustit partnera koli milencovi/milenke, Neľutuje to..." 🤔
Celá tá otázka je iracionálna. Už len to, že sa pýtaš hovorí o tvojej pochybnosti (mna by taka konina nenapadla)
Moja odpoveď...
Nepatrí sa na otázkou otázkou odpovedať, v tomto prípade, ale...
"Nelutujete to ..? To ako keby si sa pýtala dvoch ľudí, ktorý sa stretli prvý krát pri káve... "Vezmete sa...?" A pritom sa ti dvaja osobne poznaju par minut..
Milenecky vztah popri prebiehajucom vztahu je o "ružových okuliaroch", kde jeden hlada to, co mu doma chýba (nekomentujte.., len idiot/chrapún muž či žena taha na dve strany, kazdeho na vlastnom rozhodnutí, nehovoríme tu o jednorazovke).
Lutovať/nelutovať... sa uvidi, ked tie "ružové okuliare", zamilovanosti opadne ako v kazdom vztahu, potom sa ukaze, ci ten "milenecky vztah" stal skutocne za to, alebo to bola cele veľka a zbytočná životná chyba. Potom je tvoja otazka na mieste... Niektore vydrzia, niektoré sa rozpadnu, vzdy "individualne", zalezi od oboch vo vztahu
Je to môj názor, nik s nim nemusí súhlasiť, som zato ak vztah nefunguje, treba si sadnut, povedat si, rozist sa priatelsky. S prepačením, ale uprimne t.tkat s dvoma "partnermi...?", milenecky vztah neuznávam. Je to charaktere, mam svoj nazor ... Lutovať/Nelutovať... 🤦
@michal_dr Ďakujem aj za tento názor 🙏
@mandzula Krásne
@kiwi3 Ako si nato prišla
Za 26 rokov manželstva som tak hlboko neklesla, aby som sa s niekym kurvila a nikdy by som nebola s niekým, kto by sa tak správal. Ale mnohí ludia nemajú žiadne morálne zábrany, vydatá, ženatý, všetko jedno, JA, JA, JA. Určite sa nájdu takí, ktorí to neľutujú, kým ich neprestane baviť aj súčasný partner a nenájdu si zase nejakeho milenca/ku.
@sisaka manzela urcite podvadzat nemienim, pretoze clovek sa uci na vlastnych chybach a ja som sa naozaj aj poucila. Dnes by som konala inak, nie som na seba hrda, no takto otazka polozena nebola. Nelutujem, ze som ex opustila, lutujem len sposob, akym som to spravila. Nikomu by som neradila urobit to takto.

Ano, opustila som manžela kvôli jeho milenke a nie, neľutujem to. Aj keď viem, že otázku si myslela inak 😉