icon

Oslovil vás niekedy atraktívny muž?

10. júl 2025

Zaujima ma, ako to mate ostatné a ci mate rovnake skusenosti ako ja a moje kamosky :D stalo sa mi uz velakrat, ze som sla s kamoskami vecer na vinko, pokecat si a oddychnut od prace. A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze. Nakolko mi neboli ani sympaticki a prislo mi to proste otravne. Podotykam, ze to boli muzi, s ktorymi som absolútne v podniku neudrziavala kontakt, ani s nini neflirtovala. Moje kamosky maju podobne skusenosti. V 95% pripadoch to boli proste priemerni, az podpriemerne atraktivni muzi. Nestalo sa mi, zeby moj vztah zacal s tym, zeby ma oslovil nejaky muz takto v meste. Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju. Zvlastne je, ze chlap, ktory bybsa ti aj realne pacil, to nespravi, ale taky, co je o viac urovni nizsie, ten nema problem. Davam tu taku anketu, staci dat like k odpovediam. Rada si vypocujem aj vase realne skusenosti 🙂

Strana
z6
autor
10. júl 2025

@anonym_autor prihovoril sa mi muz, ktory sa mi vobec nepacil

autor
10. júl 2025

@anonym_autor prihovoril sa mi muz, ktory sa mi vobrc nepáčil a este bol aj neodbytny a otravný

autor
10. júl 2025

@anonym_autor prihovoril sa mi muz, ktory sa mi velni pacil, ale chcel len sex

autor
10. júl 2025

@anonym_autor prihovoril sa mi muz, ktory sa mi pacil a vznikol z toho aj vztah

sevrin
10. júl 2025

Ty budeš ešte veľmi dlho sama.

biba_18
10. júl 2025

on nemôže vedieť aké máš ty nároky na mužov. možno si príliš vyberavá a boli to normálni mladí muži pre ostatné ženy aj zaujímaví… kks, ja len čumím…

anonym_05e2ff
10. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prihovoril sa mi muz, ktory sa mi pacil a vznikol z toho aj vztah

@anonym_autor prihovoril sa mi muz, ktory sa mi pacil a vznikol z toho aj vztah(20r manželstva, zatiaľ 😉)

marianarem
10. júl 2025

@anonym_autor Moj svokor takto zbalil svokru, v podniku. Ja som sa tiez s jednym byvalym zoznamila na ulici, no tam to bolo tak, ze sa mi okamzite pacil, ako som ho zbadala a nadviazala som ocny kontakt a on potom prisiel. Inac samozrejme, ze vacsina chlapov, co sa ti prihovori, nebudu partneri pre teba, lebo vacsina muzov vo vseobecnosti nie su partneri pre teba. Ale zase nie je zle, ze nejaki chlapi takto vyvijaju aktivitu, hoci aj priemerne atraktivni, ale aspon su aktivni.

casavina
10. júl 2025

Taká povrchná fiflena si nezaslúži žiadneho muža. Najprv sa pozri na seba, svoju dušu ( či niesi aj ty pod priemer) a potom si vyberaj.

ella1234
10. júl 2025

A kamaratky aj ty ste asi vsetky nezadane ze?
…ze priemerni az podpriemerni muzi. A ty si kto ked sa takto vyjadrujes o ludoch? Z toho co pises to vyznelo ze slusne prisli a slusne sa prihovorili. Ale ty mas na viac ze?
Mozno mal nejaky chlap vystupit z noveho mercedesu aby si nezakladala taketo diskusie,vtedy by si sa nechala asi pozvat, aj naraz s kamoskami.

earlgrey
10. júl 2025

Ja sa už ani mužom nečudujem, že neoslovia ženy na ulici, v bare, v kaviarni, v knižnici, keď poväčšine narazia na také ženy ako si ty autorka...

sova7
10. júl 2025

Ten nemá moju uroven ten možno aj áno. Sebavedomie je fajn keď je v zdravej miere. Toto je už také pozeranie na ľudí trošku zvrchu. Keby ma oslovil chlap s tým že chce niečo riešiť má smolu keby ma oslovil nie moc krásavec ale nebol dáky psychopat a dalo sa s ním zoznámiť ok výzor ma netrápi. Ale po tomto tvojom príspevku sa nečudujem keď sa chlapi sťažujú že zenam nikto nevyhovie a ktovie čo by chceli. Ako sa chces zoznamovať potom? Na zoznamke? Takto ešte nejaký čas a budeme tu čítať príspevky že si sama a nikto ťa nechce. No ja po baroch nechodím mňa nijaký muž takto neoslovil a keby bol fajn správanie komunikácia nesmrdi nie je otravný dotieravý pripity aj by som sa potešila

maxiva
10. júl 2025

O viac úrovni nižšie 😂😂😂😂prepáč, ale ako vieš, ze tvoja úroveň je vyššia... Vtipné

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mimikarol
10. júl 2025

Len či si ozaj taká krásavica ako si o sebe myslíš

anonym_90cb50
10. júl 2025

Chýba mi tam možnosť Prihovoril sa mi veľmi atraktívny muž, ktorý sa mi veľmi páčil a chcel aj vzťah, ale bol to pako, tak z toho nič nebolo.

januska12323
10. júl 2025

@anonym_autor len toľko nevyberaj tí najlepší sa minú a ostanú ti podpriemerní muži. Ty si možno pekná ale v hlave prázdno. Ako vieš či by z toho nebol vzťah? Lebo sa ti na prvý pohľad nepáčia?

lucia13022023
10. júl 2025

🤣 Bizar

siska53
10. júl 2025

@anonym_autor V praci. Sme kamosi. Ti z ulice sa mi nepacili. A nie, neboli o triedu nizsie, ja mam ine kriteria, ako plna penazenka a drahe auto. Ale zopar vztahoc som malal z diskotek a sucasneho mam z pokecu, s nim smw uz dlho a mame deti.

eva8
10. júl 2025

Ano, vsetkym dievcatam z triedy sa pacil, ked sme sli na rande, mna nepritahoval 🙂

doriiis
10. júl 2025

Ani sa nečudujem,že si single.A snáď aj zostanes

tato_
10. júl 2025

Chyba ti posledna moznost: prihovoril sa mi chlap, ktory sa mi pacil, pretiahol ma a uz sa neozval. Co mam robit, ostala som tehotna

ivik4
10. júl 2025

Ano

autor
10. júl 2025
@casavina

Taká povrchná fiflena si nezaslúži žiadneho muža. Najprv sa pozri na seba, svoju dušu ( či niesi aj ty pod priemer) a potom si vyberaj.

@casavina dakujem za tvoj nazor 🙂

vroni
10. júl 2025

Prihovoril sa mi neuveriteľne krásny chlap. Asi najkrajší, akého som kedy naživo videla. A bol z toho vzťah. Aj sex. A dokonca aj manželstvo. Ale napriek tomu, že bol krásny a dokonca aj veľmi fajn človek, naše životné predstavy sa časom rozchádzali tak veľmi, že sme sa po ôsmych rokoch rozviedli. Dodnes sme v kontakte, stále je krásny a fajn, ale za nič na svete by som ho nevymenila za toho "úplne obyčajného", čo mám doma

autor
10. júl 2025
@januska12323

@anonym_autor len toľko nevyberaj tí najlepší sa minú a ostanú ti podpriemerní muži. Ty si možno pekná ale v hlave prázdno. Ako vieš či by z toho nebol vzťah? Lebo sa ti na prvý pohľad nepáčia?

@januska12323 a tu odkial vies, ze mam v hlave prázdno? 🫢

petracandle
10. júl 2025

@anonym_autor áno, stalo sa mi to Xkrát. Nie som žiadna Megan Fox a napriek tomu ma už veľakrát oslovili atraktívni muži - v obchode, v autobuse, na zastávke, vo vlaku...podniky ani nerátam, tam je to snáď jasné. Ale áno, je fakt, že viac oslovujú menej atraktívni, lebo oni proste musia skúsiť, ženy za nimi samé neprídu (zatiaľčo za krásavcom prídu) Nechápem, čo z toho robíš takú vedu😃

autor
10. júl 2025

Dakujem za veľmi prinosne odpovede a ze ste aj zahlasovali v ankete 🙂 pri kazdej idpovedi je az nula like :D ale zato ste ma stihli dourazat, ako sa len dalo 🙂 mna kritizujete za to, ze slusne vyjadrim nazor, ze ma velakrat oslovili muzi, ktori boli vyzorovo o urovne nizsie, ako som ja, ale to, ze vy kritizujete mna, to je uz zrazu v poriadku? Preco sa vas tak velmi dotyka, ked zena na seba povie, ze je atraktivna a aj sa tak citi? Ci chcete, aby zeny na seba hovorili, ze su skarede? Tak potom preco sa vyjadrujete k prispevkom, ze zena ma byt sebavedoma? A ked teda samu seba pochvalim a citim sa atraktivna, tak pridete hneď pisat, ci som naozaj taka krasavica a ze som hlupa :D ja som tu položila normalne otazky a vase rralne skusenosti. Zopar tu ich napisalo, ale nechapem ostatnym, co ma tu prisli kritizovat :D preco neodpovedate k teme? Ale mate potrebu vyjadrovat sa na moj vyzor a na moje preferencie a pisat mi, ze nebudem mat nikdy vztah :D Vy nemate ziadne preferencie na partnerov? Alebo ked zena povie, ze bejaky muz je skaredy, tak automaticky si nezasluzi vztah? To sa vas tak dotyka, ked niejto sa oovazi bapisat o atraktivite? Trosku pokrytecke ;)

autor
10. júl 2025
@petracandle

@anonym_autor áno, stalo sa mi to Xkrát. Nie som žiadna Megan Fox a napriek tomu ma už veľakrát oslovili atraktívni muži - v obchode, v autobuse, na zastávke, vo vlaku...podniky ani nerátam, tam je to snáď jasné. Ale áno, je fakt, že viac oslovujú menej atraktívni, lebo oni proste musia skúsiť, ženy za nimi samé neprídu (zatiaľčo za krásavcom prídu) Nechápem, čo z toho robíš takú vedu😃

@petracandle ja z toho vedu nerobim. Mna len zaujimali skúsenosti. Stacilo dat like na tie odpovede a ked ma clivek realnu skusenost, napisat ju tu, ako si ju napisala aj ty. Nechapem potrebu pisat urazky na moju adresu od inych uzivateliek:D

ankare
10. júl 2025
@anonym_autor

@petracandle ja z toho vedu nerobim. Mna len zaujimali skúsenosti. Stacilo dat like na tie odpovede a ked ma clivek realnu skusenost, napisat ju tu, ako si ju napisala aj ty. Nechapem potrebu pisat urazky na moju adresu od inych uzivateliek:D

@anonym_autor Chlap, ktorý je o viac úrovni nižšie.... 🤦🤦🤦 Je mi Ťa ľúto.

Strana
z6