Ozval sa vám bývalý partner po čase?
Ahojte, ozval sa vám niektorej bývali po nejakom dlhšom čase ako je napr rok,dva,tri? Resp to bolo myslené tak, že ste spolu neboli v žiadnom kontakte a z ničoho nič vám jedného dňa napísal...a v poslednom rade ma zaujíma to či ste sa niektorá ku nemu vrátili🙂
ano, rychlo som ho zrušila, lebo no vyšlo najavo, že nebol dobry človek, len ta zamilovanosť..mala som naňho slabost, ozval sa niekolko rokov po sebe, ale čo s ním, ked sa nevie správať, čakalo by ma peklo
Ak sa ti pozdava, kludne sa daj dokopy, zas v tom nejaky problem nevidím
Ak ĺutuješ rozchod a stale ho lúbiš
"bývalý"? autocorrect? mne sa to stalo asi s kazdym, neviem, ci to je nejake vynimocne. podla mna, velmi vo velmi malo pripadoch ma naozaj zmysel obnovovat nieco, co nefungovalo.
Niektori sa ozvali, ale kazdy z nich mal smolu. Vzdy bol nejaky dovod preco uz boli byvali a ten dovod bol dovodom na to, aby som ziadneho "nevzala na milost".
V kazdom pripade je nacase aby si sa prestala hrat na cakanku ale pobrala sa dalej. Predpokladam, ze dovod preco je byvaly je este stale, len ty zijes v planej nadeji, ze sa stal nejaky zazrak a uz by vam to fungovalo. Nie, nefungovalo. Nehovoriac o tom, ze on ta uz ma uplne na haku a ak aj sa nahodou ozve, tak nie preto, ze sa ten zazrak stal.
Áno, viackrát, ale podľa mňa tiež nemá zmysel vstupovať do tej istej rieky dvakrát
Áni, ozval a boli sme spolu na káve…Doteraz sme kamaráti, volávame si, píšeme si..S jedným som bola tri roky a s druhým síce len pol roka, ale bolo to intenzívne…
Mne sa ozval nedávno bývalý po skoro 30 tich rokoch , napísal mi niečo v tom zmysle že je rád že karma funguje a všetko sa mi vrátilo . Odila som od neho k mužovi s ktorým som bola 27 rokov a rozviedli sme sa . Dozvedel sa to a takto mi napísal 🙂
@subartic tak tomu si riadne dlho ležala v hlave😄 keď si musel kopnúť po 30rokoch🙈
Áno, ozvali sa, ale už to bola pre mňa minulosť, nechcela som dvakrát vstupovať do tej istej rieky, keď som vedela, s kým som mala tú česť...
Ozvali. S jednym som ostala kamaratka. Samozrejme uz len kamaratka, bez ziadnych vyhod.
Áno. Jeden bol až taký exot, že po rokoch sa ozýval opakovane asi každé 2 roky a keď som blokla jeho jeden účet, vytvoril si ďalší a ďalší. Až som pochopila, že blokovanie nestačí a napísala slušne, ale rázne veci, čo určite čítať nechcel. Odvtedy mám pokoj a dúfam, že už natrvalo. Bolo to dosť nepríjemné. A to prosím pekne sa on rozišiel so mnou.
@anonym_autor áno, po roku a pol. Akurát som bola na káve s mojím terajším mužom 😀 Ex mal zrazu potrebu riešiť si karmu, kebo tá kočka, čo ma s ňou podvádzal, mala asi z toho ich vzťahu zmiešané pocity. Napísala som mu, že nech si to riešia medzi sebou (proti nej som nič nemala, nevedela o mne) a žila šťastne až do...(Mimochodom, nevydržalo im to, podviedol aj ju)

neozve sa ti, prestan na to cakat, zacni zit