icon

Ozval sa váš bývalý partner po odlúčení?

15. aug 2025

Ozval sa vám niekedy ex po 5 mesačnom odlúčení? Nemali sme medzi sebou žiadny kontakt obaja sme toho druhého vymazali zo života. Ozval sa mi že ako sa mám a že mu chybám… myslite že to niektorý takýto myslia aj úprimne alebo len nemajú kde zastrčiť? Som pri ňom na pochybách lebo vždy bol ku mne úprimný a dobrý. Len sme sa na konci v pár veciach nezhodli. Obaja máme 24 rokov. Máte niaku skúsenosť s niečím podobným?

biba_18
15. aug 2025

a rozišiel sa kto s kým?

autor
15. aug 2025
@biba_18

a rozišiel sa kto s kým?

@biba_18 bolo to tak vzájomne ale ak by som to mala dať na jedného z nás tak to iniciovalo z jeho strany. Ale obaja sme to už predtým riešili lebo sme mali nezhody, a ani jeden z nás nechcel ustúpiť. On to navrhol a potom sme sa o tom bavili že to bude najlepšie… chyba mi len neviem či to je od neho úprimne

patrissaa
Autor odpoveď zmazal
biba_18
15. aug 2025

a veď, chýbať mu môžeš. ale čo to znamená 🤷‍♀️

anonym_520533
15. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 bolo to tak vzájomne ale ak by som to mala dať na jedného z nás tak to iniciovalo z jeho strany. Ale obaja sme to už predtým riešili lebo sme mali nezhody, a ani jeden z nás nechcel ustúpiť. On to navrhol a potom sme sa o tom bavili že to bude najlepšie… chyba mi len neviem či to je od neho úprimne

@anonym_autor Podľa mňa by si sa mala posunúť ďalej ale samozrejme bez neho...Podľa mňa ťa len skúša a vieš chlapi majú takú tajnú schopnosť "cítia" keď na nich ženy pomaly zabúdajú a prestávajú myslieť..😀

autor
15. aug 2025
@anonym_520533

@anonym_autor Podľa mňa by si sa mala posunúť ďalej ale samozrejme bez neho...Podľa mňa ťa len skúša a vieš chlapi majú takú tajnú schopnosť "cítia" keď na nich ženy pomaly zabúdajú a prestávajú myslieť..😀

@anonym_520533 presne to mám, rozchod som znášala veľmi zle… a keď som sa konečne že spamätala že idem ďalej, tak mi napíše. Ako keby to vycítil, a teraz zas len rozmýšľam nad ním či mu napísať alebo ako hovoríš sa posunúť ďalej. Myslela som si že v takejto situácii nebudem keď rozchod zobral tak dobre.

anonym_520533
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_520533 presne to mám, rozchod som znášala veľmi zle… a keď som sa konečne že spamätala že idem ďalej, tak mi napíše. Ako keby to vycítil, a teraz zas len rozmýšľam nad ním či mu napísať alebo ako hovoríš sa posunúť ďalej. Myslela som si že v takejto situácii nebudem keď rozchod zobral tak dobre.

@anonym_autor podľa mňa by si si ho mala úplne vyhodiť z hlavy a posunúť sa, hovorím tí chlapi to proste vycítia zažila som to tiež.

janetinka27
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj, suhlasim, pripomenie sa a bude to nemastne neslane, opat sa v rovnakych veciach nezhodnete a navyse uz medzi vami nebude dostatocna dovera

miadi
15. aug 2025

Ozval sa mi ex viac x aj teraz po 15r 😁Hoci vie ze nema sancu u mna som stastne vydata a zijem v inej krajine ako on. V Tom momente moze byt tomu chlapovi smutno preco nie? Ale nic to neznamena. Tie dovody na rozchod museli byt dobre ( len blbci sa rozidu pre blbosti ) A tebe moze byt tiez smutno Lebo si nenasla Nic lepsie a nebavi ta byt sama .Ale to uz Musis ty vediet ci to stoji za druhu sancu .

zuzikxx
16. aug 2025

@anonym_autor ano a nakoniec som zistila, ze bol po rpzchode s inou.. mam pocit, ze mal na niekoho zalusk ked tak v poho bol s rozchodom a nepisal skor.. mal niekoho a teraz nema tak skusa.. ale nejde mu o vztah, to ste si ujasnili ale o nezavazny sex s ex, myslim :/

ravehami
16. aug 2025

Ex sa zvycajne bud izve alebo sa mu ozyvame ked nastava pocit stavnacie v zivote 🙂..a zaroven chlap to ma inak - po rozchode je plny entuziazmu a taky smutok prichadza neskor…zatial co my zeny to mame naopak, najprv smutok a vsetko k tomu az sa postupne z toho dame dokopy…a prave ked uz byvame ok tak oni sa ozvu 🙂

jhzofia
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj.. Uz to nechaj tak. Chod vlastnou cestou..bez neho... Osobna skusenost. Ked nebol ochotny riesit nezhody uz vtedy, nebude ani teraz. Pravdepodobne nestretol nikoho, kto by mu jeho ego toleroval viac ako ty, preto skusa znova... Bud silna❤️ a nedavaj uz dalsiu sancu.