Páčia sa Afričanom plnšie ženy?
Je to podľa vás pravda že sa napr. Afričanom môžu páčiť plnšie ženy?
Hlavne Arabom, ti v kupelnych mestach pozbierali vzdy vsetky mangalice 😃
@babulkomale 😂😂😂
Ak si s nejakym zacnes, tak hlavne nezabudni na tie komplikacie, ktoru mozu nastat pri rozchode.
Pozri si komédiu Lady XXL :
Co je African? Arab z Egypta, cernoch z Kene alebo beloch z Juhoafrickej rebubliky?
@viestta pise "tmavym", takze belochov sem nepleť 😃
@babulkomale mangalice 😂
@babulkomale eloch z Juznej Afriky moze byt pekne opaleny, teda dost tmavy
Mám kolegu z Egypta a všetky jeho ex boli štíhle 😀
@chrobak7 to vyzera byt podla traileru celkom vtipne.😅Ja si to urcite pozriem, ak to najdem niekde.
@babulkomale 😂
Autorka, a co tak radsej schudnut?
Áno, a ak si ešte k tomu blondína, máš veľkú šancu zaujať.
Ano, je to pravda. A je pravda, ze tito muzi riesia ovela menej postavy zien ako "bieli muzi".
Radsej by som schudla a nechala sa zbalit Jozom alebo Ferom 😅😂
@chrobak7 vdaka 🙂 pozriem to.
Takemu princovi z Nigerie je to jedno, skor ho zaujima tvon email😎
Manzel mal este v starej praci zamestnanca z Mauretanie, a ten nam rozpraval, ze nevesta vhodna na vydaj musi byt velmi, aleze velmi obezna, ze je to ideal krasy. Jeho mladomanzelka-pekna v tvari, ale teda dobrych 120kg mala
@chodec15 no ale to moze byt aj dobre :DDD viza dostanu, po svadbe sa zbavia tej vychrtliny a bude.. :DD
@chodec15 no to neviem... popravde, nieco co fuci ked to ma len nakup odniest, vybehnut 3poscodia, alebo co to vydrzat pri aktivite v spalni mi nejak atraktivne nepride. Ale proti gustu... tam som fakt myslela na ot, ze tito princovia, zvacsa idu po krajine, nie po velkej laske :DD
Raz mi to jeden černoch vysvetľoval - aj mne sa páčia mladé štíhle biele baby. Ale ak chcem mať reálny sex, tak je premňa omnoho jednoduchšie mať ho s bacuľkou.
A ešte k tomu blondate

Niektorým určite