Partner chodí von len počas mojej neprítomnosti
Čaute, rada by som sa opýtala..môj partner nechodieva zvyčajne vonku, nechodí piť ani nič podobné. Vždy ide von len keď nie som doma. Čo si o tom myslíte? Robí to takto vždy, odjakživa odkedy sme spolu- 5 rokov. Keď idem trebárs k mame na víkend on ide vonku. Už som sa ho veľa krát pýtala prečo to takto robí a stále to nejak zahovori.
Čo je to “vonku”? Akoze do barov? Však keď si doma je radšej s tebou, má to byť naopak? To by si chcela?
A v com je problém? Jenducho nechce sám sedieť doma
A problém je kde? Ja som napr teraz doma a moj je vonku a prajem mu to, nemám s tým problém. Aj on má právo stretávať svojich kamošov
Tiež nechápem, kde je problém 🤷♀️
@kikaaa03
@baboobchod
@pribinak
@nika23t
@stellarstar neviem, príde mi to trochu zvláštne že nikdy nechce ísť vonku keď som doma. Stale mu hovorím, že veď môžeš ísť vonku kľudne aj keď som doma.
Hneď len čo vytiahnem nohy z bytu je vonku.
@bilotti ja niektoré ženy nechápem, ak chlap ide von - problém, ak nejde von - problém.
Nerob problém tam kde nemáš. Ak nechce ist von ked si doma tak ho nechaj
Tvoj partner je veľmi pozorný a chce tráviť každú možnú chvíľu s tebou. Preto, keď si doma, nikam nechodí. Ak by mal byť sám doma, využije možnosť ísť von, pričom si zároveň zachová možnosť byť s tebou. Buď za to vďačná, ale necíť sa tým nijako dlžná. 😊
Ved asi sa nechce ukracovat o cas s tebou. To je predsa pozitivne
Nie je problém,vyrobím problém.
Ja za tým tiež nevidím nič zlé, súhlasím s babami vyššie. Autorka, skus porozmýšľať, prečo ti to vadí, čo ti na tom vadí? Problém môže byť v tvojom vnímaní, nie v jeho správaní. Máš pocit, že akoby niečo robil na tajnáša, za tvojim chrbtom? Alebo prečo ti to prekáža? Chcela by si, aby chodil von aj s tebou spoločne? Alebo chceš mať viac času pre seba a chcela by si, aby vypadol aj vtedy, keď si doma? Alebo chceš, aby sedel doma, keď ty nie si doma, aby si mala pocit, že jó más pod kontrolou? Skus si to sama zodpovedať. Možno je za tým tvoja zla skúsenosť z minulosti, napr ze tvoj otec/ex takto chodil preč za svojou milenkou/opiť sa, a teraz to projektujes na partnera.... Pritom spravanie tvojho partnera podľa popísaného je v poriadku, teda nemusí byť za tým nič zvláštne, nenormálne.
Moj stary tak chodi odjakziva. Co ma chodit po veceroch prec ked sme doma ? 😆
Boze...
Horšie b bolo keby chodí von keď si doma a ked vytiahnes päty z domu tak sa ani z domu nepohne
Ty ides von, alebo prec z domu, tak ide aj on. Ked si doma, tak je s tebou.
Kde je problem?
Žena, s tebou musí byť ťažké žiť 😀
Problém by to bol, ak by nechcel chodiť von s tebou, že s tebou len doma sedieť… ale to že nechce bez teba, keď si doma, na tom naozaj nič zle nevidím 😅 ak potrebuješ čas pre seba, choď sa vyvetrať ty
Tak možno keď si doma, chce byť s tebou.
Keď dona nie sú, využije svoj voľný čas. Co je na tom divné?
Divné by podla mňa bolo, keby je to naopak.
Ked mam doma muza, vybehnem si do fitka a bezim domov, ked je na sluzobke, po fitku si obehnem kaviaren, obchody, dam si na vtedy kozmeticku, kadernicku. Dovod jednoduchy - ked je doma, chcem byt co najviac s nim.
Veď to dáva zmysel - keď sme doma obaja, chceme byť spolu. Ja keď mal manžel stretávajú zo strednej, naplánovala som si kávičku s kamarátkami. Inak s nimi von nejdem ako je rok dlhý. Ale tak čo budem doma sama 🤷♀️
@bilotti my sme spolu viac ako 25 rokov a tiez sa snazime chodit von naraz - on po svojom a ja po svojom - inak travime radi cas spolu. Nevidim na tom nic divne, vztah treba budovat a teda byt aj spolu. Ale ano, niekedy sa pritrafi, ze jeden z nas ostava doma a druhy niekam ide.
Takze ma chodit von vtedy ked si doma a ty budes doma sama?
Priviaž ho o radiátor aby ostal doma. Nechápem čo riešiš.
No lebo vtedy behá za inými ženami nie? S tebou sa nikde neukáže, aby iné ženy nevedeli, že niekoho máš a preto čaká, kedy vypadneš z domu, aby sa mohol ísť zabávať 😀 nezabudni mu skontrolovať mobil, všetky appky, správy atď. 😀
Toto si chcela čítať? Ak áno, nech sa páči...
Ak nie - buď rada, že keď si doma, chce byť doma s tebou...
Keď ta nezoberie von ale sedíte len medzi štyrmi stenami je viac ako čudné, možno sa nechce s tebou na verejnosti ukazovať .Akonahle si preč , už mu nevadí ani chodiť po vonku, zvláštne .Preco nechodite spolu von ale sedíte len doma ?Lebo on zrejme ma rád spoločnosť.
Moj ma obmedzene vychadzky ked je doma s nami😀 ked je sam, nech si robi co chce, ale ked je doma, bude tu a bude s detmi😀pred detmi mi to bolo jedno
@bilotti nehodí vonku, chodí VON. Keď vyjde von, tak je vonku. Toto vidím ako najzávažnejší problém v tejto tvojej dráme, režim chodenia von spolu si musíte vykomunikovať, že chodí von vtedy, keď aj ty si niekde vonku, ti môže byť jedno
Keby chodil stale von a bol doma len ked si ty prec? To by bola asi horsia verzia.

Chcela by si radšej aby išiel von keď ste spolu doma?