icon

Partner si píše s bývalou

12. nov 2025

Ahojte, potrebujem čo najviac názorov na túto situáciu, lebo sama som zúfalá a neviem čo robiť.
Sme vo vzťahu 5 mesiacov no píšeme si dokopy 3 roky. Ešte keď sme neboli spolu klamal mi do oči že bol von s kamošmi a potom sa priznal že bol s bývalou vonku lebo ho volala a tak isiel, kde si aj uvedomil že ma záujem o mna a že s ňou nechce nič spoločne- vtedy aj povedal že si ju všade blokol( keďže ja som vtedy bola z toho veľmi sklamaná chcela som to kamaratstvo ukončiť ale dala som mu šancu). Už to bude rok čo sa vtedy stretli od vtedy sme sa aj dali dokopy a sme vo vztahu… prišiel pobyt a na mna prišlo nutkanie pozrieť mu do telefonu( aj keď nikdy v živote som to nikomu neurobila ale vtedy to bola neskutočná intuícia urobiť to) no a bum našla som spravy že si pise s bývalou dokonca že on sám jej prvý píše … v tej situácii som nevedela čo ani mu pozrieť do oči … na ďalší deň som sa snažila s ním o tom komunikovať aj keď nechcela som lebo strašne som sa hanbila že som mu pozerala do telefónu, ale povedala som. Obhajoba ? Píšeme si len tak raz za čas, neni to za úmyslom aby sme sa niekedy stretli alebo tak skôr si píšeme ako sa mame čo robíme alebo o jej zdravotnom stave. Povedal sám od seba že ju zablokuje všade kde sa len da- ja som nato nepozerala, povedala som mu že nevadilo by mi kebyže si píšu, skôr mi vadí že mi to zatajuje a nechce povedať pravdu. Mám v pláne najbližšie ako sa stretneme popýtať pred ním ten telefón a pozrieť si tie spravy čo si v skutočnosti písali, aj zároveň sa pozrieť či fakt si ju všade blokol alebo boli to len reči. No mna by skôr zaujimal váš názor a aký by ste vy mali postoj k tomu poprípade aj vaše skúsenosti. Ja nechcem len tak zahodiť tento vzťah záleží mi nanom mám ho rada, viem že v živote môžu prísť aj horšie siituácie, no ale nechcem aj zbytočne premárniť roky vztahu keď nakoniec dôjde opäť k tomu istému.

Strana
z2
huxy
12. nov 2025

Keď som vo vzťahu, nemám za potreby vypisovať s bývalým alebo s akýmkoľvek cudzím chlapom. A to isté očakávam od partnera.

romi0310
12. nov 2025

@anonym_autor poviem ti jedno. Zaslúžiš si byt pre muža ako voľba a nie ako možnosť. Nie, nie je to normálne. Normálne je napisat si obcas na narodeniny, poprípade raz za cas max ako sa mate a nie vypisovať si. Tento muz ta ma zrejme len ako svoj prechodnik. Cize mu je s tebou fajn, ale nie je zamilovaný. Caka, kym ex bude pripravena byt opat s nim a s tebou sa rozlúči. Vzdy ruky preč od muža, ktory je po rozchode alebo este nespracoval minuly vzťah. Toto je vzdy ako cez kopirak. On samozrejme chce len teba a ex je ta najvacsia sviňa :D ale pritom by hneď pobezal ako poslušný pes 🙂 nezrely a emočne nestabilný muz = zly material do vztahu. Ja sama som bola prechodnik , ked som mala 23. Tiez to trvalo pol roka a ked jeho ex zistila, ze niekoho ma,tak sa ho snažila ziskat spat. Najskor sa akoze velmi ,,bránil" :D ale potom si vybral ju. Pokial nechceš byt z toho frustrovana a mat nejaje bloky do ďalších vzťahov, ja by som dala od neho ruky preč. Lebo cim viac sa zamilujes, tym viac ti to bude ublizovat.

anonym_2be835
12. nov 2025

Bude si davat vacsi pozor, mazať, tajne appky, dve simky… veris mu, ze sa nestretávajú? Ked ti klamal do oci, ze si nepisu.Mozno boli niektore soravy zmazané a nechal len tie bežne zo zivota, keby dačo.Klamar ostane klamárom.Keby ten kontakt nič neznamenal neklame, povie ti o nom, no tu ide evidentne o nieco viac a preto to taji

sevrin
12. nov 2025

Dvaja dospelí ľudia, čo sa kedysi mali radi, keď sa po čase stretnú, tak si povedia, že sú obaja už niekde inde, navzájom si poďakujú za všetko čo spolu prežili a poprajú si všetko dobré do budúcnosti. Potom sa obaja odoberú vlastnou cestou.
Blokujú sa mentálne nevyzretí pubertiaci.

mati31
12. nov 2025

@anonym_autor vztah v ktorom sa po 5 mesiacoch musíš pozrieť tomu druhému do mobilu nie je ten správny vztah.

januska12323
12. nov 2025

Pokiaľ si píšu ako kamaráti nevidím v tom problém. Prečo ju má blokovať?

autor
12. nov 2025
@januska12323

@januska12323 ja v tom tiež nevidím problém keď si píšu ako kamarati ale prečo mi o tom klame respektíve o tom nepovedal. V tom vidím problém

maryetta
12. nov 2025
@januska12323

@januska12323 tu nejde o zo ze si pise. Ale o to ze to zatajuje. Resp klame. To je ten rozdiel.
Ja beriem ze ak nieco skoncilo tak je tam bodka. Nie čiarka.
On bud ten vztah nema uzatvoreny.... alebopreco ma potrebu to tajit? Ak by boli ozaj tak kamosi tak by nemal problem o nej hovorit ako o kamaratke. Alebo sa len obava tvoje reakcie? Ziarlivosti?

januska12323
12. nov 2025
@maryetta

@januska12323 tu nejde o zo ze si pise. Ale o to ze to zatajuje. Resp klame. To je ten rozdiel.
Ja beriem ze ak nieco skoncilo tak je tam bodka. Nie čiarka.
On bud ten vztah nema uzatvoreny.... alebopreco ma potrebu to tajit? Ak by boli ozaj tak kamosi tak by nemal problem o nej hovorit ako o kamaratke. Alebo sa len obava tvoje reakcie? Ziarlivosti?

@maryetta to chápem, nič dobré z toho nebude.

anonym_2be835
12. nov 2025
@januska12323

@januska12323 Presne tak, problem nieje kamarátske písanie ale to, ze jej to taji.Alebo je autorka žiarlivka a stíhačka, tak jej to taji.To už vie sama autorka.Niektore zeny su extrémne chorobne majetnicke, chlap pomaly nesmie pozrieť na inú zenu, či prehovoriť

telefon00
12. nov 2025

Klasika, neuprataná minulosť, ktorá už poznačuje teba, ako jeho priateľku 😎. Ďalej sa nemusím vyjadrovať 😎

monicka144
12. nov 2025

Chlapec evidentne ani sám nevie, čo chce, nemá to v hlave urovnané, asi by sa mal rozhodnúť, čo ďalej. Ak už som s niekým vo vzťahu, tak si logicky nevypisujem s inými chlapmi (ani s bývalými) a to isté očakávam aj od partnera. Zjavne mu veriť nemôžeš, ja by som to ukončila.

anonym_561f32
12. nov 2025

Ano, vadilo by mi to, ALE nikdy by som sa neznizila k spehovaniu a nejakemu vynutenemu blokovaniu, ved to je take zufale. Bud to respektuj alebo ukonci, ale nezakazovala by som dospelemu muzovi ako malemu decku.

vevebono
12. nov 2025

Nie vďaka, s týmto by u mna neuspel.

autor
12. nov 2025
@anonym_561f32

Ano, vadilo by mi to, ALE nikdy by som sa neznizila k spehovaniu a nejakemu vynutenemu blokovaniu, ved to je take zufale. Bud to respektuj alebo ukonci, ale nezakazovala by som dospelemu muzovi ako malemu decku.

@anonym_561f32 ja som ho nenútila k blokovaniu… to povedal on sám že zablokuje … ja len hovorím o tom že najbližšie ak sa uvidíme chcem si vypýtať jeho telefón a pozrieť si či v skutočnosti aj urobil to čo povedal alebo opäť to boli len reči …

anonym_3ee494
12. nov 2025

Ešte neukončil byvaly vzťah a nie je vysporiadaný so situáciou. On sám v sebe ten bývalý vzťah neuzavrel. Ešte nie je v stave začínať si nový vzťah len asi vyhrali iste výhody s toho že s niekým je ale má v hlave inú osobu

anonym_561f32
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_561f32 ja som ho nenútila k blokovaniu… to povedal on sám že zablokuje … ja len hovorím o tom že najbližšie ak sa uvidíme chcem si vypýtať jeho telefón a pozrieť si či v skutočnosti aj urobil to čo povedal alebo opäť to boli len reči …

@anonym_autor no vsak to, chces si vypytat jeho telefon a skontrolovat ho?! Kolko mas rokov? Mne by bolo trapne...

autor
12. nov 2025
@anonym_561f32

@anonym_autor no vsak to, chces si vypytat jeho telefon a skontrolovat ho?! Kolko mas rokov? Mne by bolo trapne...

@anonym_561f32 prečo trápne ? Ano ak to zatajim je to trápne uznávam aj som sa ospravedlnila zato … ale ak chcem to urobiť pred ním normálne popýtať telefón a pozrieť si to neviem prečo by to malo byt trápne ak nemá s tým problém v pohode ten telefón mi da ak bude mat niečo proti tomu vieme asi prečo … zamna to nie je trápnosť skôr otvorenosť a uprimnost

vilma7
12. nov 2025

Úprimnosť a dôvera od začiatku vzťahu narušená, to sa podla mna uz neupravi.

mk22
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_561f32 prečo trápne ? Ano ak to zatajim je to trápne uznávam aj som sa ospravedlnila zato … ale ak chcem to urobiť pred ním normálne popýtať telefón a pozrieť si to neviem prečo by to malo byt trápne ak nemá s tým problém v pohode ten telefón mi da ak bude mat niečo proti tomu vieme asi prečo … zamna to nie je trápnosť skôr otvorenosť a uprimnost

@anonym_autor koľko mas rokov ze mas potrebu kontrolovať jeho telefón? Overovať ci urobil co splnil.

Toto by mi stačilo.
Dovi, dopo..pis si aj s desiatimi.

lentakyterapeut
12. nov 2025

Nebudem.citat co ti radia ale si hlupa. Prepac neviem to inak povedat. Kazda ktora snori spehuje lozi do telefonu vas si nebude vazit nikto. Mozete tu pisat co chcete je to uplne ubohe. Mne to je jedno ale on si ta uz teraz nevazi lebo sama seba zhadzujes. Ani ja by som.si ta nevazil. A to ti znici vztah. Ved ked bude chciet podvedie ta a neurobis s tym nic. Ja si vazim hrde zeny aby som ja chcel byt pri nej a nie mat za zadkom speha. Kazdy chlap chce zenu ktora ma charakter je niekto. Prepac ty si sama nicis stastie.

lauruska_sumienka
12. nov 2025

kontrolovat co robi ten druhy? a ci robi to co vravi aj ked vysvitne ze klame? on sa chova jak decko a ty ako rodic maleho dietata. ved to je chore. takto nema vyzerat zdravy vztah. mate byt rovnocenny partneri, kde ma byt dovera.
preco chces plytvat svojim casom na takeho niekoho, kto ta ma u prdele.

preco sa chces dobrovolne trapit pri niekom kto zjavne nema doriesenu minulost a nevie sa posunut dalej, a pre neho si len naplast na byvalku. ah dievca, ožeľ zabity cas s tymto a najdi si vyrovnaneho a cestneho cloveka k sebe, ktory ti bude milujucim a podporujucim partnerom.

anonym_66299c
12. nov 2025

Robil to iste, ona to dokonca zacala stahovat k sexualnym temam... naklamal sa okolo toho, aj nasluboval, aj naprosil... napriek tomu som si ho vzala, boli sme spolu 12 rokov, aby potom zo dna na den, bez vysvetlenia odisiel. Uz by som to asi neodpustila, uz viem, ze toto proste do vztahu nepatri - ziadni byvali ci byvale...

domkakvet
12. nov 2025

@anonym_autor nema o teba zaujem, ak by si ju aj zablkoval, tak iba preto aby si bola spokojna, co uz ma ine robit, ked neuspel pri byvalej, postacis mu aj ty, aspon zatial.

huxy
12. nov 2025
@lentakyterapeut

Nebudem.citat co ti radia ale si hlupa. Prepac neviem to inak povedat. Kazda ktora snori spehuje lozi do telefonu vas si nebude vazit nikto. Mozete tu pisat co chcete je to uplne ubohe. Mne to je jedno ale on si ta uz teraz nevazi lebo sama seba zhadzujes. Ani ja by som.si ta nevazil. A to ti znici vztah. Ved ked bude chciet podvedie ta a neurobis s tym nic. Ja si vazim hrde zeny aby som ja chcel byt pri nej a nie mat za zadkom speha. Kazdy chlap chce zenu ktora ma charakter je niekto. Prepac ty si sama nicis stastie.

@lentakyterapeut a on charakter ma? Ťažko

lentakyterapeut
12. nov 2025
@huxy

@lentakyterapeut a on charakter ma? Ťažko

@huxy cize ked jeden bude zlodej budem aj ja? Neznizil by som sa na taku uroven ze by som.niekomu liezol do sukromia. To je ubohe. Radsej koniec ako sa takto ponizovat

mondolina
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
a ako často mu chceš ten telefón lustrovať? raz za týždeň, raz mesačne či ako?
som s mužom 10 rokov, ani raz som nebola v jeho telefóne. volá sa to dôvera a vzájomná úcta.

pikachu999
12. nov 2025

Ana čo ti má o tom hovoriť keď si len raz za čas napíšu ako sa má ?

huxy
13. nov 2025
@lentakyterapeut

@huxy cize ked jeden bude zlodej budem aj ja? Neznizil by som sa na taku uroven ze by som.niekomu liezol do sukromia. To je ubohe. Radsej koniec ako sa takto ponizovat

@lentakyterapeut nepochopil si. On nemá charakter, ale očakáva, že jeho partnerka bude mať? 🤔 Pokrytecké

lentakyterapeut
13. nov 2025
@huxy

@lentakyterapeut nepochopil si. On nemá charakter, ale očakáva, že jeho partnerka bude mať? 🤔 Pokrytecké

@huxy zjavne ani ty. Pokial sa bude spravat ona tak ako sa sprava bude pritahovat rovnakych ludi. Keby mne lozila do telefonu rozchod a nech si hlada podobneho uboziaka.

Strana
z2