icon

Partner workoholik

16. aug 2025

Ako idu roky…uvedomila som si …ze teda fungujem s chlapom ktorý je workoholik v zmysle že jeho jedine kľudne obdobie sú sviatky čiže Vianoce a veľká noc … ja tak ale rozmýšľam že si neviem predstaviť fungovanie vzťahu v budúcnosti a to tak že všetky sviatky sa trávia v zahraničí lebo ON ma voľno. Ja som napr klasik milujem Vianoce a príde mi to ako veľká stopka…. Aký je vás názor ?

barka1
17. aug 2025

@anonym_autor prečo je potrebne byt na každý sviatok v zahraničí?
Nie, nepáčilo by sa mi to. Chce to dlhy uprimny kludny rozhovor.
Toto ale asi nebude jediný problém. Žeby dominantny workoholik, ktorý chce doma služku a všetko "po jeho"?

amazonka13
17. aug 2025

☕ Keď ti to prekáža teraz, bude to tak aj keď sa vezmete. Partner, ktorý vidí vo vzťahu len seba bude vždy prehliadať tvoje priania, záujmy. Keď si to skúsila s ním prediskutovať a nič sa nezmenilo, a ak na toto nemáš submisívnejšiu povahu, nájdi si iného.

sova7
17. aug 2025

Veľká stopka je zavislost. Či je alkoholik workoholik alebo závislí na mobile alebo na hocičom inom znamená to že ma vzťah s niečím iným ako s osobou s ktorou je. Takže za mňa takýto človek nepatrí do vzťahu

ravehami
17. aug 2025

Vianoce v zahranici su najlepsia vec, nikdy som si tak neoddychla na vianoce ako ked sme neboli na svk 🙂…ale teda, opat je to nieco co musis prehodnotit sama, mne skor vadil fakt, ze je workoholik ako taky s nie to kde sviatkujem

autor
17. aug 2025
@ravehami

Vianoce v zahranici su najlepsia vec, nikdy som si tak neoddychla na vianoce ako ked sme neboli na svk 🙂…ale teda, opat je to nieco co musis prehodnotit sama, mne skor vadil fakt, ze je workoholik ako taky s nie to kde sviatkujem

@ravehami áno samotná dovolenka môže byt fajn ale nie keď sa to spája s vidnou že len v tomto obdobi mi nezvoní telefón …preto vtedy sa musí ísť na dovolenku…skôr je smutne že si nevie nájsť taký ten čas aj cez rok

sova7
17. aug 2025
@anonym_autor

@ravehami áno samotná dovolenka môže byt fajn ale nie keď sa to spája s vidnou že len v tomto obdobi mi nezvoní telefón …preto vtedy sa musí ísť na dovolenku…skôr je smutne že si nevie nájsť taký ten čas aj cez rok

@anonym_autor workoholik ma vždy vzťah s prácou partner je niečo ako milenka