Partner workoholik
Ako idu roky…uvedomila som si …ze teda fungujem s chlapom ktorý je workoholik v zmysle že jeho jedine kľudne obdobie sú sviatky čiže Vianoce a veľká noc … ja tak ale rozmýšľam že si neviem predstaviť fungovanie vzťahu v budúcnosti a to tak že všetky sviatky sa trávia v zahraničí lebo ON ma voľno. Ja som napr klasik milujem Vianoce a príde mi to ako veľká stopka…. Aký je vás názor ?
☕ Keď ti to prekáža teraz, bude to tak aj keď sa vezmete. Partner, ktorý vidí vo vzťahu len seba bude vždy prehliadať tvoje priania, záujmy. Keď si to skúsila s ním prediskutovať a nič sa nezmenilo, a ak na toto nemáš submisívnejšiu povahu, nájdi si iného.
Veľká stopka je zavislost. Či je alkoholik workoholik alebo závislí na mobile alebo na hocičom inom znamená to že ma vzťah s niečím iným ako s osobou s ktorou je. Takže za mňa takýto človek nepatrí do vzťahu
Vianoce v zahranici su najlepsia vec, nikdy som si tak neoddychla na vianoce ako ked sme neboli na svk 🙂…ale teda, opat je to nieco co musis prehodnotit sama, mne skor vadil fakt, ze je workoholik ako taky s nie to kde sviatkujem
Vianoce v zahranici su najlepsia vec, nikdy som si tak neoddychla na vianoce ako ked sme neboli na svk 🙂…ale teda, opat je to nieco co musis prehodnotit sama, mne skor vadil fakt, ze je workoholik ako taky s nie to kde sviatkujem
@ravehami áno samotná dovolenka môže byt fajn ale nie keď sa to spája s vidnou že len v tomto obdobi mi nezvoní telefón …preto vtedy sa musí ísť na dovolenku…skôr je smutne že si nevie nájsť taký ten čas aj cez rok
@ravehami áno samotná dovolenka môže byt fajn ale nie keď sa to spája s vidnou že len v tomto obdobi mi nezvoní telefón …preto vtedy sa musí ísť na dovolenku…skôr je smutne že si nevie nájsť taký ten čas aj cez rok
@anonym_autor workoholik ma vždy vzťah s prácou partner je niečo ako milenka

@anonym_autor prečo je potrebne byt na každý sviatok v zahraničí?
Nie, nepáčilo by sa mi to. Chce to dlhy uprimny kludny rozhovor.
Toto ale asi nebude jediný problém. Žeby dominantny workoholik, ktorý chce doma služku a všetko "po jeho"?