Partner zvažuje trojku. Ako ďalej postupovať?
Ahojte viem ze podobnych tem je tu vela. No nemozem to dostat z hlavy.co mi partner povedal..bavime sa otvorene o vsetkom a nejako prislo na debatu o trojke a chcela som vediet jeho nazor na to a cakala som ze mi povie ze by to nezniesol a on mi povedal ze keby sme s tym obaja ok a mam nejakeho kamarata napr co.ma pritahuje iba fyzicky a chcela.by som to skusit ze by mozno suhlasil ale ze by bolo pre neho prijatelnejsie keby ja som so zenou a on by spal zaroven ale iba so mnou. Ako chapem ze chlapi po tom tuzia ale cakala som ze mi povie aspon ze by neuniesol pozerat na mna a ineho. Ze keby po tom velmi tuzim tak mi to splni. Uz tyzden nad tym premyslam a mam take veci v hlave ze ak chlap naozaj lubi na toto by nepristupil. Je mi z toho dost tazko
To je preto,lebo muži dokážu oddeliť lásku od sexu.My ženy to nedokážeme
bud rada 😂 praveze podla mna ti to celkom pekne navrhol...
No tvoj chlap chudak nevedel, ze aj ked to tak na prvy pohlad nevyzera tak je to otazka so spravnou odpovedou 🤣🤣
Naco sa pytas ked nechces pocut pravdu?
Niektorych muzov to vzrusuje. Ked sa jeho zena paci inemu muzovi.. kuk pojem kandaulizmus
@caroline_ pekne? No neviem
@unicornlady no uz sa stalo zial..
@lauriik pretoze som chcela vediet jeho nazor a cakala fakt inu odpoved..
mozno v kutiku duse po tom tuzi a dufa, ze by sa aj jemu dostalo navyse pozornosti.... akoze chlap, ktory by prijal trojku s dalsim chlapom sa mi nezda uplne heterosexual 😉🤪
tak to je iba dopoveď, keby išlo na lámanie chleba že naozaj by si mu niekoho predstavila do party , nejakého chlapa,zrejme by cukol .
@egonsk on povedal rovno ze nemohol by byt gay..ale to ma neupokojilo
bolo by ti prijemnensie keby chce tu trojku len so zenou s tym ze aj on s nou bude spat?myslim ze nie cize je to pekne povedane,a to ze si ta vie predstavit aj s inym muzom nema nic s tym ze by ta nelubil,so objekt jeho zaujmu,jeho sexualnych predstav,tak je od neho fajn ze sa ti takto priznal ake ma fantazie,co samozrejme nemusis vobec splnit...chlapi su v tomto trochu iní...
Rada do budúcna - nepýtaj sa otázky, na ktoré neznesieš odpovede. Zvlášť ak nie sú k životu dôležité.
1. Muži vedia mať sex aj bez lásky, čo máloktorá žena dokáže. Muži vedia viac oddeliť sex od lásky čo dokáže máloktora žena. (Samozrejme v oboch smeroch sú aj výnimky)
2. Pravidlo hovorí nepýtaj sa otázky ak nie si pripravená počuť aj odpoveď ktorú neočakás
3. To že niekto po niečom túži, alebo si to vedel predstaviť neznamená ešte že keby dôjde na lámanie chleba aj to skutočne urobi
"...bavime sa otvorene o vsetkom..." a on chudak ti na to skocil 😂
Neviem, ale mňa by skôr zarazilo, keby chlap povedal, že trojku v žiadnom prípade nechce a neznesie. Tam by som sa začala báť, že ide o nejaký divný kus. Čiže ten tvoj odpovedal úplne normálne ako zdravý chlap a váž si to, že bol úprimný a otvorený a povedal ti o tom, že si to vie predstaviť aj s chlapom. Pretože to znamená, že ti dôveruje a je schopný s tebou na rovinu hovoriť aj o takýchto veciach.
Ocakavania su hlavnou pricinou sklamani, vies o tom? A na co vytahujes na svetlo sveta temy, na ktore nie si pripravena? Strasne moderne byt otvorena a rozpravat sa o vsetkom 🙄 a potom plac do vankusa, lebo to nie je podla tvojich ocakavani. Tak mas aspon ponaucenie, ze to s tou otvorenostou netreba prehanat.
Tak bol úprimný, a teba to zaskočilo 🤔. Poznáš jeho odpoveď a ak o trojku záujem nemáš, tak sa k tomu viac nevracaj a hotovo. On má možno tiež chrobáka v hlave, s čím si ty na neho vybehla
Trochu nechápem. Ty máš kamaráta, s ktorým by si to mohla skúsiť? +Partner?
Keď dôjde na takéto témy, vždy si poviem, že je treba v živote vyskúšať všetko, kým je človek pri chuti. Sex v trojici je príjemný, pokiaľ máš pri sebe ľudí, ktorým môžeš dôverovať a ktorí sú diskrétni.
on by spal? zatiaľ čo ty by si mala sex? 😝😝 - to určite...😉
ja ta chápem, tiež by som ostala sklamaná
Veď ti celkom diplomaticky odpovedal. Čakala si ako sa bude dušovať, že by radšej umrel ako vidieť niekoho iného ako ťa obrába? To by bolo divnejšie.
Ja neviem proste ma to zaskocilo a mam rozne myslienky v hlave a neviem s tym nic spravit. Rozmyslam aj nad rozchodom. Totiz v minulosti sa stalo ze si pisal s inymi zenami ale nestretol sa udajne so ziadnou. Odpustila som no aj tymto sa zacala vo mne znova otvarat ta nedovera voci nemu. Ano bol uprimny co je super no ja teraz nad tym premyslam. Tak asi som divna
Samozrejme ze by rad trojky so zenou ale najskor ti mazal medove fuzy popod nos, ako by to mohlo byt aj s muzom. Ak sa mas chut pobavit, tak najdi online fotku nejakeho super hot vysportovaneho chlapa z ktoreho strieka testosteron uz len z fotky a povedz muzovi, ze teda trojka bude - a uz si si aj vybrala. A uz sa len pozeraj ako mu mrzne usmev na tvari 🤣🤣🤣🤣🤣👹👹👹👹👹
A nic sa neboj, valna vacsina partnerov by rada do trojky. To vies, dve kocky a on master mind kocur. Zavidela by mu cela dedina od Kosic az do Bratislavy :D
Tak táto doplňujúca info, že si písal s inými ženami (viacerými, nie len jednou).. trošku vrhá iné svetlo na túto celú situáciu.
Vieš si ho predstaviť ako otca pre svoje deti a pre seba ako manžela?
Skôr čaká ako zareagujes ty 😂😂😂
@egonsk no ja som to pochopila tak, ze jej velkoryso dovolil trojku s inym muzom a zaroven ocakaval, ze ona mu da pozehnanie zhanat dalsiu babu, co je asi aj vacsia pravdepodobnost, ze by nejaku nasli nez ineho chlapa, ktory nema mat homosexualne sklony. Taki asi netuzia byt v prostredi inych stoporenych penisov 🤷 ale tak to len tipujem, mozno sa mylim
Ja neviem, mne jeho názor príde celkom vyzretý, povedal ti čo preferuje a zároveň ti neklamal. A taktiež sa neurazil. Každý má svoje preferencie a predstavy. Ja som tiež mala radšej ak som sa niečo opýtala, že sa dotyčný neurazil ba práve naopak mi odpovedal hoc to bola odveci otázka.😀
Ale ty keď sa pýtaš niečo také tak sa uisti, že žiadna odpoveď ťa neurazi.
ja nechápem naco sa pýtate take otázky?? keď potom nechcete vedieť odpoved… to je ta prehnana otvorenosť vo vsetkom…niekedy je lepšie mlčať zlato.

Toto je z tých mužský vtipov "Nepýtaj sa otázku, na ktorú nechceš počuť odpoveď; lebo dostaneš odpoveď, ktorú si nechcela počuť".