icon

Partnerov flirt s kolegyňou

22. júl 2025

baby, dostalo sa mi do usi co robi moj priatel. ma velmi blizky vztah s jednou kolegynou, vraj casto s nou flirtuje, hadze komplimenty na jej vzhlad a pracu, niekedy jej pise aj po praci, uz aj tam si hovoria ze nieco medzi nimi je. aby toho nebolo malo, objimali sa, tancovali na nejakej akcii a velmi telo na telo. nemam tieto informacie od neho a ani od nej, ale povedali mi to viaceri co ich poznajú.

Strana
z2
anonym_48b853
22. júl 2025

Bola by som opatrná ale ešte chvíľu počkala. Niekde urobia chybu. Kde boli spolu tancovať? Vedela si ze tam ide? Nevolal ta so sebou?

autor
22. júl 2025
@anonym_48b853

Bola by som opatrná ale ešte chvíľu počkala. Niekde urobia chybu. Kde boli spolu tancovať? Vedela si ze tam ide? Nevolal ta so sebou?

@anonym_48b853 pracovna akcia

anonym_5ebf59
22. júl 2025

@anonym_autor a prisla si sa sem opytat co mas robit?

autor
22. júl 2025
@anonym_5ebf59

@anonym_autor a prisla si sa sem opytat co mas robit?

@anonym_5ebf59 ano lebo doma sa chova ku mne normalne, obcas sa pohadame ako kazdy par

januska12323
22. júl 2025

Čo sa ho rovno neopýtaš kedy ti predstaví novú frajerku?

chrobak7
22. júl 2025

@anonym_autor Nebol náhodou na koncerte Coldpay?

https://www.youtube.com/watch?v=Qyn4pr95fSg
laurinka27
22. júl 2025

Veď im nechaj voľnú cestu, nech môžu tvoriť pár.

autor
22. júl 2025
@laurinka27

Veď im nechaj voľnú cestu, nech môžu tvoriť pár.

@laurinka27 prekrocil teda hranice tym co s nou robi?

anonym_7ed40f
22. júl 2025
@anonym_48b853

@anonym_48b853 načo má čakať 🥴

banalu
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to sa fakt musis pytat? 😳
On ju nieze prekrocil, on je uz tak daleko za hranicou, ze ju ani nevidi.

lily246
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečo sa toto pýtaš inej ženy. Iná žena má iné hranice ako ty. Prekročil tvoje hranice? Na tom predsa záleží. Moje hranice by týmto ďaleko prekročil a mohol by si pobaliť veci. Iná žena, čo toleruje aj milenku a mimomanželské dieťa, ti povie, že veď ten tvoj nič nespravil, tak s tým budeš v pohode?

anonym_5ebf59
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty nevies co s vlastnym zivotom? A este sa pytas ci prekrocil hranice? Ty si tusim trochu udreta alebo nesvojpravna lebo neviem si to vysvetlit inak

sisska96
22. júl 2025

Môžu byť aj kamoši aj milenci

autor
22. júl 2025
@anonym_5ebf59

@anonym_autor ty nevies co s vlastnym zivotom? A este sa pytas ci prekrocil hranice? Ty si tusim trochu udreta alebo nesvojpravna lebo neviem si to vysvetlit inak

@anonym_5ebf59 pri tom objimani a tancovani hral ulohu alkohol, pili vraj obaja

anonym_5ebf59
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_5ebf59 pri tom objimani a tancovani hral ulohu alkohol, pili vraj obaja

@anonym_autor jaaaaj tak potom to je ok, ci? Kokos prosim ze sa tvoj vek zacina jednotkou.

ankare
22. júl 2025

@anonym_autor buď rada, že Ti o Tom ľudia povedali. Tvoj muž prekročil hranice už daaaavno. Čo máš v pláne urobiť?

dianka3
22. júl 2025

@anonym_autor Konfrontuj ho! Normálne mu vykrič do tváre že vieš o tej jeho kolegyne a že nebudeš jeho poistka. Pošli ho do prdele aj mu nakresli mapu. Načo máš strácať čas s niekym kto si ta vôbec neváži q nezaslúži on len blokuje miesto pre ozajstného lepšieho partnera

casavina
22. júl 2025

Určite mu to odpusť, chudáčik veď alkohol ho premohol 🤦😂

autor
22. júl 2025
@ankare

@anonym_autor buď rada, že Ti o Tom ľudia povedali. Tvoj muž prekročil hranice už daaaavno. Čo máš v pláne urobiť?

@ankare neviem - podla mna bude zatlkat, ze je to len kamaratka

maryetta
22. júl 2025

Pozri uz tam mas podozrenie. Uz tam nie je dovera. Podla mna ozaj milujuci partner si da pozor bud na alkohol a teda aj na to co robi. Keby si to robila ty s nejakym kamosom alebo kolegom-toleroval by ti to?
Ono ktovie co tam je-a to co sa k tebe dostalo je mozno len cast... len aby si otvorila oci.

ankare
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor on Ti môže tvrdiť čokoľvek. Je na Tebe, ako s tým nalozis. Garantujem Ti, že oni už spolu aj chrapali, keď sa k sebe takto správajú.

ankare
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor on Ti môže tvrdiť čokoľvek. Je len na Tebe, ako s tým nalozis. Podľa toho, ako sa správajú k sebe, už dávno spolu chrapaju.

lija22
22. júl 2025

ludia zvycajne nepoukazuju len tak na taketo flirty, je mozne, ze ti to povedali, lebo je toho viac ako tanec na akcii

enmery
22. júl 2025

Dobre,bude zatĺkať, to znamená, že všetko vporádku, nie? Prekročene hranice nie sú o nejakom počte dotykov a úsmevov, ale odpútať sa od svojho partnera, kde ho vedome klameš a máš nejaké prepojenie s inou osobou. Alkohol ospravedlnenie nie je,nie nadarmo sa hovorí, ze ukazuje pravú tvár človeka. A a ani neopisuješ jednorazovku.

anonym_fd6d71
22. júl 2025

My sme mali taky parik v robote. On bol zenaty, otec dvoch malych deti. ona v tom case zadana s dlhorocnym partnerom zijucim kvoli studiu mimo SR. Oblapali sa v kancelariach, vodili za rucicky, kolegovia ich v meste stretli. Na teambuildingu ju tam hladkal po vlasoch, po rukach. Bolo to vyslovene trapne. Ona sa neskor vydala, pokracovalo to. Toto je podla mna absolutne moralne dno. Teraz sa mala vratit z materskej, ale nie je pre nu miesto a prepusta sa u nas. Cize ci to bude pokracovat nevieme. Toto uz je ale viac menej drzost, toto uz nie je flirt.

autor
22. júl 2025
@lija22

ludia zvycajne nepoukazuju len tak na taketo flirty, je mozne, ze ti to povedali, lebo je toho viac ako tanec na akcii

@lija22 jedna z tych osob co ma na to upozornila mi povedala ze isto tam nic nebolo, ze skor to vyzera ze si len potrebuje zvysovat ego v praci

anonym_8b0146
22. júl 2025

Jeeee. Hral úlohu alkohol, jasne...
Bud máš nie ružové ale dúhové okuliare na očiach, alebo si jednoduchá osoba.

magic08
22. júl 2025
@anonym_autor

@lija22 jedna z tych osob co ma na to upozornila mi povedala ze isto tam nic nebolo, ze skor to vyzera ze si len potrebuje zvysovat ego v praci

@anonym_autor mas 2 moznosti. bud ho budes konfrontovat s tym, čo si sa dozvedela, no urcite vies co ti na to povie... alebo sa budes tvarit, ze je vsetko v pohode a budes ho sledovat... zalezi aka si povaha, co je ti z toho blizzsie

anonym_81a4ef
22. júl 2025

Rýchlo vysaď antikoncepciu a zostaň neplánovane tehotná. Priateľ sa určite spamätá, na kolegyňu zabudne a budete mať naveky šťastný vzťah. Ver mi, toto je osvedčený koníkovský recept.

casavina
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak mu tak veríš, že je v tom nevinne prečo máš potrebu zakladať tému? Načo? Veď nič zlé nespravil... U mňa by už bol dávno zabudnutý.

Strana
z2