Partnerov nezáujem počas tehotenstva
Dobrý večer , stretli ste sa niektorá s nezáujmom partnera počas tehotenstva ? Od kedy som tehotná veľmi voči mne odstúpil. Komunikuje iba čo je treba , intímny život úplne nič , do postele ide len spat .Dosť som pribrala a zmenila sa fyzicky neviem či to mám prikladať tomu že som sa mu znepačila , nechce sa somnou o tom baviť .
Dieťa sme chceli obaja nebolo to iba moje rozhodnutie. Neviem ako to riešiť ako ho donútiť sa somnou o tom rozprávať aby povedal čo sa deje.
Fyzické zmeny v kombinácii s uvedomením si zodpovednosti, ktorá s dieťaťom prichádza môžu s chlapom zamávať. Čo znamená "dosť som pribrala"?
@danamihokova podľa mňa zisťuje, že ťa zodpovednosť nie je pre neho a chce sa z toho vyvliecť. Predpokladám že si iba je priateľka, nie žena
@danamihokova milujúci partner by mal byť pri tebe v každom ohľadne aj napriek tomu ze si nabrala,, viac kíl,, ale ten klaun ukázal svoju pravú tvár žiaľ. A ešte čakáš s ním decko... Asi ta nepoteším ale už to bude horšie a je dosť možné že už má aj kdesi inú pretože takto sa chová len hajzlik a nie životný laskyplný partner
Je to kvoli pribratiu.. Hm aj ked je to smutne.. Mohol by ta aapon objat a tak a pobozkat ked zuz nechce sex sa mu protivim zialbohu kamoaka to iste.. Pribrala 20 kil muzovi sa znepacila tym.. To sa stava
@danamihokova milujúci partner by mal byť pri tebe v každom ohľadne aj napriek tomu ze si nabrala,, viac kíl,, ale ten klaun ukázal svoju pravú tvár žiaľ. A ešte čakáš s ním decko... Asi ta nepoteším ale už to bude horšie a je dosť možné že už má aj kdesi inú pretože takto sa chová len hajzlik a nie životný laskyplný partner
@bambieblue aha.. Laskyplny partner to hej len.. Chlapi su sebecki.
Ja som. Pribrala posledny rok 15 kil.. Chlap mi povedal ze.. Hmmm si nejak pribrala.. Uz si neni taks sexi ako kedysi a tiez chce sex pomenej takze tsk
A to ani tehotna nie som

môže to byť zmenou fyz. vzhľadu... ale to len hádame kým ti nepovie partner čo sa stalo tak sa nič presne nedozvieš.