icon

Partnerova kamarátka

23. mar 2025

Ahojte. Mimo detí, ale rada by som si vypočula názor iných, či je podľa vás toto normálne alebo som len ja žiarlivá a domýšľavá. Veľmi by ma zaujímalo, či majú vaši partneri kamarátky a akým spôsobom toto kamarátstvo prebieha. Či chodia spolu na kávy, s vami alebo bez vás alebo nebodaj aj k ním domov. Ide o to, že ten môj pozná jednu babu ešte zo školy. Ja len z videnia. Nijak extra sa s ňou doteraz nebavil. Alebo mi teda aspoň nepovedal. Až na tento víkend, keď mu v noci volala a v noci s ňou riešil nejaký jej problém s jej chlapom. Bola som s tým najprv v pohode, až kým sa to nestalo jeho celovíkendovou prioritou a keby sa neozvem tak to rieši ešte asi ďalšie 2 týždne. Môj partner ma dve roboty a mame spolu malé dieťa a jeho týždeň vyzerá tak, že po robote je asi 2 hodiny doma a ide na noc do ďalšej. A tie dve hodiny doma väčšinou len prespí, nijak sa nám nevenuje a s ničím mi nepomáha. Dneska prišiel domov z práce o 11 lebo bol samozrejme ráno po robote riešiť “vzťah” slečny s druhými a keď prišiel domov tak mi ešte zatrepal, že večer keď dotyčná skončí v robote tak ide pre ňu a zoberie ju domov, lebo aj ráno ju mimochodom odviezol do roboty☝🏻, aby ju náhodou jej ex nečakal v byte. Keď som sa ho spýtala prečo by mal chodiť pre ňu, povedal že prečo nie, ráno ju bral a nemá ísť ako domov. Ako keby neexistovali taxíky a chúďatko dievča tým pádom do teraz musela byt bez neho stratena keď sa bez neho nedokáže dopraviť domov. Keby mu na to nepoviem nič jeho deň vyzerá tak že prišiel o 11 domov (aj to som mu musela ja už volať lebo o 6 koncil), pôjde spať, povie mi aby som ho večer zobudila, isiel by večer pre slečnu aby ju ochránil pred jej bývalým, vrátil by sa kto vie kedy domov a isiel by zas spať lebo ráno ide zas do roboty. Miesto toho som mu povedala že ju domov odniesť nepôjde a ak bude mať slečna problém že ju tam náhodou henten čaká tak mu zavolá a vtedy by tam keď tak mohol prísť zasiahnuť. Tak sme sa ohľadom tohto hádali celý deň a keď už bolo 100%tne že pre ňu nepôjde tak mladý pán miesto venovania sa nám isiel spať🙂 ale na ňu by si čas počas dňa nasiel…tak či aj vaši muži chodia pre kamarátky do prace ich brat domov alebo opačne či si vy chodíte vyzdvihávat kamarátov do roboty. A keď som povedala, že pôjdem s ním tak s tým mal problém lebo budem po nej zazerať a že sa s ňou nemôže ani rozprávať.. nakoniec som podľa neho skončila ja ako víťaz že mám byt spokojná lebo mu zakazujem kamarátky pritom ja kamarátov nemám a tiež toto nerobim. Ale keby to je opačne tiež by s tým mal problém aj keď vraví že nie.

Strana
z2
ariannazara
23. mar 2025

Silná káva, toto by som ja osobne netolerovala ;)

pralinka25
23. mar 2025

za mna nevhodne. pasuje sa do role zachrancu a hrdinu a buduje si vztah.

maury
23. mar 2025

@pralinka25 tiež ma toto isté napadlo, keď som to čítala

mamamasama
23. mar 2025

To nie je kamarátka. To je jeho poistka. ;)

bronkax
23. mar 2025

O 6 skončil prišiel o 11 kvôli nej. No skončil by u mňa a to hneď.

maury
23. mar 2025

Normálne to nie je. Nevenuje sa tebe, ani dieťaťu, ani neprejavuje záujem a všetok voľný čas venuje kamoške. Ktovie aká je pravda s jej bývalým

ladybarbora
23. mar 2025

No moj muz par krat viezol nase podotykam spolocne kolegyne domov, ale vzdy som o tom vopred vedela od oboch zucastnenych. Ak to taji tak je to trosku nekale z jeho strany

levantinka
23. mar 2025

Toto sa nerobi. Skoncil by hned a nezaujimali by ma jeho vyhovorky. Nech si ide za kamaratkou.

Keby ste mohli ist spolu lebo ste par tak to je ine, ze pomoct jej. Ale okrem toho to jeho chovanie? Skoncil by chlapec.
Ani ja sama by som nieco take neurobila, a ked uz by sme to riesili s muzom spolu.

autor
23. mar 2025

Povedala som mu že ja mu kamarátky nezakazujem nech sa s ňou baví ale odtiaľ potiaľ všetko ma svoje hranice.. aby ju vyvážal do a z roboty ? Je jej osobný vodič ? Hlavne keď mňa jeden chlap obťažoval tak poslal za mnou kolegu lebo on nemohol ale ako on dnes sám povedal keby mu zavolá o polnoci tak pôjde. Hovorím chod a aj tam ostan

majo111222
Odpoveď bola odstránená
bronkax
23. mar 2025

Keby mu zavolá o pol noci tak pôjde 🫣 tak tá ho musí riadne motivovať. Nemyslím si že nejakého chlapa zaujímajú sračky z cudzieho vzťahu. Celé je to zaujímavé a niečo tu smrdí

maury
23. mar 2025

To neni chlap, to je vůl

elenka74
23. mar 2025

Ja si myslím, že jeho kamarátka vie ako na neho. Nie je to správne a on by si to mal uvedomiť.

ladybarbora
23. mar 2025

To je fakt dobra kamaratka ak by bol ochotny sa kvoli nej aj o polnoci trepat. Ale to boli skor silacke reci, ak to myslel vazne tak by som prehodnotila ich divny vztah

retatka
23. mar 2025

Hranice sú dávno prekročené .A to, že nechcel aby si s ním išla, asi vieš, že toto je od kamarátstva na milé vzdialene ,ináč by s tým problém nemal.Preco ťa nepredstavil keď to je taka blízka kamarátka ?To mal urobiť ako prvé, všetko čo robí partner za chrbtom toho druhého je podvod.Dala by som mu na výber. Ste traja vo vzťahu,takto seriózny a funkčný vzťah nevyzerá.

bludna
23. mar 2025

@autorka Tazko zovseobecnovat. Moj partner na kamaratky, s ktorymi sa stretava. Aj bezo mna. Neoznamuje mi to. Niekedy sa o tom dozviem az dodatocne. Popravde ma to ani nejak nezaujima. Ak by nejaka jeho kamaratka mala problem s ex a citila by sa nim fyzicky ohrozena, tak by som mu sama navrhla, aby jej pomohol, pokojne aj v noci. Taktiez mam v mojom zivote blizkych kamosov, s ktorymi chodim na kavicky na velmi pravidelnej baze a obtazovalo by ma keby moj partner ziarlil. Avsak, v nasom pripade ide o ludi, s ktorymi sa pozname dlho a stretavame dlhodobo. Neviem co by som robila na tvojom mieste, asi by som sa tiez citila neprijemne. Ak je to kratkodoba vec a do mesiaca odznie, tak by som to nejak rozdychala. Keby to pokracovalo, asi by som sa pokusila to vyriesit k mojej spokojnosti.

modraslamka
23. mar 2025

chrape s nou

muchotrafka298
23. mar 2025

Nie, nie je to normalne. On velmi dobre vie, co robi a preco.

adka176
23. mar 2025

Noooo vyzerá to na problém...ale keď to budeš zakazovať bude to len horšie....už ti nič nepovie a tak začne problém byť ešte väčší....muž v roli záchrancu, to bude ťažké....

vilma7
23. mar 2025

Ako sorry, ale tiež je rozdiel niekoho odviesť z práce a s niekym tráviť ešte ďalších 5 hodín...alebo musel byť s ňou, že čo ak by sa ex počas dňa objavil? .
A nie, manžel a ani ja takéto priateľstva neudrzujeme.

domkakvet
23. mar 2025

Tvoj priatel caka kym sa ona rozide s jej frajerom a potom ma v plane s nou zacat vztah, ale teba si este nechava, ak by to nevyslo, ved naco sa predcasne rozchadzat, ked mate spolu dieta.

kristinka92
23. mar 2025

Ja si neviem predstavit, že by pre mna chodil nejaky druhý chlap z a do roboty. Akože naco? Prečo? Takze ani v opačnom garde to nie je v poriadku! Partnerku a dieta ma doma a tam je jeho miesto!

ismarela
23. mar 2025

A to akože kedy sa tak zblížili že s nim preberá svoj partnerský život? Ona nemá žiadne kamarátky ale potrebuje to vesat na nos práve chlapovi s rodinou, s malým bábätkom? Trvala by som na tom aby s ňou prerušil kontakt. Takéto “kamarátstvo” neprináša nič ani jemu ani jeho rodine.

vikiki29
23. mar 2025

Ak s ňou ešte nespal, čomu neverím, tak určite cíti príležitosť, preto sa snaží byť jej oporou. Neviem si predstaviť ktorého chlapa zaujímajú rečičky o niekoho vzťahoch len tak. Také reči o ochraňovaní pred bývalým vedú len zaľúbený puberťáci.

miadi
24. mar 2025

Toto nebude len o sexe zalubil sa chlapec .. Mozno vzdy bol do nej este na skole . A teraz konecne ma u nej sancu hoci uz ma dieta s tebou . Tak sa teraz snazi jej zapacit. Jej mohol povedat ze s tebou je len koli dietatu.. nebolo planovane a ste spolu len pre formu vztah uz skoncil .Do tej roboty ju doteraz vozil frajer ci ako to mam chapat ze ona sa nevie sama dostat do prace ? Ci akoze ju tam bude cakat pred pracou a otravovat ? Teba ked Niekto otravoval nezalezalo mu na tom moc poslal kolegu . Skoncil o 6 a domov dosiel on11 .. si si ista 100% ze ma aj tu druhu robotu? Mozno ta druha robota neexistuje a jednoducho travy cas u nej . Iste je ze sa takto sa milujuci partner a otec nechova.

enmery
24. mar 2025

Aha, kamarátka. No dobre. Zase to najpodstatnejšie autorovi partner nepovedal. Nie je normálne vyskakovať na oficiálneho partnera kvôli "kamarátke".

enmery
24. mar 2025

A ty vieš, že k Tebe asi chodí len preto, že mate spolu dieťa?Na ktoré aj tak serie? A ty sa ho držíš ako keby si natrafila na zlatý grál.

ketrint
24. mar 2025

No veď keď je taký ochotný voziť do prace a z prace, môže začať voziť Teba 👌🏻🤣

ikuska27
24. mar 2025

Nie..nieje to v poriadku a toto by som mu samozrejme netolerovala...

titla
24. mar 2025

Moj muz ma 3 velmi dobre kamaratky zo ZŠ a VŠ (jedna ma svoju rodinu, 2 ziju v dlhodobych vztahoch). Zavolaju si na narodeniny, raz za rok idu spolu na kavu, stretnu sa v ramci partie. Vsetky poznam, neziarlim, neriesim, nijak nam to nezasahuje do manzelstva. Keby mu nejaka zavolala, ze muz ma udrel/je na mna agresivny, sadne do auta aj o polnoci a pojde po nu (a sama by som mu mala za zle, ak by nesiel). Ale aby dlhodobo robil vztahovu poradnu, na ukor casu s nasim dietatom, si predstavit neviem. Toto by som netolerovala.

Strana
z2