Partnerove zraňujúce slová
Ahojte baby ako by ste reagovali keby vam.to dlhodobo neklape s partnerom a mali by ste rocne dietatko a v podstate sa casto hadate vy komunikujete a poviete kde je chyba a on uz ppvie ze ho to nebavi a ze miesto toho aby trocha zabojoval povie ze keby ze odideme s malym ze by to prezil..ja keby mi ho vezmu len tak to neprezijem..zabolelo ma to a neviem.co robit nechcem ist na nejamy cas k nasim kym sa spamata nechcem dietatu rozhadzat to kde spi a podobne
Prečo by ti jo mali vziat? Kto?
@pribinak akoze nik mi nebere len keby sa rozideme a zobere si dieta k sebe tak nepoviem len tak prezila bybsom to ma zabolelo ze mi pride ze mu je jedno kebyvideme prec nakolko uz mame silnu krizu
@jan510 niesom na nom zavisla..snazim sa udrzat rodinu pokokope ale bolia ma jeho slova koli dirtatu ze by bol v pohode..ver mi ze sa mi hnusi co rozprava
Tak zjavne s tebou už nechce byť. Ja by som k tým rodičom šla. Dieťa to zvládne, neboj.
Toto má aký zmysel? Držať na silu niečo v com už nikto nie je šťastný ?
Vek dieťaťa?
@pribinak pisala som rok ma dieta..sama neviem preco je s nami vobec..ked je dobre je fakt super ako otec nikdy nesklamal ale ked je zle nebavi sa s nami je na mobile von alebo si robibprogram a ked sa ho spytam.na rovinu ze keby ideme prec povie ze by to bolo v pohode
Bud to myslel vážne, že váš odchod by prežil.. Alebo pomedzi tie časté hádky, ako píšeš, že sa hádate často, to povedal ako x ďalších bežných viet, a teba to samozrejme zranilo.
Príchodom dieťaťa sa všetko mení.. Aj ľudia, aj vzťah ako taký.
Tvoj čas delis medzi dieťa a partnera.
Prečo sa často hádate?
Dovod hádok je aký?
Možno mu chýba ta voľnosť, ktorú mal, keď nebolo dieťatko.
Ak sú hádky na dennej báze, je to zle aj pre dieta.
A neboj, ročne si zvykne, keby si išla na mesiac vašim..skus, odpocinies si ty, on.. A uvidíte co to s vami urobí.
Len aby si tam nechodila často a pravidelne.. Lebo ani to nie je riešenie.
@thereisabear ano nechce ale problem ktory nastal som mu ponukla ako riesit a on povesal na to ze on sa nezmeni
a na aky problem si mu ponukla riesenie?
Pises strasne chaoticky, vobec nie je zrejme co riesite, aky mate problem, v akom kontexte povedal tie podla teba strasne zranujuce slova. Tu aj tazko vyjadrit sa, nechces sa upokojit a napisat to aby sa ti k tomu dalo relevantne vyjadrit?
@jan510 na to ze ked nam ublizila jeho rodina som ostala s nim a ze je pre mna tazke hned ich znova prijat ked sa ozvali..a ze ked sa hadame nech komunikuje nech nejdeme spat pohadani..vravim dieta tym trpi..tak mi povie ze on komunikovat nebudr a mame odist ze on bez nas bude v pohode aj ked viek ze dieta lubi ale uz ho to nebavi
Tak nepíšeš nič o probléme, na aký si dala riešenie. Ci je to dlhodobá kríza, alebo ste sa pohádali kvôli niečomu, či sa dá s chladnou hlavou pokojne poriešiť. Celkovo píšeš "piate cez deviate" z toho ťažko nejako ti poradiť. Ťažko aj povedať, či tie slová že prežil by bez vás, boli len v hneve a nemyslel ich vôbec vážne (v hneve človek povie často hlúposti, ale potom ho mrzia) alebo skutočne to povedal s chladom a mysli to vážne.
Vies,dietatko nie je poistka vo vztahu. Mna ex opustil,ked mal maly 3 tyzdne odvtedy sa nestretavame..hlavne klud,vypni hlavu a pouvazuj co bude pre teba najlepsie a hlavne pre dietatko, vyrastat v hadkach nie je najlepsie,drzim palce
na rovinu povedal ako to je ... eklape to medzi vami zrejme ta uz ani nelubi a ty sa tam drzis ako klies.. uz len hadky medzi rodicmi je pr dieta uplne super... odid od neho a bud stastna mama ... alebo by si chcela aby takto raz zilo aj tvoje dieta? ved predsa ty mu ides prikladom a chciet musia 2ja nielen ty
Zase raz Popoluska, ktoru nema nikto z partnerovej rodiny rad, s ktorym ma dieta. Chlapa uz ocividne naockovali
Ako dlho ste spolu?
A prečo máš odísť ty? Veď keď sa mu nepáči, nech ide. Nie na týždeň, ale navždy. Dieťa otca mať bude, aj on povinnosť vyživovaciu minimálne. Nebavila by som sa s ním. Povedala by som mu, "pozri, keď ti je zle, trápiš sa, trpíš, sme ti na obtiaž... choď a nevracaj sa"
dieťaťu rozhádžeš viac než to "kde spí", keď ostaneš s človekom, ktorý vás má obidvoch zjavne v paži
A prečo sa hadate? Čo si po ňom chcela, ako sa ma zmeniť ?
@tosomja No asi aj byva u neho 🤷♀️. @autorka nikdy sa krizy v partnerstve neriesis tak, ze das podmienku aby sa druhy zmenil. Porozoravajte sa, spytaj sa ho, co mozes urobit ty, aby sa doma citil lepsie. Ak sa ani po vaznom rozhovore doma nebude ani jeden z vas citit dobre, tak naco je dobre vztah natahovat?
Dakujem vam vsetkym za reakcie naozaj..je to tak sme spolu 9r niesme vzati..byvame u neho ja mam kam ist mam rodicov s velkym domom..moji rodicia su nekofliktni tak ako ja ak nas opusti aj u nich aj u mna koli malej je vitany..povedal ze ak nas opusti platit budr ale uz sa nam nikdy nrukaze a jednoducho pojde dalej usadi sa a tak..ja jediny problem ktory mam ze nam ublizla jeho rodina a nevsimali si dieta len zrazu..a zrazu je on z toho hotovy a zabudol co nam porobili ako sme seci traja trpeli..a nuti ma tvarit ze sa nic nedeje..dalej ked sa pohadsme vecne dolirzam ja aby sme sa bavili on vydrzi sa nebavit aj mesiac..ze jemu je jedno ze sme sa pohadali ze mu staci mobil a neriesit nic...a ja neriesim blbosti vacsinou je hadka koli jeho rodicom a tomu ze som casto sama lebo pracuje do vecera a ja nemam tu kde byvam nikoho a ked mozeme byt spolu tak bud daco robi alebo ide von..ale zase naozaj k dietatu je ukazkovy ako otec..no a jedine co ma trapi aby sme drzali spolu a ked mame konflukt to riesili nie ze si sadne na mobil a ze to prejde..a ked je zle stale sa len rozchadzat..ja by davno odisla nemat dieta preto rozmyslam ak s apobalim ja sa po tyzdni nevratim..takze rozmyslam ci mam donrnonecna doliezat a vydrzat to koli rodinr alebo sa pakujem a musim zit zo slovami ze to bez nas prexije a bude dieta bez oca
A preco by sa mal spamatat, ked to dlhodobo nefunguje? Vztah zrely na zanik. Podla toho, co pises, zaujem nema ani o teba ani o dieta. Naco sa toho nasilu drzis? Lezes mu stale do zadku. Maj daku sebauctu a ukonci to.
A dalsia vec take nieco keby robi pre nas nie len aby jemu bolo fajn..vravim ide do mesta s kamosmi vravim mam slaby spanok berem lieky kym niesi doma nedokazem spat nezaberaju lieky..keby si siel sadnut a prides o dakej polnoci ze aspon si pospim a aj ty si si bol sadnut ze sme obaja ok?nie ze to mamvydrzat a ze mam sa naucit spavat ked tam nieje..tak vravim pojdem k nasim na vikend a chod aj do rana aprrspi cely den ked budem u nasich nebudem rozmyslat kedy prides a zaspim aj s liekmi..a ze uz vymyslam a ze co sa neviem prisposobit ze mam cakat doma..stacilo len keny tak ok chod k nim alebo ok pridem co ja viem o polnoci ale uz hadka a zase sa nebavi a ja musim doliezat
Nemusis doliezat ani sa nemusite do smrti hnevat na jeho rodicov.
@0silvia0 a co mam robit?
V hádke každý povie to, čo vie, že druhému najviac ublíži.Kazdej žene ublíži, že sa muž vyhráža,že jej dieťa" zoberie", že si bude žiť svoj život a už ho nezaujímajú...povedz mu ok aspoň sa nám nebudeš pliesť do života, keď začneš a tebe na nás nezáleží, je to tvoje dieťa, ako môžeš ...tak je na koni ublížil Ti....
Prečo tam nemáš " nikoho?"nemáš kamarátky, známe?a potom čakáš, kým príde?
Keď nevieš zasiať bez liekov, keď nie je doma si na ňom pekne závislá toto ries...ak nebudeš tak Ta nebude vydierať a zranovať, že od teba odíde.
A prečo ide s dieťaťom k rodičom, keď vám ublížili?
No, lebo stále sú to jeho rodičia a ktovie čo im potrebuje tiež dokazovať....a nedoliezaj, keď sa pohadate prečo??tak budete mlčať mesiac ...
Máte veľké problémy musíš pozerať na svoje a dobro dieťaťa a nie chodiť okolo zdutehi chlapa či s tebou kyve ako sa mu zachce a ty mu všetko odpustas a potom musíš brať lieky na spanie.
Možno to píšem tvrdo, ale keď mu ukážeš, že sa z neho ne....s možno ho to aj prestane baviť
Vy si ubližujeme jeden druhému🙂
Panebože, veď sa zmierte s jeho rodičmi. Bude sa to ľahšie žiť, aj dieťa bude ináč vnímať starých rodičov a aj partner si ťa bude viac vážiť. Nebuď tvrdohlavá. Každý robí chyby a každý si zaslúži druhú šancu. Neznamená, že sa musíš usmievať od ucha k uchu, ale zmieriť sa s tým, že čo bolo, bolo, teraz je to iné a môže byť krajšie.
Čo sa týka partnera, pochybujem, že to pomôže k záchrane vzťahu, lebo sú tam aj iné problémy, on podľa mňa len rezignoval a je mu jedno, lebo vždy s niečím prídeš, čo ti vadí.
On keď má rodinu, deti, nemá čo chodiť po kamarátoch a chodiť domov nadránom...(výnimka nejaká oslava, aj to ako dospelý, nie pubertiak) a ty zase normálne spať, venovať sa dieťaťu, nech nevníma, že si v nepohode a energiu, čo dávaš do nefungujúceho vzťahu dávať radšej jemu. 🙂

A co ak sa nespamata a zisti ze mu samemu je lepsie? Z teba ide hotova zavislost na nom. Tam asi vela neurobis bud je rodinne zalozeny alebo nie