icon

Písali by ste vianočné prianie bývalej rodine?

24. dec 2024

S bývalým sme ostali v kontakte. Len neviem ako veľmi je kóšer písať aj jeho rodine, v podstate som ostala v kontakte len s ním. Ale na narodeniny/meniny som im písala, mala som s nimi vždy dobré vzťahy, rozumela som si s nimi. Asi lepšie napísať, aj keď nebude odpoveď, či?

Strana
z2
br4n
24. dec 2024

Už asi nie...

rebi789
24. dec 2024

Nie

koniarova
24. dec 2024

Keď ste si rozumeli, ja by som napísala.

nikasmile
24. dec 2024

Ja by som napísala...

autor
24. dec 2024

@br4n
@koniarova bolo by pre vás divné, keby vám píše k sviatku, Vianociam bratova/synova bývalá?

Ja som s bývalou môjho brata zostala dodnes v kontakte (nie sú spolu 3 roky). Ale my sme boli aj spolužiačky, boli sme aj kamarátky

anonym0001
24. dec 2024

Ja ano.

oblaacik
24. dec 2024

Urcite nie.

sense
24. dec 2024

S exsvokrou si nepíšem, ale so švagrinou áno.

brrunetkaa
24. dec 2024

My sme sa rozisli relatívne v dobrom a istú dobu som písala jeho mamine k sviatkom a aj ona mne a nejako to postupne prestalo

muchotrafka298
24. dec 2024

Nie nepisala. To co nas spajalo uz nie je. Mne jeho rodina tiez nepise, mala som s nim 13-rocny vztah, spehuju ma na socialnych sietach a myslia si, ze o tom neviem.

kavasmliekom
24. dec 2024

Ja som 11rokov rozvedená a veru som bola pomenovaná rôznymi privlastkami z úst svokra hlavne... 🤭 a aj tak si napíšeme k sviatkom.

autor
24. dec 2024

Veľmi som ho ľúbila a stále ľúbim. Nedokážem náš vzťah hodiť za hlavu. A nenapísať jeho rodine bude akoby som to uzatvárala. Ale nechcem im písať nič vtieravé, jednoducho len "prajem pekné sviatky". A či vôbec odpíšu, to už je na nich. Nie som človek, čo sa druhým vtiera a vnucuje, ale jeho rodinu som mala tiež veľmi rada.

mojemenonikto
24. dec 2024

Píšeš, že si stále v kontakte s bývalým. To znamená, že ste sa nerozišli v zlom. Je tak? Ak vychádzate spolu stále ako ľudia a dobre si vychádzala aj s jeho rodinou, tak nevidím dôvod, prečo im nenapísať 😉 Aspoň uvidíš ako zareagujú.

dadka1997
24. dec 2024

Za mna nie

br4n
24. dec 2024

Asi napísať môžeš, ale zrejme vzhahy pojdu do stratena...

unicornlady
24. dec 2024

Ja som zvykla bývalého sestre zaželať k narodeninám. Ale keďže sme neboli v nijakom kontakte, časom som prestala. Ale na začiatku som jej napísala.

Ak ho ľúbiš, prečo ste sa rozišli? Či on to ukončil?

andreakotesova
24. dec 2024

Veď počkaj, či ti oni napíšu a potom im odpíš 😉

petracandle
24. dec 2024

Záleží aký dlhý a vážny bol ten vzťah. Ak ste boli spolu roky- manželia alebo zasnúbení, tak by som napísala lebo veď aj s jeho rodinou si si prežila kus života.
Ale ak ste spolu len klasicky chodili napr rok-dva tak určite nepíš, je to maximálne trápne a zúfalé od teba.
A to že to vlastne robíš len preto, lebo chceš bývalého naspäť je o to zúfalejšie...

autor
24. dec 2024

@petracandle veď práve, aby to oni nebrali ako nejaký zúfalý pokus 🫤 skoro 4 roky sme boli spolu, aj o svadbe sa už viac ráz hovorilo

autor
24. dec 2024

@andreakotesova a možno oni čakajú, či sa ja ozvem, tak ako ja čakám, či sa oni ozvú?

marsmykkok
24. dec 2024

Na vianočné priania neexistujú paragrafy a zákony. Urob ako to ty cítiš. Nevidím nič zlé napísať im niečo strohejšie v štýle ako krásne sviatky a Nový Rok, ja to tiež tak mám, že píšem ľudom s ktorými je nejaký kontakt. A ak s nimi bol alebo nie je len krátko patrí sa. Potom časom ak sa už nebude vidieť a pôjde každý svojou cestou už napríklad o 2 roky si na nich ani nespomenieš a nepošleš im.

barborachors
24. dec 2024

nechapem, co to tu rozmazavas. Mas chut im napisat? Tak napis a hotovo. Ked ta to ma tazit ako balvan, tak im napis a budes mat pokoj. Zufaly pokus to nebude, nie kazdy je domyslavy a ak oni su taki, tak im napis len jednu vetu, nech je jasne ze je to len zo slusnosti. Ja by som im urcite nepisala, ale ja som splachovacia, mna take veci absolutne netankuju, a uz vobec nie to, co si kto o mne mysli. Hypoteku mi ti ludia neplatia a ani na chleba nedavaju.

ysseba
24. dec 2024

Rozisli ste sa, naco pisat? Pises, ze ho stale lubis, podla mna veris, ze pri stromceku mu povedia “ty si take tupelo, ze ste sa rozisli, pozri ake to je mile dievca, aj nam napisala, mal by si rozchod prehodnotit”. Ze v take daco dufas? Ze sa pripomenies a oni mu prehovoria do duse? Tak to ale nefunguje….

bloger
24. dec 2024

Jasné napísať môžeš to je pekné. Už ako zareagujú je na nich.

0_0
24. dec 2024

Nevidím na tom nič zlé. 🙂

autor
24. dec 2024

Okej, ďakujem za názor 🙂

lindous
24. dec 2024

Ja na tom nevidím tiež nič zlé vo všeobecnosti, ale byť tebou konkrétne to nerobím… píšeš, že ešte ho ľúbiš a ak to nespravíš, je to akoby si to uzatvárala - ty presne to potrebuješ a mala by si spraviť, uzavrieť to… a teda hlavne by si si mala uvedomiť, že či to spravíš alebo nie, nezmení to nič na vašom rozchode či situácii v akej teraz ste… chceš IM úprimne popriať bez ohľadu na ex, lebo ich máš rada? Oki, napíš… ale ak to máš robiť, aby si v sebe živila ilúzie, že ste stále rodina, tak to nerob… to, že nad tým spekuluješ a rozmýšľaš, mi hovorí že to bude skôr ten druhý prípad

autor
24. dec 2024

@lindous asi sú tam oba dôvody

muchotrafka298
24. dec 2024

Ja viem, ze su sviatky,ludia viacej prezivaju veci. Ale kedze ste sa rozisli, tak by som v ziadnom pripade nedufala v tom, ze sa zas date dokopy a prave na Vianoce. Alebo ze tym, ze sa pripomenies jeho rodine a oni mu "prehovoria do duse" ze ma svoje rozhodnutie prehodnotit. Nepises nic o dovodoch rozchodu alebo nieco blizsie k tejto veci, takze my netusime ze ci to bolo nieco vazne alebo hlupost. Ty mas teraz v sebe nejake iluzie a nadeje, ze by ste sa mohli dat dokopy.lebo ho lubis.

cica8
24. dec 2024

Píšem každý rok meniny, narodeniny, Veľkonočné sviatky aj Vianoce

Strana
z2