icon

Plánujeme spoločné bývanie a súčasne sa vzdiaľujeme

16. mar 2025

Neviem ako to opísať ale asi tak ,že súčasný partner je skôr mojim kamarátom. Cez týždeň sa nevidíme na dennej báze ako vyjde čas. Keďže nebývame v jednom meste to dochádzanie je uz po x rokoch vyše hlavy. Strácam o ňom informácie … keď si aj zavoláme večer bud sme vystavení po celom dni ale príde mi to ako rozhovor z povinnosti a niekedy aj tie navstevovacky cez týždeň sú aby sme sa aspoň videli. Najviac má mrzí víkend kde mi tvrdí že so mnou chce byt nech k nemu prídem ale na druhu stranu sa vezme počas víkendu na futbal s bratom ktorý mu zaberie nie 3 hodiny ale cely deň.. a to nevravím keď sa hraje x km ďalej… nechápem načo mi to prezentuje že so mnou chce byt keď sa vezme a spraví si svoj program… ja idem teda k rodičom starkým lebo si poviem ,čakaním prichádzam o vzácne chvíle s ľudmi ktorých mám rada… neviem ako to brat či sa to spoločným bývaním zlepší alebo opak

lienka.7
16. mar 2025

@autorka samozrejme, zmení sa mávnutím čarovného prútika 👌

enmery
16. mar 2025

Ďalšia z kategórie on sa zmení-po spoločnom bývaní, po dieťati po neviem čo a potom sú celé rozčarované.

terezka1947
16. mar 2025

Nemusí sa to vôbec zmeniť...fakt chces riskovať spoločne bývanie?

kitycat
16. mar 2025

Preco nejdes na niektory zapas?

kandelabra
16. mar 2025

Ano, spolocnym byvanim sa to zmeni. K horsiemu. Teraz to vyzera ze mu na tebe nezalezi, je si tebou az prilis isty, ked s nim zacnes byvat tak si bude este istejsi. Muz, ktory ta chce vidiet, na ten futbal bud nepojde, alebo pojde s tebou. Toto je skor na rozchod...

katica06
16. mar 2025

Po ako dlhej dobe sa odhodlavate sa spoločne bývanie? Len ja mám ten pocit, že ideálny čas začať žiť spolu bol už dávnejšie a láska medzi tým vyšumela?