Plánujeme spoločné bývanie a súčasne sa vzdiaľujeme
Neviem ako to opísať ale asi tak ,že súčasný partner je skôr mojim kamarátom. Cez týždeň sa nevidíme na dennej báze ako vyjde čas. Keďže nebývame v jednom meste to dochádzanie je uz po x rokoch vyše hlavy. Strácam o ňom informácie … keď si aj zavoláme večer bud sme vystavení po celom dni ale príde mi to ako rozhovor z povinnosti a niekedy aj tie navstevovacky cez týždeň sú aby sme sa aspoň videli. Najviac má mrzí víkend kde mi tvrdí že so mnou chce byt nech k nemu prídem ale na druhu stranu sa vezme počas víkendu na futbal s bratom ktorý mu zaberie nie 3 hodiny ale cely deň.. a to nevravím keď sa hraje x km ďalej… nechápem načo mi to prezentuje že so mnou chce byt keď sa vezme a spraví si svoj program… ja idem teda k rodičom starkým lebo si poviem ,čakaním prichádzam o vzácne chvíle s ľudmi ktorých mám rada… neviem ako to brat či sa to spoločným bývaním zlepší alebo opak
Ďalšia z kategórie on sa zmení-po spoločnom bývaní, po dieťati po neviem čo a potom sú celé rozčarované.
Nemusí sa to vôbec zmeniť...fakt chces riskovať spoločne bývanie?
Preco nejdes na niektory zapas?
Ano, spolocnym byvanim sa to zmeni. K horsiemu. Teraz to vyzera ze mu na tebe nezalezi, je si tebou az prilis isty, ked s nim zacnes byvat tak si bude este istejsi. Muz, ktory ta chce vidiet, na ten futbal bud nepojde, alebo pojde s tebou. Toto je skor na rozchod...
Po ako dlhej dobe sa odhodlavate sa spoločne bývanie? Len ja mám ten pocit, že ideálny čas začať žiť spolu bol už dávnejšie a láska medzi tým vyšumela?

@autorka samozrejme, zmení sa mávnutím čarovného prútika 👌