icon

Platenie kávy pre kamarátku

5. júl 2025

Ahojte,zvyknete zaplatit kávu kamaratke ? Ja mám pocit že keď ma volá von a zaplatim obom kavu s tým že ona povie že nabuduce pozýva tak sa uz nejako neozýva že kedy alebo čo

sense
5. júl 2025

Niekedy platím ja inokedy ona. Veď keď ťa volá ona na kávu , tak jej neplat. Zaplať len sebe

sissy27
5. júl 2025

Ano, kavu, obed, cokolvek. Akurat ze nemame problem sa prestriedat, ani jedna sa neciti ukrivdena.

jana_eyre_2
5. júl 2025

My sme 4ri kamarátky čo sa takto stretávame na kávu a platíme tak, že ja raz, druhý krát ďalšia atď.. zapisujem si to do poznámok aby žiadna neplatila 2x za sebou 🤪

mamina7070
5. júl 2025

ak ta ona vola neplatila by som jej pekne povedz ze chces oddelene ucty alebo ze poslednych par krat si platila ty teraz je na rade ona

cyberk
5. júl 2025

Tak ju zavolaj este raz :D a ked pojdete platit tak povies, ze vlastne ty si minule platila, ze je na rade :D (ak sa k tomu nebude mat :D)
S kamaratkami, co sa casto stretavame, sa striedame; s takymi co chodime raz za uhorsky rok, si kazda plati svoju cast uctu.

malinka158
5. júl 2025

Ja som mala taku kamosku, ze ona sa do platenia nikdy nemala 😀. Platila som vzdy ja. Vtedy bola nezamestnana, ale dostavala pekne peniaze. Teraz pracuje, ak ma niekedy pozve von, tak je to iba na prechadzku 😀. No na socialnych sietiach stale statusy ako si luxusne zije 😀. Mne je to uz smiesne, a väcsinou sa vyhybam stretnutiam snou. S inymi kamoskamy nebol nikdy taky problem. Stale sme sa prestriedali

muchotrafka298
5. júl 2025

Ja si uz po nejakych zlych skusenostiach platim svoju cast sama a vzdy. Nech idem s kymkolvek, ci sa stretavame casto alebo sporadicky. Lebo sa mi stavalo, ze ja som platila, opacna strana nikdy a potom zrazu ked mali zaplatit, tak oni vlastne si nic nechcu davat, mozeme sediet vonku na lavicke. Takze takto.

petamich
5. júl 2025

Podla mna kazdy ma jedneho kamarata, kolegu, ktory sa nikdy do platenia nehrnie alebo nikdy neposle za svoju cast uctu 🙂. Ja uz si na drzo pytam alebo poviem, ze dnes platis ty ze...dlho som to nechavala tak a uvedomila som si, ze to aj vie ist do penazi.

S normalnymi kamoskami sa bezne striedame a ani jedna nema pocit krivdy. Ale fakt mam radsej, ze si kazdy plati sam.

ukgirls
5. júl 2025

vzdy mam pre istotu u seba hotovost a ak viem ze mam znamu kt je vypocitava ..dam na stol cca tolko kolko som utratila... inak nemma problem zaplatit kamaratke ... ked viem,ze je na tom zle platim castejsie -lebo je to kamarata a viem ze nezneuziva ..ale znama co ma a je len lakoma je len znama a ja niesom charita

1ryba
Odpoveď bola odstránená
motylik2559
5. júl 2025

Ahoj, no ja ti neviem, ale nazory,ze ked ta vola ona tak neplat su podla mna z cesty, ved ked ste kamosky, nejak sa dohodnut musite, aby ste von vobec isli a je jedno ci vyjde s tym prva kamoska alebo ty, ved ste kamosky😄 My ked sa s kamoskou dohodneme,ze sa stretneme (jedno ci napisem ja alebo ona) na kavu tak raz plati ona a raz ja...dokonca posledne som isla zaplatit a ona mi hovori, ze ved naposledy som platila, ze teraz ide ona platit...mne to uplne vyfucalo z hlavy. A ak to je tak, ze vzdy by si mala platit len ty, nie je problem, aby si zaplatila len za seba s tym,ze jej to povies ako to vnimas, dobra kamoska by sa predsa za takuto vec nemala preco na teba nasr.. 🙂

markusrasford
5. júl 2025

Keď nevie co sa patrí tak to nie je kamaratka

mamina7070
5. júl 2025
@motylik2559

Ahoj, no ja ti neviem, ale nazory,ze ked ta vola ona tak neplat su podla mna z cesty, ved ked ste kamosky, nejak sa dohodnut musite, aby ste von vobec isli a je jedno ci vyjde s tym prva kamoska alebo ty, ved ste kamosky😄 My ked sa s kamoskou dohodneme,ze sa stretneme (jedno ci napisem ja alebo ona) na kavu tak raz plati ona a raz ja...dokonca posledne som isla zaplatit a ona mi hovori, ze ved naposledy som platila, ze teraz ide ona platit...mne to uplne vyfucalo z hlavy. A ak to je tak, ze vzdy by si mala platit len ty, nie je problem, aby si zaplatila len za seba s tym,ze jej to povies ako to vnimas, dobra kamoska by sa predsa za takuto vec nemala preco na teba nasr.. 🙂

@motylik2559 ked ju vola ona tak nema platit za nu za seba nech zaplati 😉

motylik2559
5. júl 2025
@mamina7070

@motylik2559 ked ju vola ona tak nema platit za nu za seba nech zaplati 😉

@mamina7070 neviem u nas s kamoskou je jedno, ktora ktoru zavola ako prva, platime na striedacku...preto som aj autorke pisala, ze ak plati len ona tak nech to nastavi tak,ze nech si plati kazda za seba...ale to primarne ktora ktoru zavola je podla mna uplne jedno, nejak sa na stretku musia dohodnut, aby sa vobec stretli a na to platenie ma autorka 2 moznosti, ktore jej tu uz boli popisane ci mnou, tebou, alebo aj inymi🙂

simona1998
5. júl 2025

Striedame sa 🙂

ankare
5. júl 2025

Ja keď chodím s babami vonku, každá si zaplatíme svoju časť. To sa mi zdá najspravodlivejsie.

michaela329
5. júl 2025

Striedame sa - ale fakt sa striedame, však jej to pripomeň 😏

jaroe
5. júl 2025

Ja nevidím zmysel v tom striedaní sa v platení. Nechce sa mi pamätať si, komu čo dĺžim, najmä keď takéto stretnutia nie sú pravidelne. A keď aj sú pravidelné, tiež nevidím v tom zmysel. Načo to komplikovať, každý si vždy zaplatí za seba a vybavené.

vilma7
5. júl 2025

Ty ju zavolaj von s tým, že teraz je na rade ona s platením.

muchotrafka298
5. júl 2025
@vilma7

Ty ju zavolaj von s tým, že teraz je na rade ona s platením.

@vilma7 dobry napad. Mozno pojdu len na lavicku sediet alebo na prechadzku, kedze dotycna nechce platit.

zobaka
5. júl 2025

s kavou nemam problem, mam poctive kamosky, plus 3 eura ma neznicia financne, ale my vacsinou ked ideme von tak aj jeme, a mame drinky, takze kazda si platime svoj ucet za seba

rutt15
6. júl 2025

Ak sa to deje opakovane, zakaždým platíš len ty, stvalo by ma to asi tiež. Spravila by som to, že do peňaženky by som si dala len cca toľko, koľko miniem za seba. S tym, ze pri plateni by som povedala ze dnes mam len tolko so sebou. A "kamoška " by bola nútená svoju časť uhradiť. Snad by sa divtipila.. Inak naco takú kamarátku? Pravdepodobne je s tebou len preto ze jej platíš účet. Teda neviem ci sa stretávate aj inokedy ...