icon

Po koľkých rokoch ste sa odhodlali k rozvodu?

derdia
31. mar 2023

Zienky, "len tak "ma zaujima, po kolkych rokoch ste sa odhodlali k rozvodu. A ci to lutujete. Dakujem🙏

bejbypd
31. mar 2023

@derdia po 15 rokoch a nikdy to nebudem lutovat

amonet
31. mar 2023

7rokov vztah, 3 manzelia😅 a nelutujem najlepsie rozhodnutie

deti95060810
31. mar 2023

sa pamätám na rozhovor Nory Mojsejovej... rozvod po 3 týždňoch manželstva...🙂
takže ja som vydržala troška dlhšie ako ona....

evica17
31. mar 2023

@bejbypd akože 15 rokov sitrpela a potom si sa odhodlala že konečne sa rozvedies ?či zle chápem autorkinu otázku (že ako dlho trvalo nejaký problém a rozmýšľala si o rozvode,až kým si sa skutočne rozviedla ?

simona20201309
31. mar 2023

@derdia po 8. Hneď po svadbe to začalo skripat, ale potiahla som to ešte pár rokov....

@evica17 niekedy je to ťažké, ak manžela stále miluješ... hlavne, keď ste sa brali naozaj z lásky.
Mne to trvalo, kým som pochopila, že to naozaj nemá zmysel.

cacianka
31. mar 2023

Problémy sa nenápadne zbierali, odpadli a znova nové aj tie isté pribúdali, myšlienky boli postupné, ale cca 5r bolo rozhodovanie, potom behom polroka rozhodnutie že podám návrh na rozvod. A klinec - posledná kvapka bolo zistenie /opletacky so zakonom

derdia
autor
31. mar 2023

@evica17 presne tak som to myslela... Ze po kolkych rokoch, naozaj padlo to posledne, ze fakt je to najlepsia cesta.

derdia
autor
31. mar 2023

Baby a co su vlastne ozajstne dovody pre rozvod?
Pretoze niekto sice nema ten "riadny" dovod... Alebo to niekto nazve, ze to nie su dostatocne dovody... Atd.

katka533
31. mar 2023

@derdia po 7 a bolo to koli mojmu terajšiemu muzovi, lebo som vedela, ze on bude ten pravy. A aj je,ame spoolu uz 11 rokov

ckocka
31. mar 2023

@derdia To môže byť pre každého niečo iné, ja by som nezniesla hulváta alebo niekoho kto ma bude finančne obmedzovať, iné ženy s tým pokojne žijú. Snáď máš svoj rozum a vieš čo je pre teba neprijateľné. A fakt že je to pre teba neprijateľné je pre teba dostatočný dôvod. Veď kto iný by to mal určiť?

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
derdia
autor
31. mar 2023

@nikaa951 neboj ono raz pride ten spravny cas....podla mna sa len clovek musi odslobodit od vsetkeho naokolo a dat na prve miesto seba...

jarabica123
31. mar 2023

@derdia presne , príde ten správny čas , ja som bola s mojím bývalým 9 rokov , tušila som čo sa deje , a čo robí , ale stále som si namýšľala, že sa zmení , že to bolo posledný krát čo to spravil , až raz urobil vec čo nemal, a vtedy som si povedala dosť. Neľutujem , aj keď som bola stále zamilovaná , ale jednoducho som vedela , že to nemá zmysel , že sa nikdy nezmení , a hlavne som mala dve deti s ním , chcela som ich ušetriť pred tými hádkami , teraz nám je dobré , máme kľud, žiadne stresy. Áno, je to ťažké , nie raz si poplačem, ale za ten pokoj to určite stojí

agatky
1. apr 2023

@derdia po roku 😂 ani sekundu som neolutovala

zuzana212722
1. apr 2023

@derdia moja mama drzala 17 rokov s alkoholikom..musela začínať od nuly lebo za ten čas všetko prepil aj ten dom v torom sme žili..bola strhana lebo chodila z roboty do roboty a stále to nestačilo plus dve deti..detstvo s takým človekom nebolo žiadne ..co si môžu pamätať deti takého človeka..sestra dodnes nevie nájsť vzťah a keď nájde vždy je to alkoholik vlečie sa to s ňou..ja som mala tiež zaujímavý príbeh a mužom..ale mama musela odísť z sk lebo po všetkých dlhoch co jej ostali nedávala to ..dnes žije mimo sk zarába slušne a nadla si muža ktorý alkohol neznáša..no kým sa z toho vyhrabala ..