Po koľkých rokoch ste sa odhodlali k rozvodu?
Zienky, "len tak "ma zaujima, po kolkych rokoch ste sa odhodlali k rozvodu. A ci to lutujete. Dakujem🙏
7rokov vztah, 3 manzelia😅 a nelutujem najlepsie rozhodnutie
sa pamätám na rozhovor Nory Mojsejovej... rozvod po 3 týždňoch manželstva...🙂
takže ja som vydržala troška dlhšie ako ona....
Problémy sa nenápadne zbierali, odpadli a znova nové aj tie isté pribúdali, myšlienky boli postupné, ale cca 5r bolo rozhodovanie, potom behom polroka rozhodnutie že podám návrh na rozvod. A klinec - posledná kvapka bolo zistenie /opletacky so zakonom
Baby a co su vlastne ozajstne dovody pre rozvod?
Pretoze niekto sice nema ten "riadny" dovod... Alebo to niekto nazve, ze to nie su dostatocne dovody... Atd.
@derdia To môže byť pre každého niečo iné, ja by som nezniesla hulváta alebo niekoho kto ma bude finančne obmedzovať, iné ženy s tým pokojne žijú. Snáď máš svoj rozum a vieš čo je pre teba neprijateľné. A fakt že je to pre teba neprijateľné je pre teba dostatočný dôvod. Veď kto iný by to mal určiť?
@derdia presne , príde ten správny čas , ja som bola s mojím bývalým 9 rokov , tušila som čo sa deje , a čo robí , ale stále som si namýšľala, že sa zmení , že to bolo posledný krát čo to spravil , až raz urobil vec čo nemal, a vtedy som si povedala dosť. Neľutujem , aj keď som bola stále zamilovaná , ale jednoducho som vedela , že to nemá zmysel , že sa nikdy nezmení , a hlavne som mala dve deti s ním , chcela som ich ušetriť pred tými hádkami , teraz nám je dobré , máme kľud, žiadne stresy. Áno, je to ťažké , nie raz si poplačem, ale za ten pokoj to určite stojí
@derdia moja mama drzala 17 rokov s alkoholikom..musela začínať od nuly lebo za ten čas všetko prepil aj ten dom v torom sme žili..bola strhana lebo chodila z roboty do roboty a stále to nestačilo plus dve deti..detstvo s takým človekom nebolo žiadne ..co si môžu pamätať deti takého človeka..sestra dodnes nevie nájsť vzťah a keď nájde vždy je to alkoholik vlečie sa to s ňou..ja som mala tiež zaujímavý príbeh a mužom..ale mama musela odísť z sk lebo po všetkých dlhoch co jej ostali nedávala to ..dnes žije mimo sk zarába slušne a nadla si muža ktorý alkohol neznáša..no kým sa z toho vyhrabala ..

@derdia po 15 rokoch a nikdy to nebudem lutovat