icon

Pochybnosti o vernosti partnera

tamarka1412
10. nov 2025

Ahojte, viem, ze takýchto tém je tu veľa, ale musím to sem napísať.
Rozišla som sa s priateľom, lebo mi ublížil a celý náš vzťah bol ako na horskej dráhe, raz dobre, raz zle. Prišiel moment, kedy som povedala Dosť a ukončila to aj keď som ho ľúbila. Po čase sme sa zas začali stretávať, písať si a znova sa zbližovať. Dohodli sme sa že budeme kamoši a dalej sa uvidi. Povedala som mu, že potrebujem čas po tom všetkok čo sa stalo. Aj toto naše obdobie bolo aj také, aj onaké. Proste to je tak keď s niekym chcete byť, ale zároveň je to ťažké.
Neskôr sme boli už viac ako kamoši, on sa rozhodol, že o mňa bude znova bojovať. Že ma ľúbi a je mu bezo mňa ťažko. Nechce žiadnú inú. Že sa mu páčim a ľúbi ma. Začal na sebe pracovať aby mi už neubližoval, chodí ku psychologičke.

Len pred pár dňami som zistila, že je v skupine zoznamka na fb. S novúm fb účtom, ktorý si robil len nedávno, má tam aj ten starý, takže ktovie či tam nebol aj počas nášho vzťahu.
A ja sa pýtam prečo ???
Tak mi to nedalo a založila som si účet na Threads a tam som ho našla ako reaguje na fotky nejakých dievčat v štýle že Ahoj..
Ahoj, rád by som sa spoznal...
Ahoj, páčiš sa mi...
Ahoj, mám aj whats up..
Podľa dátumu som zistila, že ide o komunikáciu z tohto roku.
A ja sa zas pýtam prečo ???
Včera som si podľa tých dátumov prešla našu starú konverzáciu, aby som zistila kedy to bolo a prišlo mi až zle. Skoro celú noc som nespala, lebo som nad tým rozmýšľala.
Prvý jeho záujem o slečnu bol asi týždeň po našom rozchode, trocha skoro nie ? Na to ako ma ľúbil.
Ďalšie v čase keď mi zas ublížil..ja som sa doma trápila a jeho to trápilo tak, že písal nejakým štetkám, čo sa tam predvádzajú.
Ale čo ma zasiahlo najviac bolo, že to bolo aj v čase, kedy sme spolu boli na výlete, či len tak v meste. So mnou trávil deň a o nich mal pravdepodobne po večeroch záujem. Mňa objímal a obchytkával, dával mi bozky a tvrdil ako ma ľúbi, do oči mi klamal, že žiadna iná nie je, že mňa jedinú chce.
Denne sme si písali, posielal mi srdiečka, písal ako ma ľúbi, že aa teší na stretnutie. Bolo to.aj v čase keď som.bola doma na marodke a zadúšala sa kašlom, on sa šak takto zabával.
Je mi z toho zle, z neho aj zo seba.

Áno, ja viem, že som chcela čas, že som mu stále tvrdila, že si našim vzťahom niesom istá,lebo mu zatial nedôverujem viem to...ALE on bol ten, ktorý mi tvrdil, že to rešpektuje, že mi dá času kolko chcem, že mi ublížil a proste on chce len mňa. Prečo mi narovinu nepovie ako to je ???
Tak mi povedzte, ako by ste sa k tomu postavili ????

Pretože už som o tom niekomu povedala a reakcia bola taka, že čo čakám, keď sama neviem čo chcem a to ma dosť zarazilo. Pretože ja neviem čo chcem z dôvodu toho, že mi ublížil, aj napriek tomu som s nim ostala v kontakte, dokonca sa zas začala zbližovať a celú tu dobu počúvala že Len teba chcem.
Keby mala charakter, povedal by mi to na rovinu, alebo by počkal, kým bude bezo mňa už definitívne.On bol ten, ktorý ma s prosíkom bombardoval o to aby všetko napravil.
Ublížil mi, po rozchode všetko bagatelizoval, ja som súčasťou jeho života aj napriek tomu a toto mi je odmenou.

Prepačte za tento sloh, ale musela som.

Strana
z2
anonym_cbf10b
10. nov 2025

Pozri, sama si to napísala - chlapec nemá charakter a vieš prečo sa vrátil o Teba “bojovať”? Lebo mu žiadna z tých štetiek ako ich nazývaš nedala. A u Teba mal istotu .. Toto chceš? … odpovedz si sama

viestta
10. nov 2025

@tamarka1412 vsetko je to smutne, len ma zarazilo jedno a k tomu ti napisem. Nie je stanovana ziadna optimalna lehota po ktorej sa rozideni partneri mozu zaujimat o inych. Tak isto ked su rozideni, mozu sa zaujimat o koho len chcu.
Ty sa daj do poriadku, nepitvaj minulost. Uz vies, ze toto nie je partner pre teba. Hadam si sa poucila a dalsiu sancu mu nedas.

chrobak7
10. nov 2025

@tamarka1412 "Prvý jeho záujem o slečnu bol asi týždeň po našom rozchode, trocha skoro nie ? Na to ako ma ľúbil."

😂 😂 😂 😂 😂 😂

To akože má držať 3 mesiace smútok z toho, že ste sa rozišli???

A ty čo nejdeš v živote ďalej? Načo ho ešte vôbec rozoberáš? Je to mladý lovec, zisťuje, čo všetko môže okrem teba ešte uloviť a potom uvidí, ktorý úlovok si zoberie domov.

gribka1
10. nov 2025

Otvor fľašu vínka a oslavuj, buď šťastná, že si na to prišla. Ani myšlienkou sa nezaoberaj s tým, že by si mu dala šancu.

gribka1
10. nov 2025
@chrobak7

@tamarka1412 "Prvý jeho záujem o slečnu bol asi týždeň po našom rozchode, trocha skoro nie ? Na to ako ma ľúbil."

😂 😂 😂 😂 😂 😂

A ty čo nejdeš v živote ďalej? Načo ho ešte vôbec rozoberáš? Je to mladý lovec, zisťuje, čo všetko môže okrem teba ešte uloviť a potom uvidí, ktorý úlovok si zoberie domov.

@chrobak7 Bože vy lovci😂

a0
10. nov 2025

Ako vidíš, s tebou bol, lebo ho žiadna iná ani nechce 🤷🏼‍♀️. Tak trošku pozdvihni úroveň pri výbere muža, nalej pohár vína a chill.

luccys
10. nov 2025

Neznasam tychto zufalcov, co kazdej trochu peknej zene vypisuju pod kazdu fotku, ako sa im paci a ako ju chcu spoznat. Za takymto trapakom by mi teda smutno nebolo.

tamarka1412
autor
10. nov 2025
@chrobak7

😂 😂 😂 😂 😂 😂

Tak ja keď niekoho ľúbim a prídem k neho, o týžden si nebudem hľadať nového. Je rozdiel keby som sa do niekoho už počas vzťahu zaľúbila...
A ide hlavne o to, že mi po rozchode celu dobu vypisoval. Tak buď mal o mňa mať záujem, alebo mi dať pokoj a riešiť ine.

tykat
10. nov 2025

@tamarka1412 fakt si tomu venovala tolko casu? No nic,ten ti uz nikto nevrati, ale uz by som tomu chalanovi nevenovala ani sekundu, ani myslienku, ani ako "kamosovi co o mna bojuje" ...drz sa od neho co najdalej

anonym_cbf10b
10. nov 2025
@tamarka1412

Tak ja keď niekoho ľúbim a prídem k neho, o týžden si nebudem hľadať nového. Je rozdiel keby som sa do niekoho už počas vzťahu zaľúbila...
A ide hlavne o to, že mi po rozchode celu dobu vypisoval. Tak buď mal o mňa mať záujem, alebo mi dať pokoj a riešiť ine.

@tamarka1412 jasne, že týždeň potom čo sa s niekym rozídem nieje “v poriadku” si hľadať ďalšieho. To buď klamal cely čas Tebe alebo klame tej “novej” známosti. Neviem, čo sa tu poniektoré/í zase tvária ako je to jedno a nieje nikde napísané kedy môže ..

tamarka1412
autor
10. nov 2025
@anonym_cbf10b

@tamarka1412 jasne, že týždeň potom čo sa s niekym rozídem nieje “v poriadku” si hľadať ďalšieho. To buď klamal cely čas Tebe alebo klame tej “novej” známosti. Neviem, čo sa tu poniektoré/í zase tvária ako je to jedno a nieje nikde napísané kedy môže ..

@anonym_cbf10b On tam pisal asi dvom alebo trom... a v našom vzťahu si pisal so svojou bývalou, sam mi o tom povedal.

anonym_a919fc
10. nov 2025
@tamarka1412

@anonym_cbf10b On tam pisal asi dvom alebo trom... a v našom vzťahu si pisal so svojou bývalou, sam mi o tom povedal.

@tamarka1412 ja sa ti čudujem, že sa ním ešte vôbec zaoberáš

krasneleto
10. nov 2025

@tamarka1412 nema charakter... na km od neho . dokazal to uz niekolko krat...

tamarka1412
autor
10. nov 2025

Nepovedala som mu, že o tom viem, nechcem sa mu hrabať v mobile, ani mu z falošného profilu vypisovať. Takže neviem ako to spravim.
Ale hlavne že on hrdina na mňa žiarlil aj žiarli a pritom si sám robí čo chce. Ak som sa s niekym normálme bavila, on sa hneď vypytoval...
Na instagrame ma nahe ženy, on si ich vraj nedal sledovať, pisal si s bývalou, s každou čo poznal si zdravil a vysmiaty konverzoval, ja som nemohla nič.

pikachu999
10. nov 2025

A to si akože ešte s ním? Na čo?

motylik2559
10. nov 2025

@tamarka1412 Ahoj, ja sa cudujem, ze na to,ze ti dost naublizoval, tak ze si sa s nim po rozchode zacala znovu zblizovat. Ved ten rozchod mal svoje dovody a urcite nie male. Si si inak ista, ze chodi k psychologicke? Lebo pri tomto jeho klamarskom zivote by som si ani tym nebola ista a zvlast, kedze ti veselo ublizoval/ublizuje dalej poza chrbat. Ty sa ho co najskor zbav a nevenuj mu uz ani sekundu svojho zivota. Nenechaj si nim uplne podupat sebavedomie.

tamarka1412
autor
10. nov 2025
@motylik2559

@tamarka1412 Ahoj, ja sa cudujem, ze na to,ze ti dost naublizoval, tak ze si sa s nim po rozchode zacala znovu zblizovat. Ved ten rozchod mal svoje dovody a urcite nie male. Si si inak ista, ze chodi k psychologicke? Lebo pri tomto jeho klamarskom zivote by som si ani tym nebola ista a zvlast, kedze ti veselo ublizoval/ublizuje dalej poza chrbat. Ty sa ho co najskor zbav a nevenuj mu uz ani sekundu svojho zivota. Nenechaj si nim uplne podupat sebavedomie.

@motylik2559 Myslim, že tam naozaj chodí, chce pracovať na svojej žiarlivosti a vybušnej povahe. Jeho psychologička sa sama pýtala či nechcem prisť na sedenie aj ja.
Vraj to robí preto lebo sa pre mňa chce zmeniť. Aby mi dokazal ako ma ľúbi. Lenže ja tej jeho snahe už neverím... a ani tým rečiam ktorými ma oblbuje.

lentakyterapeut
10. nov 2025

Prosim ta kolko mate rokov ? Zvedavost. On je zjavne nedozrety. Ale to ze je nedozrety tebe nebrani ho mat rada. Zivot je jedna velka skola a ucime sa kazdy den. Takyto chlapec je strata casu. Ty mas ine hodnoty a on tiez. Hladal by som nieco nove tu len stracas cas.

domkakvet
10. nov 2025

@tamarka1412 on o teba nema ziadny zaujem a ten zaujem co ma, tak to je iba predstieranie z jeho strany, lebo sa ziadna na neho nechytila.

motylik2559
10. nov 2025
@tamarka1412

@motylik2559 Myslim, že tam naozaj chodí, chce pracovať na svojej žiarlivosti a vybušnej povahe. Jeho psychologička sa sama pýtala či nechcem prisť na sedenie aj ja.
Vraj to robí preto lebo sa pre mňa chce zmeniť. Aby mi dokazal ako ma ľúbi. Lenže ja tej jeho snahe už neverím... a ani tým rečiam ktorými ma oblbuje.

@tamarka1412 A to bolo kedy, ked tam bol a psychologicka sa toto pytala? Mi nehovor,ze tyzden dozadu. A Ona sa to pytala priamo teba alebo ti to on vravel, ze sa psychol. pyta? Prepac, ale keby tam uz chodil dlhodobo, tak uz aspon nejake vysledky su...a on by nemal riesit len ziarlivost, ale aj to,ze tebe klame do oci, zatial co si vypisuje o randicka s inymi. Neverim,ze tam stale chodi. Teda....ja by som mu neverila uz ani nos medzi ocami. Fakt sa ti cudujem, ze to s nim stale tahas. Ty vazne nemas ziadnu hrdost a sebauctu? On je posledny kus na svete? zena fakt sa spamätaj, lebo tento tvoj vykrik bude casom ovela horsi v realite a to tu das prispevok ovela zufalsi nez teraz. Fakt sa zobud- urob to pre seba!

anonym_2dc4bd
10. nov 2025
@domkakvet

@tamarka1412 on o teba nema ziadny zaujem a ten zaujem co ma, tak to je iba predstieranie z jeho strany, lebo sa ziadna na neho nechytila.

@domkakvet Ked mu nejaka krasavica z Insta odpise, v momente bude "odlubeny"😃

enmery
10. nov 2025

Ale veď on ti skutkami jasne UKAZUJE, čo chce a kam patríš ty. Čo este potrebuješ?Podpísať to jeho krvou a svedok má byť Jamkatý?

nekonecna_katastrofa
10. nov 2025
@tamarka1412

Nepovedala som mu, že o tom viem, nechcem sa mu hrabať v mobile, ani mu z falošného profilu vypisovať. Takže neviem ako to spravim.
Ale hlavne že on hrdina na mňa žiarlil aj žiarli a pritom si sám robí čo chce. Ak som sa s niekym normálme bavila, on sa hneď vypytoval...
Na instagrame ma nahe ženy, on si ich vraj nedal sledovať, pisal si s bývalou, s každou čo poznal si zdravil a vysmiaty konverzoval, ja som nemohla nič.

@tamarka1412 ale veď ty mu nemusíš žiadne dôkazy dávať ani hovoriť, čo a odkiaľ vieš. Proste koniec stretávania a ži si svoj život.

anonym_1768f3
10. nov 2025
@nekonecna_katastrofa

@tamarka1412 ale veď ty mu nemusíš žiadne dôkazy dávať ani hovoriť, čo a odkiaľ vieš. Proste koniec stretávania a ži si svoj život.

@nekonecna_katastrofa Autorka, ten chlap je jediný na svete? Prečo strácaš čas a energiu s človekom, ktorý dokáže ublížiť a vlastne si žije svoj život, aj si ho užíva po svojom. Ty si prečo neužívaš, ale trápiš sa a čakáš na zázrak, že par sedení u psychologičky ho zmení na celý život. Poobzeraj sa okolo seba a začni tráviť čas s ľuďmi, ktorí si to zaslúžia a určite stretneš niekoho pri kom pochopíš, ako má vyzerať zdravá láska.

nekonecna_katastrofa
11. nov 2025
@anonym_1768f3

@nekonecna_katastrofa Autorka, ten chlap je jediný na svete? Prečo strácaš čas a energiu s človekom, ktorý dokáže ublížiť a vlastne si žije svoj život, aj si ho užíva po svojom. Ty si prečo neužívaš, ale trápiš sa a čakáš na zázrak, že par sedení u psychologičky ho zmení na celý život. Poobzeraj sa okolo seba a začni tráviť čas s ľuďmi, ktorí si to zaslúžia a určite stretneš niekoho pri kom pochopíš, ako má vyzerať zdravá láska.

@anonym_1768f3 Asi si chcela autorku oznacit, nie mna

tamarka1412
autor
11. nov 2025
@motylik2559

@tamarka1412 A to bolo kedy, ked tam bol a psychologicka sa toto pytala? Mi nehovor,ze tyzden dozadu. A Ona sa to pytala priamo teba alebo ti to on vravel, ze sa psychol. pyta? Prepac, ale keby tam uz chodil dlhodobo, tak uz aspon nejake vysledky su...a on by nemal riesit len ziarlivost, ale aj to,ze tebe klame do oci, zatial co si vypisuje o randicka s inymi. Neverim,ze tam stale chodi. Teda....ja by som mu neverila uz ani nos medzi ocami. Fakt sa ti cudujem, ze to s nim stale tahas. Ty vazne nemas ziadnu hrdost a sebauctu? On je posledny kus na svete? zena fakt sa spamätaj, lebo tento tvoj vykrik bude casom ovela horsi v realite a to tu das prispevok ovela zufalsi nez teraz. Fakt sa zobud- urob to pre seba!

@motylik2559 On mi povedal že psychologička sa ma pýta... Ku psychologičke začal chodiť asi pred mesiacom. Psychologa mal v podstate celý život pre isté zdravotné problémy. Takže tomu verím..minule predo mnou s ňou volala objednaval si termin, dokonca aj vizitku mi ukazal, ja sama som mu diktovala číslo.
Otázne je, či ozaj riešia aj jeho správanie. Vraj mu dala vypracovať nejaký test žiarlivosti. Že mi ho ukáže. Len neviem či to nieje nejaka kuleha len aby som mu verila že sa zmeni a aby som s nim ostala.

motylik2559
11. nov 2025
@tamarka1412

@motylik2559 On mi povedal že psychologička sa ma pýta... Ku psychologičke začal chodiť asi pred mesiacom. Psychologa mal v podstate celý život pre isté zdravotné problémy. Takže tomu verím..minule predo mnou s ňou volala objednaval si termin, dokonca aj vizitku mi ukazal, ja sama som mu diktovala číslo.
Otázne je, či ozaj riešia aj jeho správanie. Vraj mu dala vypracovať nejaký test žiarlivosti. Že mi ho ukáže. Len neviem či to nieje nejaka kuleha len aby som mu verila že sa zmeni a aby som s nim ostala.

@tamarka1412 Vies, takyto klamari dokazu byt aj 5 krokov dopredu s tym, ako zalepit ocami svojej ak sa to da vobec nazvat partnerke. Absolutne by som sa na toto nespoliehala. Ty mu nemas preco dokazovat veci, o ktorych vies, co robi on na nete, ty sa mozes s nim rozist, povies ze to nejde a hotovo. Na co cakas? Co potrebujes, aby si ho doslova nasla v posteli s inou a az potom sa rozides? Dovtedy ta moze nicit ako sa mu bude pacit? Dievca zlate, rozid sa s nim co najskor, inak v opacnom pripade si zacnem mysliet, ze rada trpis a robi ti to trapenie dobre. ON TA NELUBI, toto ako sa on chova - NIE JE LASKA! Uz inak ti to napisat neviem, aby si otvorila svoje ruzove zalepene oci nad vsetkym tym trapenim.

anonym_2be72d
11. nov 2025

Moj prvy frajer a velka laska bol presne takyto chuj, dodnes mam z toho traumu a tazko niekomu verim. Mne vyznaval lasku a zatial co som studovala a mala 2 roboty, on si vkuse vypisoval na vsetkych moznych strankach co existovali. Dokazal zapriet aj vlastnu matku, mal dalsi tajny telefon len pre tieto ucely, vymyslal si stale nejake vyhovorky a tiez mi tvrdil, ze chodi psychologovi ale samozrejme ze to bol odrb.
Tento druh muza sa nikdy nezmeni, potrebuju neustale lovit a vyhladavat ten adrenalin a pocit, ze je o nich akoze zaujem. Cim skor sa od neho odputaj a vyliec, lebo ti znici psychiku aj sebauctu.

rozculena
11. nov 2025
@tamarka1412

@tamarka1412 stále ho obhajuješ...veď ty sa s ním ani nechceš rozísť

anonym_1768f3
11. nov 2025
@nekonecna_katastrofa

@anonym_1768f3 Asi si chcela autorku oznacit, nie mna

@nekonecna_katastrofa Áno, chcela som označiť autorku, prepáč 🙂

Strana
z2