Pochybnosti pred svadbou: Ako sa rozhodnúť?
Ahojte. Baby poraďte🙏dávam to anonymne keďže sem chodí svokra a aj švagriná. Takže zajtra mám svadbu. Vydávam sa po 10rocnom vzťahu. Máme teraz pol ročného chlapčeka♥️lenže... Mám pochybnosti...po pôrode sa zmenil. Intímne nežijeme spolu. A odkedy som doma tak sa o všetko starám sama. On nezapne ani len práčku či mycku. Predtym robil aj doma všetko. Už som mu to hovorila. Zacal pomáhať a vydržalo to deň. Vždy je unavený po práci a ja mám viac času vraj. S malým nebol vonku ani raz. A teraz neviem čo🙏ja ho ľúbim ale čo ak budem slúžka aj naďalej? Nemyslím že by sa zmenil. Keby nemám malého tak svadbu buď ,zruším alebo sa dozvediem. Ale pri dieťaťu to už nie je len tak🫤čo by ste urobili?
@anonym_autor Ja by som s takym muzom nebola, podla mna sa ludia nemenia len tak, porozpravaj sa dnes s nim, ze ako si to predstavuje, to ste sa o tom nerozpravali?
@anonym_autor vyjasnila by som si to s nim pred svojím "áno"...
Nespite spolu, nekomunikujete, nezdielate spoločne nič v domácnosti...dovody na rozvod, nie to ešte na otázniky pred zajtrajsim sobášom 🙈
Načo sa beriete nechápem? Ak spolu nespavate nevydala by som sa o pol roka bude rozvod tak či tak, a nezmení sa, navyše smútočné anonymná teba lebo ak sem chodí švagriná a svokra hneď vedia, že si to ty, koľko ľudí má zajtra svadbu, 10 ročný vzťah a pol ročné dieťa 🙈
@anonym_autor RUN
"Keby nemám malého tak svadbu buď ,zruším alebo sa rozvediem. "
To fakt nema vyznam mat svadbu, ak mas jasno v tom, ze by si s nim chcela rozvod, nebyt dietata.
Btw, veru, pri dietati to "nie je len tak", tak to radsej "zatial presun". Lebo Tvoje slova teda vobec nehovoria o tom, ze si chces brat muza svojho zivota na veky vekov v dobrom aj zlom. 😶
@anonym_autor každá žena si myslí, že muž sa po svadbe zmení - a on sa nezmení. Ak, tak jedine k horšiemu. Už teraz je váš vzťah tam kde je, a to by sa ešte teoreticky mohol snažiť... akú bude mať motiváciu po svadbe? Už absolútne žiadnu. Dieťa si mu dala, vziať si ho vezmeš, si na rodičáku, závislá od neho, prečo by mal niečo meniť? Veď ty aj tak nikam nepôjdeš.
Asi to nechceš počuť - ale zajtra by som pred oltárom povedala NIE. Ja viem, všetko vybavené, zaplatené, tetky ujkovia z 15.kolena vytiahli slávnostné handry zo skrine... ale pre nich je to len jeden deň, pre teba to bude záväzok na celý život. A neviem či ho chceš stráviť takto, alebo sa proste rozviesť o rok, dva, tri...
Akože môže sa stať,že niekto z budúcich manželov začne panikáriť,ale ty keď vieš,že je to dlhšie na bode mrazu,tak nechápem, prečo si sa zasnúbila? 🤨
Nezobrala by som si ho. Ja som sa tiež vydávala s 2 deťmi. Ale on mi pomáha stále. Staval v noci, kupal a prebaloval. Teraz su uz devčatá veľké 16 a 12 rokov. Pravidelne vari, keď treba upratuje aj okna umyje. O záhradu a bazen sa stará výlučne on
Anonymne sem napises, lebo sem chodi svokra aj svagrina. A das vsetky udaje, 10 rokov spolu, zajtra svadba, pol rocny chlapcek. Myslim, ze to si uz mohla aj pod svojim nickom napisat. Snad sa to dostane aj k zenichovi a bude aspon vediet ze svadba byt nema. Tym sa samozrejme zenicha nezastavam. Ale naco svadba vo vasom pripade.
Trochu neskoro to prišlo na teba… úprimne, aj keď asi iracionálne, asi by som radšej riešila rozvod ako rušiť svadbu deň pred
Nevydávaj sa, svadbu zrus alebo odloz. Ženy si myslia že muži sa svadbou zmenia a muži si myslia že sa ženy nezmenis
Zasnúbili ste sa lebo si bola tehotná? Ja by som nemala gule zrušiť svadbu keď už sa minulo kopec peňazí na objednávky. Zabavíte sa, dostanete dary, v dobrej nálade sa potom porozprávate ako ďalej, rozviesť sa môžeš kedykoľvek.
Preco si chces zobrat spolubývajúceho ,máš si brat človeka s ktorým si spokojná,šťastná a dáva ti to či potrebujes
@anonym_autor žiadny sex, zmena k sebe samému lebo vsak ty sa doma nudíš… tak rob.
Neviem svietila by mi červená kontrolka
Anonymne sem napises, lebo sem chodi svokra aj svagrina. A das vsetky udaje, 10 rokov spolu, zajtra svadba, pol rocny chlapcek. Myslim, ze to si uz mohla aj pod svojim nickom napisat. Snad sa to dostane aj k zenichovi a bude aspon vediet ze svadba byt nema. Tym sa samozrejme zenicha nezastavam. Ale naco svadba vo vasom pripade.
@anonym_981ce8 tak nemusí úplne písať pravdu. Je možné ze vek dieťaťa a aj vek chodenia upravila.
@anonym_981ce8 tak nemusí úplne písať pravdu. Je možné ze vek dieťaťa a aj vek chodenia upravila.
@anonym_fbddc3 Aha, takze mozno ma dceru aj 3rocnu, a svadbu o mesiac. A toto vymyslene udaje. Moze byt.
blbosť celá svadba. však to je už o ničom vzťah tak načo svadba po 10 rokoch. to už smeruje k rozvodu.
"dávam to anonymne keďže sem chodí svokra a aj švagriná. Takže zajtra mám svadbu. Vydávam sa po 10rocnom vzťahu. Máme teraz pol ročného chlapčeka"
Tak pokým sú obidve mozgovo úplne jalové tak je šanca, že ťa neodhalia.
@anonym_autor a dôvod svadby je teda teraz aký? Lebo dieta? Vidíš, ako sa správa tak sa nad tým zamyslieť, ze ci toto chceš. A pochybujem, že sa zmení. Nemusíš sa ho ani pýtať, lebo jasne, ze ti naslubuje hory doly a v nedeľu mas po chlebe
No nenechavala by som si rozhodnutie na 24 hodin pred svadbou.Ale za takychto okolnosti nechapem naco sa chces vydavat.Ak s tebou ani nespi tak tu sa uz deju ine veci.Ak mas gule na to odrieknut to na poslednu chvilu tak co ine urobit.Toto co citis je intuicia a ver mi ze je ovela lahsie zrusit svadbu ako sa rozvadzat.Ma to byt velka svadba?
Aj tak si muslim ze je to troll
Aj tak si muslim ze je to troll
@maminkadeticiek no ja dúfam, lebo toto riešiť deň pred svadbou.....
@anonym_autor nedas mu a cudujes sa 😀🫣
Možno má dve deti, svadbu o mesiac a sú spolu 5 rokov...
Nevydávala by som sa.
Teraz to riesis hej? Situaciu ktora je na hovno pol roka riesis den pred svadbou. Vsak uz sa vezmite. Ked nic aspon sa najes.
@anonym_autor ak máš pochybnosti, nevydávaj sa. Vždy sa to zmení, ale k horšiemu...
@anonym_autor budes lutovat aj po svadbe… toez lutujem ze som nedala na svoj vnutorny a vydala sa. Mali sme rocnu dcerku ked sme sa brali a mala som strasne pochybnosti… zial, po 6 rokoch od svadby to vyzera na rozvod.

Budes aj nadalej
A ani spolu nespavate ? Akoze svadba naco ? 😃