Pochybnosti vo vzťahu so starším partnerom
Ahojte, žijem s mužom, ktorý je za prvé odomna starší o 14 rokov ma už dieťa v striedavej starostlivosti. Je to dobrý otec. Lenže ja akoby som bola stále na hojdačke. Raz je dobre raz mám pochybnosti. Nedávno som sa dozvedela, že keď idu napríklad s ex na nejakú akciu tak sa držia spolu ako rodinka, nie on s ňou ale s jeho dieťaťom. Ale aj tak ma to zabolela tá predstava, že nemajú nastavené hranice a chodia ako rodinka. Vraj to robí pre dobro dieťaťa. Ja mu dávam veľa lásky a pozornosti. A z jeho strany mi to asi chyba, že to tak nie je. Asi to bude aj tým vekom. On vraj už nebude za mnou behat ako vcielka okolo kvietku. On už tl berie tak inak dospelejšie. Lenže mne to chyba už som mu to viackrát povedala, prečo ma neobjime sám od seba len tak. Ja ho veľmi ľúbim, ale mám pocit, takého tlaku, ze musím len ja všetko chápať a mna nechápe nikto. Necítim to proste z neho tak akoby som asi chcela. Ale neviem čo s tým urobiť. Rozumieme si aj v posteli aj všetko lenže chyba mi taký kľud, stále keď je u nás malá tak všetko sa točí okolo nej, dobre rozumiem, len som tu aj ja. Dôverujem mu aj on mne, ale chyba mi z jeho strany niečo viac, ale bojím sa že on mi to nesplní, lebo on už všetko zažil.
@diana7299 vy dvaja sa k sebe nehodite.
načo ti je takýto starý chren. a ešte aj s deckom.
nájdi si niekoho bez záväzkov a hlavne mladšieho. však vidíš že hráš druhé husle.
@diana7299 kašli na neho, .... ale to ti asi tu budeme zbytocne písať. Musíš sa sama popaliť a poučiť na vlastnej chybe.
Je neschopný chlap ktorý nemá gule na to aby nastavil jasne pravidlá. Takého slabocha by som nechcela
@diana7299 a teraz čakáš že niekto za teba prevezme zodpovednosť a rozhodnutie, alebo o čo ti ide? Prepáč, ale ak si si nie istá, tak si to zrekapituluj a zamyslí sa nad tým všetkým a rovnako aj nad sebou. Nebudú to skôr veľké očakávania? Alebo idealizácia niečoho? Ako si na tom ty sama? Niečo ta k nemu priťahovalo.. možno zodpovednosť, alebo iná vec, ktorá tebe možno chyba.. neviem proste si to utrieď a nečakaj na mudru radu niekoho kto nevie v akom prostredí si vyrastala, ale máš záľuby, koníčky, čím všetkým si si v živote prešla, lebo každý si niečo v sebe nesieme a to všetko má vplyv na nás , naše okolie a rovnako aj partnerov. Daj si možno len chvíľu sama pre seba a neverím, že do troch dni budeš vedieť čo chceš.. ak bude treba tak aj viac, ale nik s vami nežil aby vedel povedať z pár viet čo je pre teba najideálnejšie. Držím ti skôr palce v správnej voľbe!
@mondolina hovno sú rodina.... len sa na tu rodinku hrajú a to dieťa držia v hnusnom klamstve
@simona20201309
inak sa nevieš vyjadrovať? len takto vulgárne?
Prečo si s takým starým? A ešte aj so záväzkami.. Aký to má dôvod?
koľko rokov máš TY koľko ON.
Prečo si s takým starým? A ešte aj so záväzkami.. Aký to má dôvod?
@zero1 ja som zvedavá koľko nových príspevkov tu pribudne keď sa začne každý správať ako sa tu “ponuka”… koľko žien bude čoskoro písať, mala som mladšieho a odišiel mi za mladšou a ja ho milujem a som z toho celá hotová 🤦♀️. Všetko má svoje pre a proti, to sa musí nechať, ale ak to človek berie len z krátkodobého hľadiska a nemá žiadne životne ciele tak je to samozrejme jedno z riešení. Ale mat deti, zodpovednosť nie úplne zapadá takýto scenár do života každého. Dámy, poprosím o zodpovednejšie a rozvážnejšie postupy, lebo sa mi začína javiť tento MK ako spleť všehochuti.

Ste obaja úplne inde, buď sa jeden z vás “zmení” alebo sa radšej rozíďte. Potrebujete každý niečo iné.