Pociťujem samotu
Ahojte baby, prosim vas poradte. Uz dlhsie alebo respektive dlhsiu dobu pocitujem taku samotu čo sa tyka partnera, neviem sme mlada rodina mame 2,5 ročne dieťa, mame teraz trosku take tazsie obdobie skrz komunikaciu a vsetko ostatne, pride mi ze som na vsetko taka sama ci uz na dieta,, domacnost, ked mame ist vonku na prechadzku nikdy s nami nejde vzdy je tam vyhovorka on chodi do roboty ma byt z coho unaveny nesedi cely den doma na riti, pride domov zvacsa vsetko mu vadi, pride sadne si a cely cas je na telefone, nevenuje sa ani mne ani malemu, komunikacia taka nulobodova, cele dni je skoro prec lebo popri praci chodia aj do dzimu, tak to je uz dalsi gool to uz vobec ked sa aj tak rozpravame tak to je par slov a dobru noc, neviem strasne pocitujem taku poniz3nost od neho, v nicom mu clovek nevyhovie, za vsetko ma len pred druhymi uplne podnizi na poslednh nulu, a to este nehovorim ked muu zavriwm na aute dvere ako vrieska ze som mu jeb** dverami, strasne ma vytaca ked vidim na instagrame vsetky baby co maju peknu postavu cecky ven a rite a cvicia vsetky len lajky on, nie ze by som mala zlu postavu ale nie rozhodne taku ako vidim tam, dalsia vec je taka ze furt ma za potrebi kdeai chodit po veceroch.baby mate to niektora aj vy takto
@zmrzlinka2021 No my niesme este manzelia, ale neviem ci bol taky predtym ja si skor myslim ze az teraz taky zacal byt, lebo uz mi to aj moji rodicia povedali zs ako sa zmenil, ze ako sa ku mne chova
@dzarika chlap, ktory lubi svoju zenu a dieta, bude s nimi travit co najviac casu a dokonca s radostou. Toho tvojeho to ocividne s vami nebavi. A nie, takto by to v zdravom vzathu vyzerat nemalo.
Uz ho omrzelo hrat sa na usporiadanu rodinku. on sa nezmenil, len sa pretvaroval, alebo ste vy videli, co ste vidiet chceli. Neviem kolko mas rokov, ale asi si dost mlada … no bohuzial vyber partnera bol zly. A nie … zbieral by svoje veci pod oknom. Naco mi je ufrflane stvorenie, kt popri mne iba existuje max svoje spinave handry da do kosa , vyje chladnicku a este je aj hnusny … na nic
@dzarika tak to máš šťastie, ľahšie môžeš odist

@dzarika prosím ťa a bol takým debilina aj pred svadbou? Lebo ja neverím že nie.