Podľa čoho ste vedeli, že váš muž miluje?
Podľa čoho ste vedeli, že váš muž miluje? V začiatkoch vzťahu? A podľa akých indícii viete, že vás muž ešte miluje? Aj po 20 rokoch vzťahu?
Preco by so mnou bol? Zil?
Preco by mi varil vyvar caj ked som chora?
Preco by odmietol tenis s kamosom ked mi nieje prave dobre?
Preco ma v aute len tak chyti za ruku a sme aj hodinu ticho?
Preco mi ked som s kamoskami na Santorini cinknu eura v banke a sms dajte si drink dievcata pri zapade slnka?
Asi mu na mne trochu aj zalezi.
Preco by so mnou bol? Zil?
Preco by mi varil vyvar caj ked som chora?
Preco by odmietol tenis s kamosom ked mi nieje prave dobre?
Preco ma v aute len tak chyti za ruku a sme aj hodinu ticho?
Preco mi ked som s kamoskami na Santorini cinknu eura v banke a sms dajte si drink dievcata pri zapade slnka?
Asi mu na mne trochu aj zalezi.
@anonym_cb2765 och,to je tak zlaté
@anonym_autor síce máme spolu “len” 10 ročný vzťah ale nič to nemení na tom, že dostávam raňajky do postele len tak, nosí kvety, vedie k tomu aj synov, dá si vždy záležať, aby ma na narodky/vianoce prekvapil - nedostanem len to, čo mu poviem ale aj niečo navyše. Keď mu napíšem/zavolam, že mi je zle, kľudne príde z práce domov skôr, aby vzal deti von, navaril a ja som si mohla oddýchnuť, keď treba, vie sa ospravedlniť… a kopec ďalšieho. Keby sa z neho stal len spolubývajúci, ktorý prdí do perín a nejaví o mňa záujem, vedela by som, že už tam city nie sú.
Dobry den prvy krat som na tomto chate ale kedze pokec uz neexistuje a som rodic, mam 5 r syna tak som sa chcel opytat neznej polovicky žien, čo robit ak manželka mi povedala ze ma uz nemiluje a ze sa chce rozviest, avsak najprv predame byt a pockame do marca, co si mam o tom mysliet, cele to vzniklo z toho ze mi povedala ze ide do trnavy po foktoroch a bude spat u mami samoztejme z poobednej som zavolal jej matke a o nicom nevedela, takze mi povedala ze som diktator a dusim ju vo vztahu co si o tom myslite ako dalej?

Musis sa ho na to opytat. Len rataj s tym, ze nie kazdy to vie slovami vyjadrit. Moj nevie. Ked som sa ho opytala, ci ma miluje povedal, ze keby ma nemiloval, uz by so mnou nebol.