icon

Podľa čoho ste vedeli, že váš muž miluje?

24. aug 2025

Podľa čoho ste vedeli, že váš muž miluje? V začiatkoch vzťahu? A podľa akých indícii viete, že vás muž ešte miluje? Aj po 20 rokoch vzťahu?

anonym_9571f1
24. aug 2025

Musis sa ho na to opytat. Len rataj s tym, ze nie kazdy to vie slovami vyjadrit. Moj nevie. Ked som sa ho opytala, ci ma miluje povedal, ze keby ma nemiloval, uz by so mnou nebol.

anonym_cb2765
24. aug 2025

Preco by so mnou bol? Zil?
Preco by mi varil vyvar caj ked som chora?
Preco by odmietol tenis s kamosom ked mi nieje prave dobre?
Preco ma v aute len tak chyti za ruku a sme aj hodinu ticho?
Preco mi ked som s kamoskami na Santorini cinknu eura v banke a sms dajte si drink dievcata pri zapade slnka?
Asi mu na mne trochu aj zalezi.

anonym_cbac14
24. aug 2025
@anonym_cb2765

Preco by so mnou bol? Zil?
Preco by mi varil vyvar caj ked som chora?
Preco by odmietol tenis s kamosom ked mi nieje prave dobre?
Preco ma v aute len tak chyti za ruku a sme aj hodinu ticho?
Preco mi ked som s kamoskami na Santorini cinknu eura v banke a sms dajte si drink dievcata pri zapade slnka?
Asi mu na mne trochu aj zalezi.

@anonym_cb2765 och,to je tak zlaté

denkabemommy
24. aug 2025

@anonym_autor síce máme spolu “len” 10 ročný vzťah ale nič to nemení na tom, že dostávam raňajky do postele len tak, nosí kvety, vedie k tomu aj synov, dá si vždy záležať, aby ma na narodky/vianoce prekvapil - nedostanem len to, čo mu poviem ale aj niečo navyše. Keď mu napíšem/zavolam, že mi je zle, kľudne príde z práce domov skôr, aby vzal deti von, navaril a ja som si mohla oddýchnuť, keď treba, vie sa ospravedlniť… a kopec ďalšieho. Keby sa z neho stal len spolubývajúci, ktorý prdí do perín a nejaví o mňa záujem, vedela by som, že už tam city nie sú.

enrice
24. aug 2025

Dobry den prvy krat som na tomto chate ale kedze pokec uz neexistuje a som rodic, mam 5 r syna tak som sa chcel opytat neznej polovicky žien, čo robit ak manželka mi povedala ze ma uz nemiluje a ze sa chce rozviest, avsak najprv predame byt a pockame do marca, co si mam o tom mysliet, cele to vzniklo z toho ze mi povedala ze ide do trnavy po foktoroch a bude spat u mami samoztejme z poobednej som zavolal jej matke a o nicom nevedela, takze mi povedala ze som diktator a dusim ju vo vztahu co si o tom myslite ako dalej?