Podozrenie na pretrvávajúce používanie Tinderu partnerom
Ahojte, nemám sa moc s kým o tom porozprávať ale mám priateľa síce krátko ale ako sme boli spolu som mu videla na telefóne prichádzať upozornenia z tinderu - normálne som videla červenú ikonku s nápisom tin... a k tomu tam bol nejaký text. Ešte keď to prišlo chytim telefón a odsunul ho odomňa ďalej. Najprv som si nebola istá ale počas dňa som tých upozornení videla viac.. Tak som ho konfrontovala a on bol prekvapený a údajne nič také v telefóne nemá.. Myslíte, že je dobré že som ho konfrontovala? Nebola som si istá na 100%, či to bolo ono ale len na 80%.. Ale pozerala som tinder a má takú červenú ikonku...
No a čo tam teda má s takou červenou ikonkou, neukázal?
@gribka1 zatiaľ nie.. je momentálne preč
A skúšala si sa ho opýtať,že či má veľký problém ti ten telefón dať normálne do rúk,aby si nemusela mať pochybnosti? Ale keďže mu neveríš už teraz,asi to nebude mať dlhé trvanie. (Už je ten "červík" pochybnosti tam).
A skúšala si sa ho opýtať,že či má veľký problém ti ten telefón dať normálne do rúk,aby si nemusela mať pochybnosti? Ale keďže mu neveríš už teraz,asi to nebude mať dlhé trvanie. (Už je ten "červík" pochybnosti tam).
@zuzanita1609 tak dovera sa buduje a sme spolu naozaj krátko si veci rada preverujem aj je podozrenie
@zuzanita1609 tak dovera sa buduje a sme spolu naozaj krátko si veci rada preverujem aj je podozrenie
@anonym_autor čo znamená krátko? Ak týždeň,dva,možno je to ozaj krátko,ale ak ste už teraz spolu,nemali by byť pochybnosti už na začiatku. Veď sa ho normálne opýtaj,že "počuj (meno si doplň),sme pár,alebo máš v merku aj vedľajšie varianty?"
@anonym_autor Ak ste spolu krátko, pripadá mi nemyslitelné človeku ktorého ledva poznám, brať telefón a ísť si kontrolovať jeho správy a aké notifikácie dostáva. Žiadny človek (či už žena alebo muž) nebudú nadšení z toho že ich partner chce "špehovať", skôr sa stiahnu do defenzívy.
Rešpektuj jeho súkromie, ak je ti s ním dobre tak prestaň riešiť že "ale mohol by tam byť aj niekto iný, čo ak tam je viacero iných", zbytočne si budeš vytvárať scenáre v svojej hlave že si píše s inými (aj keď nemusí), začneš ho ešte viac podozrievať a pôjde to dole vodou. "Kam ideš, prečo tam ideš, prečo nejdeš so mnou..." Nejdeš si ho brať za týždeň (predpokladám), si si vedomá svojej vlastnej hodnoty ako človeka, tak si proste užívaj to čo teraz máš.
@anonym_autor Ak ste spolu krátko, pripadá mi nemyslitelné človeku ktorého ledva poznám, brať telefón a ísť si kontrolovať jeho správy a aké notifikácie dostáva. Žiadny človek (či už žena alebo muž) nebudú nadšení z toho že ich partner chce "špehovať", skôr sa stiahnu do defenzívy.
Rešpektuj jeho súkromie, ak je ti s ním dobre tak prestaň riešiť že "ale mohol by tam byť aj niekto iný, čo ak tam je viacero iných", zbytočne si budeš vytvárať scenáre v svojej hlave že si píše s inými (aj keď nemusí), začneš ho ešte viac podozrievať a pôjde to dole vodou. "Kam ideš, prečo tam ideš, prečo nejdeš so mnou..." Nejdeš si ho brať za týždeň (predpokladám), si si vedomá svojej vlastnej hodnoty ako človeka, tak si proste užívaj to čo teraz máš.
@cyneric nieee ja vobec nejsom tento typ😀ja neziarlim ani na kolegyne na nikoho ale ten tinder som tam videla a pride mi divne ze uz ma pozval aj k sebe tam sa tulime na gauci a tam si bude vypisovat alebo pozerat ine proste toto je pre mna nie.
@anonym_autor ak tam mal tinder hladaj ineho.
@cyneric nieee ja vobec nejsom tento typ😀ja neziarlim ani na kolegyne na nikoho ale ten tinder som tam videla a pride mi divne ze uz ma pozval aj k sebe tam sa tulime na gauci a tam si bude vypisovat alebo pozerat ine proste toto je pre mna nie.
@cyneric prosim ta,ake respektovanie,ved nezavolala Naka na neho a nelustrovali mu mobil.Videla,ze mu vypipava tinder,chlapovi,co sa akoze ma k nej,stretava sa s nou,mobil pipa,ona ho chyti a on dobre,ze ho neodhodi z balkona,ved to vypoveda o tom,ze trulo ma nahodenych viac udic v jazere
@anonym_autor ty sa vyser na skumanie,preco,na co.To,ze ta pozval k sebe a valate sa po gauci este nie je meritkom toho,ze si ta jedina,sak ten gauc by vedel vypravat a sama si si odpovedala v komente,ze "toto nie je pre mna"no veru nie je.Pana pekne lezerne odmietni s tym,ze ti bolo velmi prijemne,ale hladas niekoho,pre koho si zaujmava,lenze tu je ocividne,ze pre neho je zaujmavych viac zien.Musi prist ten,co nechce milion zien na jednu noc,ale jednu zenu na milion noci.A to ty,pan s cinkanim tindera nie si,mozes mobil odhodit kludne aj do vedlajsieho statu,pa pa,tesilo ma
@zuzanita1609 nemá čo pozerat do jeho telefonu. Ja osobne to neznasam, ja svojej tiez nepozeram do telefonu a ani nechcem. Ake ked ste spolu kratko, urcite niečo má este zalozene
@zuzanita1609 nemá čo pozerat do jeho telefonu. Ja osobne to neznasam, ja svojej tiez nepozeram do telefonu a ani nechcem. Ake ked ste spolu kratko, urcite niečo má este zalozene
@mirko135 keď je dôvera, do mobilov si ozaj pozerať netreba. Ale ona sa ho aspoň mohla opýtať narovinu,či má ešte niekoho iného rozrobeného,keď ako vraví,už ju pozval aj k nej domov. Za mňa,je to len ďalší "lovec nohavičiek" 😁.
@anonym_autor dôvera sa buduje?tym.ze schovávas veci ? Je velmi vela párov, kde si ukazujú co ako ,k nevies ako ma vzťah vypadať, tak potom skusaj kto ťa nebude klamať.

No a čo tam teda má s takou červenou ikonkou, neukázal?