icon

Podvádzajú všetci muži na služobných cestách?

22. máj 2025

Aspon podla diskusii tu. Muz je na timbuildingu a aj ked mu inak nemam dovod neverit, vcera vecer sa ozval na posledy a dnes az po piatej nic, ak by som mu ja nenapisala.

Teraz sa mi vybavuju diskusie na MK a mam paranoju. Aky mate na sluzobky nazor?

misiak7777
22. máj 2025

Na podvádzanie netreba ani služobku ani firemnú akciu

moonlight1210
22. máj 2025

Nie, nepodvadza tam kazdy. Niekto sa len dobre zabava.

zuzanita1609
22. máj 2025

Pokoj. Keby chce podvádzať, urobí tak aj na ceste do obchodu.

vanilkovazmrzka
22. máj 2025

Nepodvadza kazdy. Ale bez ohladu na to, co kazdy robi alebo nerobi, nevies co robi alebo nerobi tvoj muz.

lucia13022023
22. máj 2025

Kto chce podvádzať, cestu si nájde. Dokonca môže podviest aj muž na materskej🤣..

janai1
22. máj 2025

Ako pracovník na recepcii hotela - o 20 rozprávajú o partneroch a o 21 idú s kolegom na izbu 🙂
Ženy a muži porovnateľne...
Ale takí podvádzajú všade, netreba na to ani teambuilding. Hádam vieš aký máte vzťah

wolf_
22. máj 2025

Aký mám na služby názor? Ten kto ma chce podviesť ma podvedie kdekoľvek. Aj cestou do obchodu si môže "odskočiť". A ten kto ma nechce podviesť môže byť na služobke aj s mega super sexi kolegyňou, a nepodvedie.

sara07
22. máj 2025

však maju program , nemusí mať čas ti vypisovat , čo je malé decko aby hlásil ano papkal som ano idem spinkať
ked bude chciet podvedie ta na v kancli aj 25x za den v práci ,kutik sa nájde
môj ked ide na školenie alebo podobne , ozve sa že docestoval a potom ho vidim a počujem až ked pride, ja mu nikdy nevolam ani nepíše .. čo som stihačka ?

danniiee8
22. máj 2025

Môj keď ide na firemnú akciu, nechcem aby sa mi z nej ozýval stále vkuse. Napíše mi ako docestoval, ako sa má a viac mu ani ja neodpisujem. Ide sa tam predsa zabaviť alebo pracovať a nie sedieť na telefóne + aspoň ho kolegovia nepodpichujú, že ma doma stíhačku, ktorej musí hlásiť každý krok (má takých kolegov). Niekedy na to ani nie je čas sa mi hlásiť.
Dôverujem mu, keby nie tak s nim nie som. Hádam aj ty svojmu. A ako bolo spomenuté vyššie - na podvadzanie netreba teambuilding ani služobné cesty.

joesvk
22. máj 2025

Na takých akciách ako aj na výletoch tiež menej telefonujem,takže ho chápem.
Nestresuj.

lienka.7
22. máj 2025

@autorka ja som poznala jedného, ktorý bol schopný pred prácou pretiahnuť jednu (milenku), cez obednu prestávku druhu (svoju sekretarku) a večer svoju ženu.
Cize na to, aby ta podviedol nepotrebuje ani služobnú cestu ani team building.

hildeberta
22. máj 2025

Moj ma trojmesacne dieta v Brazilii

autor
22. máj 2025
@hildeberta

Moj ma trojmesacne dieta v Brazilii

@hildeberta Ozaj, a ten danovy bonus teda dostane? 🤣

alenka58
22. máj 2025

všetci nepodvádzajú, ale SC je dobrá príležitosť pre tých ktorí to majú v povahe a chcú

enmery
22. máj 2025

Ja tu čítam o alkoholikoch, mužoch, čo psychicky fyzicky týkajú svoju ženu, deti. Takže to mám očakávať od svojho?Baby to zhrnuli správne, ak chce podviesť, nepotrebuje na to služobnú cestu ani všelijaké pracovné "zdruzovačky". Ak to nechce, môže sa aj celý svet postaviť na hlavu.

marca12
22. máj 2025

Urcite vsetci nepodvadzaju. Teambuilding je akcia,kde ani nie je velmi cas vypisovat. Ja ked idem poslem par fotiek,napisem rano,co doma,co je nove. Potom sa ozvem az vecer,ze sa uz tesim domov. Pocas dna poslem fotky,ak sme niekde na vylete,ale nehlasim kazdy krok. Ved je to trapne venovat sa telefonu v spolocnosti ludi.

marryliese
22. máj 2025

Podvádzajú len slabý charakterom 😉 a je jedno kde. Ak manželovi veríš doma, ver mu aj na služobke a nevytváraj si negatívne fantázie

guiseppinka
22. máj 2025

Ak som niekde mimo domu (nie sluzobka, celkovo) tak sa pripomeniem max vtedy, ak nieco doslo zo skoly, treba, aby decka zobrali lieky alebo nieco naozaj dolezite sa vyskytne. Inak sa ohlasim, ze som dosla a nech neotravuju🤭

mane01
22. máj 2025

🙄 ked ta chce muz podviest, nepotrebuje na to sluzobku. Z mojej skusenosti: ja som na sluzobke vzdy taka zaneprazdnena, snazim sa co najviac stihnut, nech tam nemusim trcat viac dni ako je nevyhnutne, potom po praci je niekedy este vecera spolocna alebo tak a ja padam vecer na hubu. Takze on mozno ani velmi nema kedy vyvolavat ti. Fakt len vecer na izbe uz polomrtvy…

domkakvet
22. máj 2025

Nie nepodvadzaju vsetci.

vilma7
22. máj 2025

Ja len nechápem.jednu vec, prečo kontaktujte muža keď je na nejakej akcii? Preboha, veď ho nechajte, nech si ten čas užije s kolesami, kolegyňami (nemyslím tým hneď na sex) !!!! Ja som môjmu nikdy nepísala. Co im vlastne píšete??? Aká je zábava či čo???

michaela329
22. máj 2025

Mám kamaráta, čo zahol manželke na rybačke - podvádzajú teda všetci na rybách? 🤔 Seriózne, ukľudní sa, ak niekto chce podviesť, podvedie, ak nechce, nepodvedie. Snáď si poznáš muža.

mandzula
22. máj 2025

Moj sa z jednej prave vratil, opytam sa ho. Mimochodom, aj ja som chodila na sluzobky a nepodvadzala som tam.

radkaradix
23. máj 2025

ja chodim casto na teambuildingy a meetingy na viac noci a nikdy som nepodviedla a tiez sa moc neozyvam a ak aj ano, tak len kvoli synovi a aj to ma otravuje, lebo tam je stale program, vidim sa s kolegynami po dlhej dobe, mam co robit.. muz a syn mi chybaju, ale zaroven si uzivam volno a zmenu.. ale aky je tvoj muz, to vies len ty

zuzubb007
23. máj 2025

Nechapem, keď je muž na dakej akcií nevolam mu vôbec ani nevypisujem akože naco? Ešte si z neho budú robiť prdel akú má doma stíhačku, nepodvadzaju všetci len ti čo chcú, a podviesť ťa môže aj cez obednú pauzu, keď sa už tak bojíš