Podviedol vás bývalý a dostal spätnú ranu?
Stalo sa Vám, že Vás podviedol bývali a potom sa mu to časom vrátilo, alebo ako to prebiehalo?
Obcas sa ludom nic nevrati, lebo proste rozchod bolo to najlepsie co sa(ti)mohlo stat. On to videl skor ako ty a to je cele. Ze si teraz zranena neznamena ze jemu to zivot musi vratit ;)
Nepraj mu nič zlé, nemaj v sebe zlosť. Časom pochopíš,že sa ti nemohlo lepšie stať. Čo keby ste spolu dlhšie, nedajbože máte deti a urobí to potom? Pre jedno kvíti,slunce nesvíti a teba stretne niečo oveľa lepšie.
Ano stalo. Podviedol ma, rozisli sme sa. Ta s ktorou ma podviedol sa stala jeho zenou a podvadzala ho, rozviedli sa a on ma teraz novu rodinu, manzelku a deti. Nic som mu nepriala, len som sa to dozvedela od spolocnych znamych. Nie sme v kontakte a ja mam krasnu rodinu a skveleho muza. Necitim k tomu cloveku absolutne nic ani zast ani zlobu.
Nepodviedol, ale bývalý je bývalý a nijako sa ma nedotýka, ci sa mu niečo "vrátilo" alebo nie. Sme v obcasnom kontakte, pomôžeme si raz za sto rokov, keď je to treba, ale nepotrebujem mu nič vracať, za nič sa ospravedlňovať a už vôbec nie si rochnit, že sa mu niečo "vrátilo". Proste celkom fajn chlap, s ktorým mám nevyšiel vzťah. Uzavreté, skončené. Keby bol býval nejaký nepríčetný debil, tak tam nie je žiaden kontakt a ťažký ignore z mojej strany. Taký úprimný, z celého srdca.
Mne nie, ale známemu niečo podobné. Žena ho podvádzala keď bola na materskej, išli sa rozvádzať, lebo jej úplne prepínalo a počas rozvodu ju milenec (tiež ženatý) nechal. Rozhodol sa ostať s manželkou. Nakoniec povedala, že sa rozviesť nechce, ale nebolo cesty naspäť. Prešlo 15 rokov, on má novú rodinu, ona medzitým mala xy priateľov a ostala aj tak sama. Nuž tu si karma našla cestu 🤷♀️.