Pohľad na nevydarené rande
Predstavte si, že sa dvaja spoznajú cez internet a stretnú sa prvýkrát. Ona sa mu nepáči, a tak je jeho prístup k nej veľmi chladný a odmeraný. Žiadne vulgárnosti, proste ho nezaujala, takže nemá chuť rozvíjať zložitejšiu konverzáciu.
Rande sa skončí a žena príde na Modrý konik sa postažovať.
Čo myslíte, čo by napísala o takom rande, alebo o ňom?
Čo by ste napisali tu, alebo povedali kamarátkam vy o takom rande a o ňom?
Neboli by to také veci ako bol otrasný, aký bol neinteligentný, alebo trápny.?
Kde by ste videli chybu vy?
Jednoducho, že rande nevyšlo, nie vždy treba hľadať chybu na niektorej strane, úplne stačí, že si dvaja nesadnú a pritom môžu byť obaja okej... na tomto rande sme neboli, takže naozaj sa nedá povedať čo by sme o ňom napísali a hlavne čo mi napadá je, že jedna vec je, že ona sa mu nepáčila a druhá, či by sa jej on páčil, aj keby z jeho strany sympatie boli...
@anonym_autor a to ste si nevymenili aktualne fotky?
Nepísala by som sem. Ak by som sa o tom bavila s priateľkami, poviem, že som mu nesadla a nič z toho zrejme nebude. Určite by som o ňom nehovorila, že bol otrasný a blbý. ALE. Aj keď by som sa mu nepáčila, nemusel by byť odmeraný a otrávený. Mohol stretnutie zdvorilo ukončiť alebo ho udržať v priateľskej rovine.
@anonym_autor no ak sa príde rovno vyplakať sem a analyzovať, prečo ju niekto nechcel, tak očividne chlap hneď vycítil, že niečo nie je v poriadku 😀
Ak by sa to stalo mne, tak to kamoške okomentujem stručne - mne sa páčil / nepáčil, a bol taký nejaký nudný, nebolo sa o čom baviť, takže nič z toho nebude.
@ameixa za mňa fotka a realita je vždy rozdiel. Niekedy k lepšiemu, niekedy k horšiemu, ale vždy je to iné.
@anonym_autor co treba o tom spekulovat? Randenie je spoznavanie jeden druheho, ked si nesadnu, tak si nesadnu. Lepsie ked na to pridu hned na prvom rande ako po tretom dietati.
@anonym_autor co treba o tom spekulovat? Randenie je spoznavanie jeden druheho, ked si nesadnu, tak si nesadnu. Lepsie ked na to pridu hned na prvom rande ako po tretom dietati.
@viestta Vies citat? a pozas toto ????
v 16tich rokoch by som povedala kamoškam niečo uplne iné ako v 25tich...takisto v 30ke by som inak povedala kamoškam ako v 45ke...a do 10minut by som zabudla na toto rande lebo by som mala za tyzden dalsie.....toto su take hovadiny, čo by ste povedali....
@anonym_autor ja by som sa neprišla sťažovať na MK.nevidím dôvod.Za mojich mladých čias ani nič také nebolo,ale nesťažovala som sa nikomu.
Zalezi na IQ, sebavedomi a triezveho pohladu danej zeny. Priemerne inteligentna zena vie, ze pri rande cez net je sanca 50:50, ze bude aj druhe rande mas 4 varianty nepacia sa sebe navzajom, ona sa nepaci jemu, on sa nepaci jej - ziadne dalsie rande. Alebo su obidvaja spokojni a bude druhe rande. Dovody ma kazdy svoje Urazena pipina bude vymyslat aky je chuj atd … pretoze, kto by jej vysost odmietol … a v podstate da chlapovi za pravdu, ze je lepsie zist s kratsej cesty do 20tky by som mozno nieco riesila, ale neskor … naco, za tyzden zabudnem ako vyzera a ze existuje
@anonym_autor ale citala. Nebudem tu fabulovat debatu, ktora by o tom mohla byt. Vyfabuloval(a) si ju sama dostatocne. Co k tomu este dodat?
@viestta
Peter, peclivy pesec, prechadzal po perletovo pokrytych perach prastarých panskych pergamenov, pricom precitaval prilis priznacne pribehy popletenych princov a prepadnutych princezien. Pod pernatym pergamenom preskakoval prekazky, prepletal sa medzi prehnanymi presibanými pretekarmi, ktori prepletali prudy pramienkov prilis prizemne precitavanych. Prastara pani prala priesvitne pradlo pri praskajucom prameni, pricom pripominala prepadnutu priseru, presibanu presne pre svoje premenlive prichody.
Na kazde uspesne rande je viac tych neuspesnych. Ide sa dalej 🙏
@anonym_autor Zase jedna pripečená anonymka, čo ide rozdúchavať vášne takýmito nezmyselnými diskusiami.
Som presvedčený, že sú to nejakí provokatéri, ktorým neviem o čo ide. Že by počet príspevkov na fóre? Alebo navštevovanosť fóra?
@anonym_autor tak co tu navymyslas, ked sa zena chlapovi nepaci tak sa asi snazit nebude, a ked sa hned neotoci na opatku ale aspon zo slusnosti pokeca tak je to ok, aspon ze sa nepretvaroval. Asi musel byt riadny rozdiel medzi profilovkou a vyzorom nazivo.
Kamoške by som povedala, že taký povrchný čurák, čo asi čakal modelku a fitnesku v jednom a že som videla aký bol zo mňa sklamaný, takže pravdu by som povedala, ale aj by som ponadávala🤣
Nie, neriešila by som to vôbec. A už vôbec nie na modrom koníku. Tak to proste nevyšlo, to sa stáva, ideš a hľadáš ďalej. Netreba sa nad tým ani pozastavovať, neboli ste evidentne pre seba vhodní, buď rada, môžeš sa posunúť ďalej.
Kamoške by som povedala, že taký povrchný čurák, čo asi čakal modelku a fitnesku v jednom a že som videla aký bol zo mňa sklamaný, takže pravdu by som povedala, ale aj by som ponadávala🤣
@anonym_505dec

Ak sa mu nepáčila , mohol rande ukončiť. Takisto ak mala ona pocit , že je príliš chladný a odmeraný mohla to rande ukončiť.
Stáva sa že aj keď si majú dvaja čo to povedať v anonymite, naživo "iskra" nepreskoci.
A nie je ani nutné o Tom zakladať tému
@anonym_autor zase ty? Už ti nejaká konečne sľúbila že ti dá, ak jej požičiaš peniaze?
nenapisala by som absolutne nic
@anonym_autor zase ty? Už ti nejaká konečne sľúbila že ti dá, ak jej požičiaš peniaze?
@bomba36 ?
povedala by som kamarátkam že nevyšlo a tým by to haslo.. ale vlastne nikde nepíses či sa páčil on tebe?
Necitila som potrebu sa s kazdym neuspesnym rande zdoverovat kamoskam a ani modremu koniku. Raz som mu ja nebola sympaticka, raz on mne. Ak by som videla, ze nie som, aj rande by som ukoncila no na co...
A ak by sa ma opytali, nevyslo, evidentne som mu nebola sympaticka. Koniec pribehu.
Nepísala by som na koníka ani kamoškám. Čudovala by som sa sama načo na to rande išiel keď nevyvíja žiadnu snahu.
To treba riesit niečo takéto?
A niesi ty ta škaredá ,čo si hanbí ist pre tehotenský test na postu a ešte aj na cudzie meno
ale toto nebude ta holcina skor ten chlap a jeho nizke ego .. hold nie kazde rande vyjde a nie kazdy je princ na bielom koni a nie kazdy musi rozoberat kazdu hovadinu na forach ... inteligentny clovek sa pousmeje a ide skusat dalej hlupak naise temu a caka ze mu ludia budu davat za pravdu a lutovat ho
@anonym_autor keby bol odmerany a chladny len preto, ze sa mu fyzicky nepacim, tak by som si pomyslela, ze je namysleny a povrchny. To, ze sa ti niekto nepaci neznamena, ze k takemu cloveku nemozes byt mily
@anonym_autor nechápem, prečo by som mala niečo o ňom vypisovať na MK… a kamoškám by som asi povedala pravdu, že sa mi síce páčil, ale ja jemu zrejme nie… akože prečo by som si mala na neho niečo vymýšľať…

@anonym_autor na konikovi? Tu je vzdy chlap za debila a vadny kus a chodiaci redflag.