icon

Pokračuje manžel v nevere?

4. jan 2026

Asi pred dvomi mesiacmi som mužovi našla v mobile fotky erotické správy ,ako miluje kolegyňu v robote. Sľubil, že s tým prestal. Dnes zaspal a našla som mu zasa všetko zablokované kde si písali každá aplikácia zvlášť. Aj galéria všetko. Čiže som sa nikam nemohla pozrieť. Myslíte, že v tom pokračuje ?

Strana
z3
anonym_d5fd47
4. jan 2026

@anonym_autor myslím si ,že áno

anonym_fb1a78
5. jan 2026

áno. ak by nepokračoval nemal by dôvod blokovať mobil.

anonym_8c5ac9
5. jan 2026

@anonym_autor nemyslíme, vieme...a vieš to aj ty, len si to nechceš priznať. Kopnii ho do zadku alebo si dupni!

anonym_2545eb
5. jan 2026

@anonym_autor nie je dna na koni aby niekto neriesil neveru. Ak sa to tu riesi kazdy den treba sa s tym zmierit.
Ale ked uz vysvetli nam co to nepozname co presne mal zablokovane? Co vsetko sa da zablokovat ked do telefonu vojdes ?

anonym_04f417
5. jan 2026

lebo chlapom hrabe, spamataji sa az ked najdu veci vyhadzane pod oknom

cyneric
5. jan 2026

Prehľadávať sa inému človeku v osobných veciach (aj keď je to “predsa muž”) je tiež úbohé. Súkromie prežitok doby? 🫠 To by som na jeho mieste tiež mala zaheslované všetko aj kalkulačku.

enmery
5. jan 2026
@cyneric

Prehľadávať sa inému človeku v osobných veciach (aj keď je to “predsa muž”) je tiež úbohé. Súkromie prežitok doby? 🫠 To by som na jeho mieste tiež mala zaheslované všetko aj kalkulačku.

@cyneric Človek, ktorý nemá čo skrývať, nemusí pred partnerom nič blokovať. Teraz si predstavujem moju babku, otca alebo staršiu generáciu, niekto vola na pevnú a výkriky, "to je moje sukromie", preco si to zdihol/la. Príde list, z banky dajme tomu, moje súkromie/napr porobil dlhy a polovička o tom nevie/. Samozrejme je úplne mimo sliediť ako chorý žiarlivý pes, títo tým pádom nemali byt dávno spolu, ale už vám z toho "moje sukromie" úplne kvapká na vedenie niektorým.

enmery
5. jan 2026

@anonym_autor Autorka, on je už dávno neverný, posielať si nahé fotky a sextexting a ty mu prehľadavas mobil za jeho chrbtom. On si Ťa neváži a ty si nevazis seba, vas vztah je mŕtvy, pravdepodobne bol postavený na veľmi povrchnýh základoch ako dom na piesku. Mne sa niekedy rozum zastavuje ako a s kým niektorí dokážete dobrovoľne žiť.

simona20201309
5. jan 2026
@cyneric

@cyneric samozrejme. Pri podozrení ze ta podvádza muž by si sa muzika opýtala- podvadzas ma? Nie? Och ďakujem zlatko....
Tak ty musíš byť riadne naivná.
Každý normálny človek by 100% pátral po pravde. A nedotknut sa mobilu kde môžeš za 3 sek vyriešiť celú záhadu je nezmysel.

@anonym_autor ak by mal chlap po nevere zablokovaný mobil, tak je to jednoznačne potrebné definitívne ukončiť.

januska12323
5. jan 2026

Určite nie, to by si predsa nedovolil.

namina
5. jan 2026
@enmery

@cyneric Človek, ktorý nemá čo skrývať, nemusí pred partnerom nič blokovať. Teraz si predstavujem moju babku, otca alebo staršiu generáciu, niekto vola na pevnú a výkriky, "to je moje sukromie", preco si to zdihol/la. Príde list, z banky dajme tomu, moje súkromie/napr porobil dlhy a polovička o tom nevie/. Samozrejme je úplne mimo sliediť ako chorý žiarlivý pes, títo tým pádom nemali byt dávno spolu, ale už vám z toho "moje sukromie" úplne kvapká na vedenie niektorým.

@enmery presne

anonym_ec4006
5. jan 2026

@anonym_autor nie, ved slubil ze s tym prestal

anonym_88bf3a
5. jan 2026

A inak vo vasom vzahu funguje vsetko ako ma?
Teraz si prosim sadni a povol si vsetky emocie, do morku kosti ich prezi: Sklamanie. Zrada. Strach z buducnosti.
Co je pod tymi emociami, ked tieto emocie trosku precitis, pustis, das ich bokom? Po com tuzi a co si zela tvoje najpravsie ja? Co ti chyba?
Vie ti to tento partner dat? Vies si to, co potrebujes, od neho vypytat?
Preco by napriek kolegyni zostaval stale s tebou, co mu vas vztah dava a vztah s kolegynou nie?

anonym_3672f2
5. jan 2026

Už by mal veci pred domom

mirola
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_3672f2 bohuzial ani nevera ta neopravnuje niekoho vyhodit z domu, navyse mozno je to jeho dom.. alebo polovica..

anonym_c07765
5. jan 2026

Tak on je neverný a miesto transparentnosti všetko zablokuje
Sama vieš odpoveď
Je mi to ľúto
Ale raz keď tvrdil.kolegyni, že ju miluje nieje to len tak a to, že sa na to pride si myslíš, že co zmenis?city k nej?alebo že ju uz nebude chcieť?

anonym_a3c05e
5. jan 2026
@cyneric

@cyneric nemáme nič zablokované, ani PC ani mobily, prečo aj, nemáme tam čo skrývať, nemáme dôvod sa jeden druhému v mobile hrabať, ale bežne povieme jeden druhému, pozri, čo prišlo za SMS, alebo správu na messenger a prípadne odpíš, nemám čisté ruky, sprchujem sa, nemám okuliare...ja zase nie som v stave pochopiť, čo také by som tam mala ja alebo muž skrývať, že by to niekto iný nemal vidieť. Kľudne požičiam mobil aj tebe
@anonym_autor to je už hádam jedno, pre mňa by to bola tak či tak konečná

anonym_a3c05e
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_3672f2 silné reči sú k ničomu, ľahko sa píšu na mobile, ale realita je iná, manžela memôžeš vyhodiť do času rozvodu, ani ked je byt či dom len tvoj

anonym_3672f2
5. jan 2026
@anonym_a3c05e

@anonym_3672f2 silné reči sú k ničomu, ľahko sa píšu na mobile, ale realita je iná, manžela memôžeš vyhodiť do času rozvodu, ani ked je byt či dom len tvoj

@anonym_a3c05e ale hanbu so sbieranim veci mu urobiť môžem ;)

domkakvet
5. jan 2026

@anonym_autor ano, myslim ze v tom pokracuje.

anonym_cd1efc
5. jan 2026

Pozri zakaz mu mobil doma,nech ti radsej pomoze a robte veci spolu,ty ho obskskujes a on sedi na gauci a cumi,pise si do mobilu,vsade chodi s mobilom a nepusti ho z ruky.To su tipicke prejavy takychto chudakov.
Aj ja mam zablokovany mobil,ale muz heslo vie takze zdvihnut,ci pouzit mobil moze kedykolvek tak ako zase ja jeho mobil.
Tebe povie,ze je to jeho sukromie a ine bludy.

nevenka
5. jan 2026

Tak mat zaheslovany mobil je normalne, predsa tym mobilom aj platime, mame tam bankove aplikacie, g- pay, napriklad. Ale napriklad ja heslo viem, aj moj muz vie moje, hocikedy mi mobil da, aj ja jemu a nikdy sa mu nehrabem v spravach a podobne. Nemam dovod. Len ked idem volat, nejaky dlhsi hovor s nasimi, tak si beriem jeho mobil.

anonym_a3c05e
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_3672f2 môžeš, ta isto ti on môže robiť hanbu s privolaním polície a nezabúdaj, že to zbieranie vecí bude vnímané aj ako tvoja hanba, že nedokážeš veci riešiť ako dospelý človek

anonym_a3c05e
5. jan 2026
@nevenka

Tak mat zaheslovany mobil je normalne, predsa tym mobilom aj platime, mame tam bankove aplikacie, g- pay, napriklad. Ale napriklad ja heslo viem, aj moj muz vie moje, hocikedy mi mobil da, aj ja jemu a nikdy sa mu nehrabem v spravach a podobne. Nemam dovod. Len ked idem volat, nejaky dlhsi hovor s nasimi, tak si beriem jeho mobil.

@nevenka nie každý mibilom platí, nie každý tam má bankové aplikácie

mirola
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_3672f2 to spravis hanbu akurat tak sebe.. aka si teatralna chudera

moonlight1210
5. jan 2026
@anonym_88bf3a

A inak vo vasom vzahu funguje vsetko ako ma?
Teraz si prosim sadni a povol si vsetky emocie, do morku kosti ich prezi: Sklamanie. Zrada. Strach z buducnosti.
Co je pod tymi emociami, ked tieto emocie trosku precitis, pustis, das ich bokom? Po com tuzi a co si zela tvoje najpravsie ja? Co ti chyba?
Vie ti to tento partner dat? Vies si to, co potrebujes, od neho vypytat?
Preco by napriek kolegyni zostaval stale s tebou, co mu vas vztah dava a vztah s kolegynou nie?

@anonym_88bf3a “Preco by napriek kolegyni zostaval stale s tebou, co mu vas vztah dava a vztah s kolegynou nie?”
Dava zvyseny adrenalin, odmenu, ze si dopriava nieco naviac, je specialny.
Ostava, lebo doma je zabehnuty system a pohodlie, nechce sa mu riesit delenie majetkov, oficialne oznamenie ukoncenia manzelstva, vysvetlovanie rodine a vsetky tie dalsie veci spojene s rozchodom.

mirola
5. jan 2026
@anonym_cd1efc

Pozri zakaz mu mobil doma,nech ti radsej pomoze a robte veci spolu,ty ho obskskujes a on sedi na gauci a cumi,pise si do mobilu,vsade chodi s mobilom a nepusti ho z ruky.To su tipicke prejavy takychto chudakov.
Aj ja mam zablokovany mobil,ale muz heslo vie takze zdvihnut,ci pouzit mobil moze kedykolvek tak ako zase ja jeho mobil.
Tebe povie,ze je to jeho sukromie a ine bludy.

@anonym_cd1efc zakaz? a co ma 5 rokov, alebo je nesvojpravny? Je to dospely clovek a sam musi vediet co chce a co nie, podla toho sa chovat. Ak s tym ja ako partnerka nesuhlasim, mam na vyber. Mozem sa zmierit, alebo odist.. no zakazovat nemozem nic.

anonym_3672f2
5. jan 2026
@anonym_a3c05e

@anonym_3672f2 môžeš, ta isto ti on môže robiť hanbu s privolaním polície a nezabúdaj, že to zbieranie vecí bude vnímané aj ako tvoja hanba, že nedokážeš veci riešiť ako dospelý človek

@anonym_a3c05e jedine on je chudák keď podvádza sorry not sorry a úplne je mi u pici čo si kto o tom myslí bývalému som to tak urobila smiala s a celá ulica na ňom ;)

cyneric
5. jan 2026
@anonym_a3c05e

@cyneric nemáme nič zablokované, ani PC ani mobily, prečo aj, nemáme tam čo skrývať, nemáme dôvod sa jeden druhému v mobile hrabať, ale bežne povieme jeden druhému, pozri, čo prišlo za SMS, alebo správu na messenger a prípadne odpíš, nemám čisté ruky, sprchujem sa, nemám okuliare...ja zase nie som v stave pochopiť, čo také by som tam mala ja alebo muž skrývať, že by to niekto iný nemal vidieť. Kľudne požičiam mobil aj tebe
@anonym_autor to je už hádam jedno, pre mňa by to bola tak či tak konečná

@enmery To je pekný sentiment, mať zaheslovaný telefón by som povedala že je z hľadiska bezpečnosti v súčasnosti bežná vec, či už kvôli bankovým aplikáciám, sociálnej, poisťovni, po novom občiansky preukaz, e-mail a tak ďalej. Ale áno, súkromie brrr, na to strácame právo podpisom manželskej zmluvy, zabudla som.

@simona20201309 Som asi naivný bežný človek, nenapadne mi otvoriť list ktorý nie je adresovaný mne, nemám potrebu sliediť v elektronike ktorá nie je moja a nemám ani tendenciu podozrievať partnera z nevery. Bez ohľadu na to či by sa to "potvrdilo" alebo "vyvrátilo", na čo by mi bol v živote partner ktorému (už) neverím?

@anonym_a3c05e To isté čo som písala pri prvom, je skvelé že si veríte ale je aj rovnako skvelé keď máte elektroniku ktorú používate na predpokladám platenie účtov mimo iného, pod heslom. 😅 Ale to je tiež o dohode, že si navzájom poznáte heslá.

simsalabim
5. jan 2026
@cyneric

@cyneric trochu je rozdiel sa niekomu prehladavat v sukromi a nemat zaheslovanu techniku. My nemame zaheslovane mobily, tablet, ani pocitace, nedostanem sa jedine manzelovi do roboty a on mne. Nemame pred sebou co skryvat, ani si navzajom liez do mobilov a nieco kontrolovat. bezne zdvihnem jeho mobil, ked mu vola kamos a manzel je niekde na zahrade, bezne si on pozrie nieco v mojom mobile, ked nema svoj v dosahu... ale to musi byt vztah zalozeny na dovere a vzajomnom respekte.

Strana
z3