Pomohli vám hry pre páry utužiť vzťah?
Ahojte maminy, dúfam, že som správne zaradila diskusiu. Ide o to, že odkedy sa nám s priatelom narodil syn, veľmi sme sa vzdialili jeden voči druhému, nekomunikujeme spolu, len čo sa bude variť, čo malý a tak.. nikam spolu nechodíme, priateľovi sa po práci nechce ísť s nami na prechádzku, je unavený, čo chápem. Peniaze nazvyš tiež nemáme, máme aj hypotéku, takže na nejaké výlety a zážitky nie sú peniaze. Rozhodli sme sa ,že by sme dali šancu nejakej párovej spoločenskej hre, aby sme sa začali spolu viac rozprávať, tak sa chcem spýtať, či máte s nejakou skúsenosti, že by vám pomohla "trošku utužiť vzťahy"? Je nám jasné, že to naše problémy nevyrieši, to od toho naozaj neočakávame. Ďakujem za seriózne komenty.
@monikabotosova ak chceš kecaciu hru tak od Človečina
Človečina
ja poznam pokec kartičky, to sa da stiahnut aj online za poplatok
My sme mali tie hry typu Človečina, Na kus reči, Terapia. Ale nám to nič nedalo, lebo sme sa stále takéto veci rozprávali. Ak ste sa nikdy alebo v posledných mesiacoch, rokoch nebavilo o takých hlbších veciach, pomôže.
Nejaké také otázky vieš nájsť online alebo vieš kúpiť použitú hru z bazaru.
Ak peniaze nazvyš nie sú, stiahni z netu alebo mi kľudne napíš, možno niekde nájdem nejaké a môžem ti odfotiť, vytlač si nejakých 15-20 papierikov s otázkami, daj do misky a ťahajte si ich a rozprávajte sa o tom. Nie že jednoslovná, jednovetná odpoveď, ale viac to rozkecať.
Inak my hráme normálne spoločenské hry, keď malý zaspí (a ešte máme energiu 😂). A popri hraní sa bavíme všetko možné.
@helenbozka erotického zrovna nie, na to sa ani jeden necítime. Ale skôr prehĺbiť to duševno, ale je pravda, že sme sa odcudzili v oboch smeroch :/
@vkatush ďakujem 😊😊😊 zatiaľ sme tak, že kupime z bazaru, aj my máme ešte veľkú zbierku všelijakých spol. hier ešte zpred čias dieťaťa, pani, to sme hrali často, aj 4-5 hodín 😃 čo by som za to teraz dala, aspoň na jednu si nájsť čas 😃 to je to, že keď už aj malý večer zaspí, tak som rada, keď si môžem pozrieť telefón, či nejaký seriál, a o 9 idem spať už KO 😃😃😃 🤦♀️🤦♀️ cítim sa niekedy ako sedemdesiatnička 🤦♀️
@monikabotosova zväčša aj môj program je taký, presne, telefón, seriál a dôchodcovské myšlienky 😁 ale snažíme sa v piatok alebo sobotu večer prinútiť, aj keď sa nám najprv nechce. A potom hráme aj do 1-2 rána 😂
Ono sa vraví, že po čase si už musíš plánovať rande, čas spolu, kľudne aj do kalendára mužovi napíš, že tuto sa budeme venovať sebe a ničomu inému 😁 a dať mobil preč je veľmi dôležité.
ja som mala hru na kus reci pre pary, akurat ze nemame ziaden problem, bolo to skor take ze no tak zahrame sa ale prebehli sme vsetky karty za jeden vecer, viac menej taka hra pri ktorej sa spoznate viac
co ale odporucam ak mate xbox (neviem ako je to u vas) vacsina muzov ma rada takuto formu
hrali sme it takes two
bola ozaj vyborna vsetko bolo co-op cize vzdy to bolo o spolupraci
viem ze otazka bola na spolocensku hru ale toto bola hra pri kt. sme sa aj smiali a dost sme museli komunikovat
Monogamy
@monikabotosova Tie eroticke hry su furt na jedno kopyto aj tak... vykur partnerovi dole hlavou, vykur mu pod vodou, vykur mu s kockou ľadu v ustach a tak... Jednu taku sme si raz kupili, že "zažijeme niečo nové"... a nezažili sme nič nové.
@monikabotosova mne napadá taká hra: "would you reather..." To ani nemusíš kupovať, to si môžete vymýšľať aj za pochodu, napríklad: "radšej by si žil na mieste, kde je stále svetlo alebo na mieste, kde je stále tma?" A niektoré odpovede môžu byť ozaj náročné, keď sa nad tou otázkou zamyslíš 😁 odporúčam : https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0DGS4QJMB/ref=t...
Treba si raz za mesiac vybaviť stráženie, či už nikoho z rodiny alebo zaplatiť a ísť na rande. Keby si aj len sadnúť na lavičku a rozprávať sa. A dat si jeden ned v týždni ako televízny. Niečo si spolu pozrieť. A hovoriť si v posteli kto co v ten deň zažil, čo ho čaká zajtra. Môže ta ísť uspať a môžete sa v posteli rozprávať. My to tak robíme. Ja zaspávam skôr ako polovička a vždy ide so mnou do spálne a sa rozprávame co bolo cez den, čo on mal v práci, čo sme robili my. Pri tom sa držíme aspoň za ruky. Pripadne ma hladká. Vždy keď príde a odíde dá mi pusu. Aj keď spim a aj keď sme pohádali. Riešite len dieťa a to nie je dobre pre vzťah. Skôr ako hry Niečo take skúste. A nič to nestojí

@monikabotosova máš na myslí spoločenskú hru, alebo "hru pre páry" - erotického charakteru?