icon

Potreba nezávislosti vo vzťahu

23. nov 2025

Caute všetci🙂. Idem si k vám pre radu keďže je asi fajn prečítať si názory aj nestranných ľudí. Mám 25 rokov, s priateľom sme spolu od mojich 19. Aktuálne spolu už rok bývame v spoločnom a v podstate je asi všetko fajn. Tak na prvý pohľad. V skutočnosti ale častokrát uvažujem, či by mi nebolo lepšie samej. On je super, taký ten naozaj dobrý muz. Ale sme spolu strašne malo keďže pracuje v zahraničí a ja mám počas týždňa mnoho mnoho aktivít a keď príde domov samozrejme sa teším že sme spolu ale na druhej strane nie je to také že motyliky v bruchu a neviem čo, aj keď chapem že to po 6/7 rokoch už neni také ako na začiatku. Ale už sme spolu takúto dobu a ja začínam mať pocit,že sa nechcem viazať zásnubami, svadbou a nejako to ani nevidím na rodinu. Desi ma to. Zas viem si predstaviť do budúcna že je to človek s ktorým zostarnem ale na druhej strane by som chcela byt teraz sama. Nemám záujem o iného muža, nejde o to že riešiť sa a stretávať s iným. Proste len sa venovať svojim koníčkom,práci a tak. Neviem čo sa so mnou deje

anonym_0ee715
23. nov 2025

@anonym_autor tvoje pocity sú v poriadku. Vieš, toto sa stáva bežne a o to viac, keď vzťah je z veľkej väčšiny času na diaľku. Keď to tak cítiš, kľudne odíď. Nauč sa byť sama 🙂. Je to fáza sebarozvoja a sebaspoznávania. A ver mi, ak sa rozhodneš ostať, bude ťa to žrať až budeš z toho úplne frustrovaná a odídeš aj tak.

domkakvet
23. nov 2025

@anonym_autor uvidis ako to bude, mozno je to len chvilkove obdobie, taka tvoja terajsia nalada, pockaj napriklad tyzden.

anonym_c7fc64
23. nov 2025

@anonym_autor 19 rokov, prepac, aj ked papierovo dospely, stale dieta. Viazat sa na prvu lasku, no neviem.

anonym_a64f89
23. nov 2025

@anonym_autor vzťah na diaľku nie je pre každého. Možno ste sa odcudzili, väčšinu času žiješ sama a on ti narúša tvoj zabehnutý život, nie si zvyknutá byť s ním v každodennom spolužití...

anonym_61c2d6
23. nov 2025

V 19 si v podstate este len dospievajuca , mozno na strednej … a ta prva vazna laska. Teraz rok byvate spolu, ale on zahranici a ty doma …. Takze sa v podstate vidite malo a neriesite dennodenny zivot. Neviaz sa na niekoho len preto, ze ste spolu dlho, kazdy ma zivot niekde inde a iba obcas sa stretnete. Ma v plane vratit sa? Mas ty plan ist za nim? Ak nie … je to o nicom, pretoze mohno o par rokov sa stretnete na par mesiacov bez prestavky pod jednou strechou a pozeriete sa

beata_k
23. nov 2025
@anonym_61c2d6

V 19 si v podstate este len dospievajuca , mozno na strednej … a ta prva vazna laska. Teraz rok byvate spolu, ale on zahranici a ty doma …. Takze sa v podstate vidite malo a neriesite dennodenny zivot. Neviaz sa na niekoho len preto, ze ste spolu dlho, kazdy ma zivot niekde inde a iba obcas sa stretnete. Ma v plane vratit sa? Mas ty plan ist za nim? Ak nie … je to o nicom, pretoze mohno o par rokov sa stretnete na par mesiacov bez prestavky pod jednou strechou a pozeriete sa

@anonym_c7fc64
@anonym_61c2d6 Ma 25 rokov

pannama1
23. nov 2025

trochu ste sa zrejme odcudzili, aspon mi to tak pride. akoze raz za cas s nim rada travis cas, ale nie je to o tom, ze keby je doma stale, si tomu nadsena. myslim, ze keby nechodil na tyzdnovky, ci ako si to spominala, ale bol doma, uz davno by ste spolu zrejme neboli.

anonym_56a88c
23. nov 2025

@anonym_autor viac menej si sama máš dosť času na koníčky, prácu tak problém bude niekde inde.Hladaj kde.

anonym_d7b524
23. nov 2025

@anonym_autor Vela vzťahov nerozdelí tretí, ale odlúčenie. Práca v zahraničí .To je najväčšia previerka vzťahu.
Ja mám o dvadsať rokov viac,ake toto bola naša spoločná dohoda a som rada, že sme na to mali rovnako. Nech sa deje čo sa deje nepôjde ani jeden s nás pracovať von.A to platí dodnes a aj bude. Za mňa vzťah na diaľku nie je ozajstný vzťah. Ale viem, že niekedy to ináč nejde.

lenka_da
23. nov 2025

@anonym_autor je to prirodzena faza vztahu, motyle v bruchu nebudete mat cely zivot. Premysli si, co vlastne od vztahu ocakavas. Neunahli sa s rozchodom, ak je to dobry chalan. Vztahy, to je makacka, ocakavat super vztah so zalozenymi rukami, plus motyle v bruchu, to je nerealne.

vilma7
24. nov 2025

Neviem kde je problém, kedze tej voľnosti mas dosť kym je priatel v zahraničí...ako často a a na ako dlho chodi domov?

luccija
24. nov 2025

@anonym_autor veď sa nemusíš vydávať a, že sa necítis na dieťa je tiež v poriadku máš 25 r.Niekto rodina?ta tlačí do svadby?Spoločné bývanie je čo kúpili ste niečo spoločné či ste v podnájme?
Dnes nájsť fajn chlapa je ťažké, ak si s ním rozumieš a inak ti vyhovuje, že si dosť sama ja nevidím nič na rozchod.Ale samozrejme ty máš svoje pocity a túžby.

rorino
24. nov 2025

@anonym_autor možno si nevyburena a teraz to na teba prichádza....

marca12
24. nov 2025

@anonym_autor Len aby si nelutovala. Najst dobreho muza je velmi tazke.

lentakyterapeut
25. nov 2025

@anonym_autor ved si si sama aj odpovedala. Zivot na dialku je na prd. Skor ci neskor jeden zacne novy zivot teda obaja zijete svoje zivoty. Ked ste odseba stretavate inych realnych ludi smejete sa s nimi nie s partnetom. Toto by som nikdy nedal. K odluceniu pride aj nevera lebo nikto nevydrzi byt sam.