Potrebujete vyriešiť problém? Podeľte sa tu
Od mala ma prezývali aj ako riešiteľka problémov. Všetky problémy ktore mate na srdci mi napiste aj ja sa budem snazit vyriesit ich. Viem, ze niektore su sukromne ale nebojte sa nie som ziadny podvodnik, proste len rada riešim- niekedy😏
@petrakomenska Skus takyto problem: da sa lahko ukazat, ze prvocisel je nekonecne vela. Nevie sa ale, ci je nekonecne vela aj prvociselnych dvojic, teda dvojic prvocisel, ktorych rozdiel je 2, napriklad 11-13, 17-19, alebo 41-43.
@petrakomenska mne slimák v akvarku žerie rastliny. Keď ho krmim krmivom pre slimáky, zožerú mu to mrenky. Nemienim si ich posadiť ku stolu a kŕmiť po jednom každého jeho diétou, aby mi ostala zeleň v akva. Čo poradis? Inak je milý, zábavný, komunikatívny, len ta zravosť….vopred díky 😁
@petrakomenska dik, pobavila si😁
@petrakomenska prepáč, ale ty si v poriadku? Kto sa bude zdôverovať so svojimi problémami neznámej žene bez akejkoľvek kvalifikácie, ktorá nevie vyriešiť "problém", či jej niekto vydá knihu, ktorú chce napísať jej dieťa?! To, že si v detstve vyriešila problém, či má krajšie topánky Zuza či Kata ti žiadnu kvalifikáciu ani referencie nedáva. Ty nechceš a nevieš nič riešiť, chceš len pchať nos ľuďom do života a byť "zaujímavá"
@petrakomenska 😂😂😂😂
@petrakomenska Porad, co dnes detom na olovrant 🫤🤷
@petrakomenska a mne zas co na večeru?
som sa pobavila včera na tvojej téme a teraz zase

@danica2711 Ak sa ti nepaci naco si sa prihlasil?
@petrakomenska nie, nepáčiš sa mi a práve preto sosm sa "prihlásilA" so svojím názorom - a na to od teba povolenie nepotrebujem
@danica2711 ok

@petrakomenska Nech sa páči, môžeš začať so svojím vlastným problémom, ktorý si zverejnila vo Voľnej diskusii včera o 20:00:
Moja malá chce napísať knihu, no nevie aký rozpočet bude, o čom má písať, aké kritéria musí splniť...
Neviete mi niekto poradiť cez aké vydavateľstvo mám vydať jej knihu, aké sú normy a tak...?