icon

Považujete flirtovanie s inými za neveru?

janca980
21. sep 2025

Ahojte, považujete za nevěru chtít pozornost od jiných mužů a předvádět se, kvůli dodání sebevědomí a žárlivosti partnera, i když ty chlapi nechcete? Děkuji.
Je něco, co ještě považujete za nevěru kromě citů k někomu jinému a nebo sex?

Strana
z2
minenkaa
21. sep 2025

@janca980 nie toto nieje nevera,to je nízke sebavedomie

pribinak
21. sep 2025

Nevera nie, ale pre mna je to neprijateľné správanie a provokácia

pralinka25
21. sep 2025

nie nevera nie ale mne by taky clovek liezol na nervy.

pe_mi
21. sep 2025

@janca980 do vzťahu to nepatrí
Pretrčať sa pred iným pohlavím
Ja sa napr. Cítim nepríjemné, keď na mňa civia muži
Nikdy by som im spätnú väzbu nedala

kavasmliekom
21. sep 2025

@janca980 prečo chceš, aby partner žiarlil? A prečo si chceš sebavedomie dvíhať tým, že po tebe budú iní slintať? To je úbohosť a takého partnera by som nechcela.

dskjhfdlkdjhl
21. sep 2025

@janca980 Nevera to nie je, ale nikto normalny nechce partnera s takym chovanim.

janca980
autor
21. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@janca980 Nevera to nie je, ale nikto normalny nechce partnera s takym chovanim.

@dskjhfdlkdjhl Já jsem to dělala na začátku vztahu, teď už to nedělám. Ale vzpomněla jsem si na moje chování z minulosti a je mi to moc líto. Už bych to nedělala.

anonym_751996
21. sep 2025

To je manipulácia a citové vydieranie.

tim23
21. sep 2025

Nevera to nieje, ale je to nevhodné správanie sa vo vzťahu

anonym_998b9a
21. sep 2025

Je to manipulacia. Tzv,,triangulácia,,úmyselne provokovanie ziarlivosti a testovanie partnera.Clovek bez sebavedomia zamerne púta pozornost aby vyvolal žiarlivosť .Lutujem tvojho partnera, že takuto hnusnu manipulativnu taktiku musel zazivat.Hadam si to raz vyskusas aj na vlastnej kozi.

anonym_e343d9
21. sep 2025

@janca980 je to primitivizmus

anonym_9ec5ae
21. sep 2025

Je to nevera. Muž by sa mal s tebou za to rozísť.

miadi
21. sep 2025

Tak ked to uz nerobis a vztah funguje aj napriek tomu dalej a vsetko je ok naco sa rypat v minulosti ? Poucila si sa tak sa mozes tesit zo zivota .

lintu
22. sep 2025

Trápne a detinské správanie. Váž si toho chlapa, ak ste ešte spolu, že sa nad tým dokázal povzniesť.

renesance80
22. sep 2025
jana_eyre_2
22. sep 2025

Nenazvala by som to neverou, ale keď sa tak žena chová, zvyčajne mi je trápne aj za ňu..

mr.sing
22. sep 2025

@janca980 To, čo opisuješ – teda že niekto cielene vyhľadáva pozornosť iných mužov, predvádza sa kvôli svojmu egu alebo aby vyvolal žiarlivosť u partnera – ešte nemusí byť klasická nevera v zmysle fyzického alebo citového vzťahu. Ale je to už hraničné správanie, lebo úmyselne narúša dôveru vo vzťahu. Dá sa to vnímať ako forma tzv. mikronevery (emocionálne provokovanie, flirty, tajné správanie).Či je to nevera alebo nie, veľmi záleží na hraniciach, ktoré si dvaja nastavia. Niekto je tolerantný k flirtu, iný to berie ako veľkú ranu. Kľúčové je, či to zraňuje partnera a či to ide proti tomu, čo ste si navzájom sľúbili. Ja ako muž hovorím že je to pre mňa neakceptovateľné. Nie je to nevera ako taká, ale vo vážnom vzťahu to nemá čo hľadať. Toto by som mojej manželke nevedel tolerovať a ranilo by ma to.

anonym_494bea
22. sep 2025

Niekde som čítala citát:
Nevera sa začína tam, kde by si si chovala inak, ak by som bol vedľa Teba.
Pre niekoho je to možno prehnané ale niečo pravdy na tom bude...

janca980
autor
22. sep 2025
@mr.sing

@janca980 To, čo opisuješ – teda že niekto cielene vyhľadáva pozornosť iných mužov, predvádza sa kvôli svojmu egu alebo aby vyvolal žiarlivosť u partnera – ešte nemusí byť klasická nevera v zmysle fyzického alebo citového vzťahu. Ale je to už hraničné správanie, lebo úmyselne narúša dôveru vo vzťahu. Dá sa to vnímať ako forma tzv. mikronevery (emocionálne provokovanie, flirty, tajné správanie).Či je to nevera alebo nie, veľmi záleží na hraniciach, ktoré si dvaja nastavia. Niekto je tolerantný k flirtu, iný to berie ako veľkú ranu. Kľúčové je, či to zraňuje partnera a či to ide proti tomu, čo ste si navzájom sľúbili. Ja ako muž hovorím že je to pre mňa neakceptovateľné. Nie je to nevera ako taká, ale vo vážnom vzťahu to nemá čo hľadať. Toto by som mojej manželke nevedel tolerovať a ranilo by ma to.

@mr.sing Mikronevěra je ale vypisování si s někým za zády partnera, protože o toho člověka mám zájem. Já tohle nedělala. Je blbý to říct, ale jen jsem je využila pro sebevědomí a žárlivost partnera. Já ty muže nechtěla.

janca980
autor
22. sep 2025
@mr.sing

@mr.sing Podle mě je to spíš nezralé a špatné chování. Nemyslím, že je to nevěra. Neměla jsem o ně zájem. Ale bohužel jsem si dodávala sebevědomí špatným způsobem...

predavamknihy
22. sep 2025

Priamo nevera to pre mna nie je. Ale je to nevhodne a do vztahu to nepatri. Preto by to pre mna bol dovod na rozchod, s takou osobou by som nebola

janca980
autor
22. sep 2025
@predavamknihy

Priamo nevera to pre mna nie je. Ale je to nevhodne a do vztahu to nepatri. Preto by to pre mna bol dovod na rozchod, s takou osobou by som nebola

@predavamknihy A když to bylo v minulosti a ten člověk se změnil a už to nedělá?

predavamknihy
22. sep 2025
@janca980

@predavamknihy A když to bylo v minulosti a ten člověk se změnil a už to nedělá?

@janca980 Zalezi na okolnostiach, kazdopadne ja osobne by som to neprekusla. Mala by som to pred ocami stale, no a neviem ci by som doverovala danej osobe, ze to uz nerobi.

anonym_cb7f07
22. sep 2025

@janca980 to nieje never a to je kur**nie 🥱 neverna ale coskoro zrejme budes

janca980
autor
22. sep 2025

Má to pro vás stejnou váhu, jako nevěra, když je to minulost?

gerber58
22. sep 2025

@janca980 áno ak som zadana a hľadám to inde tak aj flirt by bol nevera.

gerber58
22. sep 2025

Flirt už je krôčik od reálnej nevery

janca980
autor
22. sep 2025
@gerber58

Flirt už je krôčik od reálnej nevery

@gerber58 Ale to nebyl flirt jako flirt. Já o ně neměla zájem. Nelíbili se mi.

marca12
22. sep 2025

@janca980 podla mna je to detinske spravanie,takto na seba putat pozornost a honit si ego flirtovanim.

anonym_92e579
23. sep 2025

@janca980 vyslovene nevera to nie je, ale je to malý krok k nej. Ako by si sa cítila ty, keby si mala partnera a ešte na začiatku vzťahu, kde lietajú iskry, vášeň atď., by začal flirtovať s nejakou inou peknou ženou? Tiež by mohol tvrdiť, že on tu ženu nechcel. Ty sa len nemáš absolútne rada a nemáš žiadne sebavedomie ani sebaúctu. Nevadí ti, že v očiach tých mužov si len taká chudera, čo sa ponúka? A ja byť mužom na takúto trosku ani neziarlim 🙂 je to totiž aj neúcta voči partnerovi a totálna, keďže to robíš zámerne. Buď radšej sama a tvojmu frajerovi prajem, aby stretol ženu ktorá si ho váži a nepotrebuje si honit svoje ego pri cudzích gatiach

Strana
z2