Považujete flirtovanie s inými za neveru?
Ahojte, považujete za nevěru chtít pozornost od jiných mužů a předvádět se, kvůli dodání sebevědomí a žárlivosti partnera, i když ty chlapi nechcete? Děkuji.
Je něco, co ještě považujete za nevěru kromě citů k někomu jinému a nebo sex?
Nevera nie, ale pre mna je to neprijateľné správanie a provokácia
nie nevera nie ale mne by taky clovek liezol na nervy.
@janca980 prečo chceš, aby partner žiarlil? A prečo si chceš sebavedomie dvíhať tým, že po tebe budú iní slintať? To je úbohosť a takého partnera by som nechcela.
@janca980 Nevera to nie je, ale nikto normalny nechce partnera s takym chovanim.
@janca980 Nevera to nie je, ale nikto normalny nechce partnera s takym chovanim.
@dskjhfdlkdjhl Já jsem to dělala na začátku vztahu, teď už to nedělám. Ale vzpomněla jsem si na moje chování z minulosti a je mi to moc líto. Už bych to nedělala.
To je manipulácia a citové vydieranie.
Nevera to nieje, ale je to nevhodné správanie sa vo vzťahu
Je to manipulacia. Tzv,,triangulácia,,úmyselne provokovanie ziarlivosti a testovanie partnera.Clovek bez sebavedomia zamerne púta pozornost aby vyvolal žiarlivosť .Lutujem tvojho partnera, že takuto hnusnu manipulativnu taktiku musel zazivat.Hadam si to raz vyskusas aj na vlastnej kozi.
@janca980 je to primitivizmus
Je to nevera. Muž by sa mal s tebou za to rozísť.
Tak ked to uz nerobis a vztah funguje aj napriek tomu dalej a vsetko je ok naco sa rypat v minulosti ? Poucila si sa tak sa mozes tesit zo zivota .
Trápne a detinské správanie. Váž si toho chlapa, ak ste ešte spolu, že sa nad tým dokázal povzniesť.
@janca980 ano
Nenazvala by som to neverou, ale keď sa tak žena chová, zvyčajne mi je trápne aj za ňu..
@janca980 To, čo opisuješ – teda že niekto cielene vyhľadáva pozornosť iných mužov, predvádza sa kvôli svojmu egu alebo aby vyvolal žiarlivosť u partnera – ešte nemusí byť klasická nevera v zmysle fyzického alebo citového vzťahu. Ale je to už hraničné správanie, lebo úmyselne narúša dôveru vo vzťahu. Dá sa to vnímať ako forma tzv. mikronevery (emocionálne provokovanie, flirty, tajné správanie).Či je to nevera alebo nie, veľmi záleží na hraniciach, ktoré si dvaja nastavia. Niekto je tolerantný k flirtu, iný to berie ako veľkú ranu. Kľúčové je, či to zraňuje partnera a či to ide proti tomu, čo ste si navzájom sľúbili. Ja ako muž hovorím že je to pre mňa neakceptovateľné. Nie je to nevera ako taká, ale vo vážnom vzťahu to nemá čo hľadať. Toto by som mojej manželke nevedel tolerovať a ranilo by ma to.
Niekde som čítala citát:
Nevera sa začína tam, kde by si si chovala inak, ak by som bol vedľa Teba.
Pre niekoho je to možno prehnané ale niečo pravdy na tom bude...
@janca980 To, čo opisuješ – teda že niekto cielene vyhľadáva pozornosť iných mužov, predvádza sa kvôli svojmu egu alebo aby vyvolal žiarlivosť u partnera – ešte nemusí byť klasická nevera v zmysle fyzického alebo citového vzťahu. Ale je to už hraničné správanie, lebo úmyselne narúša dôveru vo vzťahu. Dá sa to vnímať ako forma tzv. mikronevery (emocionálne provokovanie, flirty, tajné správanie).Či je to nevera alebo nie, veľmi záleží na hraniciach, ktoré si dvaja nastavia. Niekto je tolerantný k flirtu, iný to berie ako veľkú ranu. Kľúčové je, či to zraňuje partnera a či to ide proti tomu, čo ste si navzájom sľúbili. Ja ako muž hovorím že je to pre mňa neakceptovateľné. Nie je to nevera ako taká, ale vo vážnom vzťahu to nemá čo hľadať. Toto by som mojej manželke nevedel tolerovať a ranilo by ma to.
@mr.sing Mikronevěra je ale vypisování si s někým za zády partnera, protože o toho člověka mám zájem. Já tohle nedělala. Je blbý to říct, ale jen jsem je využila pro sebevědomí a žárlivost partnera. Já ty muže nechtěla.
@mr.sing Podle mě je to spíš nezralé a špatné chování. Nemyslím, že je to nevěra. Neměla jsem o ně zájem. Ale bohužel jsem si dodávala sebevědomí špatným způsobem...
Priamo nevera to pre mna nie je. Ale je to nevhodne a do vztahu to nepatri. Preto by to pre mna bol dovod na rozchod, s takou osobou by som nebola
Priamo nevera to pre mna nie je. Ale je to nevhodne a do vztahu to nepatri. Preto by to pre mna bol dovod na rozchod, s takou osobou by som nebola
@predavamknihy A když to bylo v minulosti a ten člověk se změnil a už to nedělá?
@predavamknihy A když to bylo v minulosti a ten člověk se změnil a už to nedělá?
@janca980 Zalezi na okolnostiach, kazdopadne ja osobne by som to neprekusla. Mala by som to pred ocami stale, no a neviem ci by som doverovala danej osobe, ze to uz nerobi.
@janca980 to nieje never a to je kur**nie 🥱 neverna ale coskoro zrejme budes
Má to pro vás stejnou váhu, jako nevěra, když je to minulost?
Flirt už je krôčik od reálnej nevery
@janca980 vyslovene nevera to nie je, ale je to malý krok k nej. Ako by si sa cítila ty, keby si mala partnera a ešte na začiatku vzťahu, kde lietajú iskry, vášeň atď., by začal flirtovať s nejakou inou peknou ženou? Tiež by mohol tvrdiť, že on tu ženu nechcel. Ty sa len nemáš absolútne rada a nemáš žiadne sebavedomie ani sebaúctu. Nevadí ti, že v očiach tých mužov si len taká chudera, čo sa ponúka? A ja byť mužom na takúto trosku ani neziarlim 🙂 je to totiž aj neúcta voči partnerovi a totálna, keďže to robíš zámerne. Buď radšej sama a tvojmu frajerovi prajem, aby stretol ženu ktorá si ho váži a nepotrebuje si honit svoje ego pri cudzích gatiach

@janca980 nie toto nieje nevera,to je nízke sebavedomie