icon

Pozeráte partnerom do telefónov?

23. mar 2025

Ahojte, divate sa svojim muzom do mobilov? Myslim tak ze s kym si pisu a podobne. Ja o svojom viem ze predtym si vypisoval s velmi vela zenami a zistila som ze s nejakou koketoval aj asi 2 mesiacr po tom co sme sa dali dokopy....akoze nemyslim si ze by ma podviedol ale ja odo dna kedy sme sa dali dokopy som nemala oci pre nikoho ineho, ani som si s nikym nepisala. Beriem to ako podraz

Strana
z2
petamich
23. mar 2025

Nie, respektujeme navzajom svoje pravo na sukromie. Ani by mi nenapadlo mu spravy lustrovat.

babushkaem
23. mar 2025

Nie, nechodíme si do telefónov

viestta
23. mar 2025

Ty to beries ako podraz. Co na tomto tvojom postoji zmeni ak ti 100 zien napise, ze nepozera a dalsich 100, ze pozera? Ty to citis ako podraz.

koniarova
23. mar 2025

Nepozerám, ale v tvojom prípade by som pozrela.

lucia13022023
23. mar 2025

Chodím do jeho mobilu ale nepozerám jeho správy, maily, volania atď... Tak isto ako on mne. Rešpektujeme a dôverujeme si navzájom.

sasa1310
23. mar 2025

nepozerám, aj keby som mohla. Sedí s mobilom v ruke a vždy keď idem okolo, tak ho neskrýva a vidím, čo tam pozerá. Na mail mu chodím, lebo on na to kašle a chodia mu tam faktúry a rôzne info, tak ho vždy upozorním, nech si to kukne. Ale samotné emaily nečítam. Ale ak by bol stále s telefonom v ruke a vidím, že píše, tak by som sa samozrejme opýtala, že s kým

mondolina
23. mar 2025

nie, nelustrujen mu telefón, a čítať mu správy? za 10 rokov ma to ani raz nenapadlo.

lenvam
23. mar 2025

Nie lebo môj muž neexistuje 🤣nieje na sociálnych sieťach

ivik4
23. mar 2025

Nie, absolutne. Neziarlim, nezízam mu do veci, je svojpravny a ja mam dost sebavedomia na to aby som nebola stihacka. Keby nieco bude,tak bude 💁‍♀️. Aj bez toho aby som nieco videla. On by siel k horsiemu...

slavomira236
23. mar 2025

Moj ma tlacitkovy takze nie..pisat si moze cez tablet ale nepozeram

denkabemommy
23. mar 2025

Nie, nekontrolujeme sa, sme v partnerskom vzťahu, nie vzťah rodič - dieťa. Takže nie je na to dôvod. Inak v pohode si vezme on môj telefón alebo ja jeho, keď potrebujeme niečo poriešiť 🙂

minenkaa
23. mar 2025

No ešte to a náhodou niečo nájdem,no je mi to treba zbytočne sa zaťažovať

slavomira236
23. mar 2025

@minenkaa 🤣spravne

jesenzima
23. mar 2025

Nie, ale ja o svojom mužovi viem a som si istá, že si s nikým nevypisuje.

autor
23. mar 2025

@minenkaa a to by vam nevadilo keby nieco najdete?

simsalabim
23. mar 2025

Telefon mu nelustrujem. Ale pozname si navzajom hesla, nemame problem si vziat mobil toho druheho, ak treba, prevziat hovor a pod.

minenkaa
23. mar 2025

A čo mi ma vadiť keď sa tam nevŕtam, čo oči nevidia srdce neboli

nika23t
23. mar 2025

Môj muž hocikedy vezme môj mobil, keď potrebuje niečo kuknúť na nete, zavolať niekomu z rodiny, kalkulačku a pod. Aj ja jeho. Keďže mi nikdy nepovedal, aby som to nerobila, nemám dôvod kontrolovať mu správy. Všetko má odblokované, tak snáď tam nemá nič, čo tam nemá byť.

cackaa
23. mar 2025

Nechodila som veľa rokov, lebo som dôverovala, ale pri vážnej kríze sa priznám, že som pozrela správy a nasledoval rozchod. Určite sa nechcem nechať podvádzať. Takže každý nech sa zariadi ako chce, ja mám na toto šiesty zmysel.

autor
23. mar 2025

@cackaa ja mam taky nazor doveruj ale preveruj...necitim sa kvoli tomu dobre ale ja sa nenecham odrbavat, problem je ze uz ta dovera je nasrtbena a pridem si ako stihacka, rada by som to mala v pazi no nejde to

pralinka25
23. mar 2025

Nechodim. A ani by som nesla do vazneho vztahu s niekym takymto. Pre mna toto boli vzdy chlapci max tak na zabavku. Nie na vazny vztah.
Ale ano vadilo by mi to aj ked ziarlivka nie som ale zas treba mat nejake hranice.
Kto nie je zrely ani schopny vazneho vztahu nemal by zavadzat. Je v pohode nebyt na to stavany ale nie je v pohode klamat a uberat roky zivota niekomu kto ma ine predstavy.
Myim ze tieto typy ludi sa nikdy nezmenia. Potrebuji to k svojmu zivotu aj meby mali pri sebe najdokonalejsieho partnera.
To nie je tebou ale nim

majamat
23. mar 2025

nie.

retatka
23. mar 2025

Nie neznížila by som sa na úroveň stíhačky.Ale má ho voľne položený na stole a veľa krát mi povie aby som zdvihla ja keď niekto volá alebo odpísala .

cackaa
23. mar 2025

Tak ja som si nepripadala ako stíhačka, urobila som to iba raz, lebo som išla viac-menej na istotu a ten inštinkt ma nesklamal. Ale ako vravím - ja som mala už celkom slušné indície, aby som to urobila a inde by som tie informácie nezískala.

siska53
23. mar 2025

Nemam dovod mu lozit do telefonu. Respektujeme si sukromie.

hankab
23. mar 2025

Nie. Ked nieco potrebuje pozriet na mojom mobile, tak sa ma spyta ci mu to pozriem. Ked potrebujem nieco odfotit (ma lepsi fotak), poprosim ho. Ked nie som v dosahu, napr. som na dvore a on vnutri, telefon je vo vnutri tiez, tak sa pyta ci moze.
Nevadilo by mi aj keby sa hocikedy pozrel bez dovolenia, nemam co skryvat a viem ze on tiez nie, ale vzajomne sa respektujeme a nechodime si do mobilov “po tajomky”. Alebo on mozno aj ano, co ja viem, velakrat odidem aj na 2h von so psami a necham ho doma. Je mi to jedno.

marca12
23. mar 2025

Nie,nepozeram sa. Nedava mi dovod. Ale ak by som mala podozrenie,pozrela by som. Ved ako inak to zistis,ziadny chlap sa ti neprizna.

pe_mi
23. mar 2025

Telefón si vzájomne kľudne zoberieme, manžel mi robieva tie čistenia, aktualizácie ,ja na to dlabem 😁 alebo keď mi pípne/jemu pípne tak si povieme prečítaj kto píše.
Alebo nemáme poruke svoj telefón,tak do jeho napíšem nákupný zoznam a podobne.
Ale že by som cielene išla do správ, histórie, čo pozeral,telefónny zoznam pozerala to nie.
My sme nemali nevery , ani nič podobné
Preto nemáme dôvod.
Ako ty píšeš , že si písal so ženami , to je iná,to by som asi aj ja lustrovala ,keby sa mi niečo nezdalo

zuzina25
23. mar 2025

Nikdy až donedávna som to predtým nespravila, dôverovala som vždy.. Až sa raz stalo- zvláštny pocit, intuícia.. neviem to opísať. A presne preto som sa práve pred dvomi dňami rozišla s priateľom. Našla som mu asi pred mesiacom správy s desiatkami žien počas nášho vzťahu. Nie kamarátky- písal im dobre ranko skôr ako mne, dobrú nocku im písal po tom čo mne povedal dávno ze ide spat. Koketovanie, komplimenty, flirtovacky.
Pre neho to boli vraj nevinne kamarátske správy, zistila som ze to robil aj pri bývalej žene… je to chronicky klamár a sukničkár. Všetko popieral že som konšpirátorka a dramatizujem a len ho skúšam… lebo nevedel či a koľko toho som videla aby neprezradil čo netreba … zatĺkal a zatĺkal až kým som mu tie správy neukázala odfotené ..
Paradoxne som si všimla ze sa k tomu utiekal vždy, keď sme mali medzi sebou nejakú nezhodu, menšiu hádku, proste dusno - ako to vo vzťahu občas chodí. A on namiesto toho aby problémy komunikoval a riešil mna nechával v neistote a išiel si ,,honit” ego za inými.
Nakoniec som ho ešte aj prichytila doma s inou, ktorú takto zbalil na sociálnych sieťach .. a na druhý deň doviedol domov. Presne keď sme mali medzi sebou dusno… nechcem ani vedieť či to nebolo aj niekedy inokedy.
Predtým by som povedala že nikdy by som sa partnerovi do mobilu nepozrela… teraz netuším ako mám ešte niekedy niekomu veriť

cimage
23. mar 2025

Nepozeram, ale mam pristup, tak isto aj on do mojho. Velakrat zoberiem jeho telefon a hladam na nete ked sa mi nechce ist pre moj do vedlajsej izby. Ale nikdy som nemala dovod ho kontrolovat.

Strana
z2