icon

Poznali ste nenápadného muža s milenkou?

15. máj 2024

Myslim takeho,na ktoreho by to nikd ly bikto nepovedal.

stellarstar
15. máj 2024

Oprav si tie chyby lebo sa nedá z toho pochopiť čo chceš

sissy27
15. máj 2024

poznám viacero mužov, ktorí sú absolútne neatraktívni a predsa sú neverní... podľa mňa to často pramení z nízkeho sebavedomia, že si tým potrebujú niečo dokazovať. Alebo proste využijú každú možnosť, čo sa naskytne.

autor
15. máj 2024

@sissy27
@stellarstar prepac,myslim takeho,ze by to nanho nikto nikdy nepovedal

mikitilik29
15. máj 2024

@stellarstar nechápeš slovu ťuťmak? 😃

autor
15. máj 2024

@mikitilik29 ona skor nechape tomu koncu,tam mi uslo par pismenok.😆

autor
15. máj 2024

@sissy27 fakt? A to kde si niekoho narazia? Na nete?

maxalla
15. máj 2024

Ano. Dokonca som nejaky cas bola neumyselne takou milenkou, kym som nezistila, ze dotycny ma rodinu, s ktorou sa nepochvalil. Fuj, je mi zle, len co si na to spomeniem.

lindous
15. máj 2024

Kamoška spávala s takým chalaniskom, strašný dobrák pôsobil byť a v mnohých smeroch aj naozaj bol, na prvý pohľad taký priemerný chlap... a teda potom zistila, že má vzťah na diaľku, takže s frajerkou sa videli len zhruba raz do mesiaca a teda ťahal to takto s dvoma

zmrzlinka2021
15. máj 2024

Je rozdiel "pôsobit ako dobrak" a "byt dobrak". Dobrak si zeny vazi, ten kto "iba pôsobi" si zeny nevazi.

zuzanka.zuzu
15. máj 2024

tak ale čo pre teba tutmak a neatraktívny, iná na ňom môže niečo vidieť... ja som takého mala kolegu, ženy ho neznášali, ja som na ňom mohla oči nechať lebo som sa v jeho prítomnosti cítila fantasticky ☺️ rovnaký humor, inteligentný, pozorný, milý... nebyť vydatá no neviem 😀

sissy27
15. máj 2024

kamoškin budúci exmanžel... inej kamošky otec... kolega v práci...
ako asi majú nejaké čaro, ale tak pre mňa plešatý, pupkatý, v hube cintorín, cítiť ho potom alebo zatuchlinou, prípadne slizký hlupáčik alebo kombinácia viacerých faktorov je úplne že no-go (ak teda nebudeme zdôrazňovať fakt, že už manželku má). Na druhej strane niektoré tie milenky som videla a rovnaká kategória. Proste na každú dieru sa záplata nájde, no...

reanda
15. máj 2024

@zmrzlinka2021 naozaj dobri ludia malokedy posobia ako 'dobraci' 🙂

amelie2017
15. máj 2024

Poznala som 2, jeden taky tutmak, ako palica do fazule, kde ho postavis, tam bude, vyzeral, ze ten by sa ani na druhu nepozrel a predsa.
Druhy sice ani tutmak, ani dobrak, ale neskutocne skaredy, ..a aj tak to tahal s viacerymi. A to mali obaja oficialne partnerky naozaj krasne zeny.

liliana8
15. máj 2024

Ano

stellarstar
15. máj 2024

@mikitilik29 to áno ale z príspevku som sa z tých chýb nevedela vysomáriť že čo sa pýta

katka708
15. máj 2024

Ja poznám mladý manželský pár. Obaja do 30r. Bola som im na svadbe. Rok som si o tom chalanovi myslela aký dobračisko, až moc milý, ochotný. Vzhladovo priemer. Okolie co ho nepoznalo si myslelo ze je no 100% gay. No a hľa par mesiacov po svadbe veselo podvádza svoju krásnu manželku. A to by som predtým dala za neho ruku do ohňa

januska12323
15. máj 2024

Podvádzať môže každý a za nikoho okrem seba sa nemôžeš zaručiť.

anna777115
15. máj 2024

@januska12323 Ani, za seba, lebo nevieš, ako sa zachováš a ako budeš reagovať o päť rokov v určitej situácii. Môžeš sa vyjadriť len v túto danú chvíľu.

wiwi28
15. máj 2024

Áno poznám a bol to pre mňa šok lebo toho dotyčného som celý čas vnímala ako ťuťmáka. V tomto konkrétnom prípade si s milenkou aj zamiesili na bábo a jeho partnerka si momentálne vyčíta, že to určite spravil preto lebo ani syna mu nevedela prirodzene porodiť a pod... Ja nie som veľký moralista, ži a nechaj žiť, ale z tohto je mi na grc...

liz_lemon
15. máj 2024

moj muz ma spoluziaka z VS, o ktorom mi vzdy hovoril, kolko zien mal, zenaty s jednou, dieta s inou, zivotna laska zase nejaka ina, a pomedzi to x dalsich, a ked som ho videla, skoro som odpadla, absolutne na to nevyzeral, ziadny Casanova, skor podpriemerny vzhlad, asi mal nejaky dar reci, ze ich vedel ukecat

lenicka298
15. máj 2024

Áno poznám pár takých. Jeden napríklad pôsobi ako totálne tupelo. Nesoferuje, lebo sa boji, oblieka sa ako z praveku, šmochce ked kráča, každý večer chodi do kostola. 2 deti, manželka, a narazil si inú. Keď to cele prasklo, nikto tomu nechcel veriť 😀 alebo druhý strašne nesympaticky, tučný, spotený, slizký. Keď sa ma snažil "zbalit" a videla som tie kropaje ako mu tečú z čela, gombíky na košeli na pupku rozopnute, cely prepoteny, slizke reči no fujjj striasalo ma. Ma manželku a 2 deti. A mal toľko mileniek z dediny že nechápem...jedna sa kvôli nemu aj rozviedla🙈

liusa82
15. máj 2024

áno suseda mala takéhoto ťuťa.Už som to tu tuším aj písala.A načapala ich priamo v posteli ked prišla prv z roboty domov.On vyzerá že nevie do 5 narátať.Ani pri pozdrave ho nebolo počuť riadne.Doteraz neviem riadne ako znie jeho hlas 🙂No to vidíš na pohlad že mumák.Ale inak blbý nebol ako iq myslím.Aj dobrú robotu mal

mell27
15. máj 2024

Áno,ja som mala takého. 😃

katkati
15. máj 2024

Áno.

feb13
15. máj 2024

Poznala som dobraka, fakt slusne posobiaci muz, ludsky, chapavy, respektujuci aj velmi inteligentny, mal prestizne zamestnanie. Aj ked vyslovene pekny nebol (uz v tom veku 40+), ale velmi dobre si rozumel so zenami, takze bol oblubeny. Mal celkom atraktivnu manzelku aj deti. A 3-5 mileniek paralelne, celkovo pocas zivota vystriedal aj stovky zien. Sexualne zavisly na profesionalnej urovni, so vsetkym, co k tomu patri. Mozog uplne premyty sexom. 🤦‍♀️

astronaut321
15. máj 2024

Nie je ťuťmák, ako ťuťmák 😂 😂

domkakvet
16. máj 2024

Ano poznam.

maminkadeticiek
18. máj 2024

Ja ano.

marca12
18. máj 2024

Je uplne jedno ako chlap vyzera. Podvadza aj pohladny,aj krestan,aj skaredy,rapavy arogantny debil. Jedno maju ale spolocne. Su to primitivni chlapi. Poznam zeny,ktore si myslia o svojich drahych,ze su skaredy,ze ziadna by ich nechcela a predsa ich podvadzaju. Keby im aj povedali,ze su neverni,tak neuveria. Dalsi priklad. Chlap na tyzdnovkach,vsade chodi v robotnom obleceni a zena si mysli,ze ju nepovedie,lebo ved nie je obleceny....a cuduj sa,chlao veselo podvadza v zablatenych topánkach,spotenom tricku....