icon

Poznáte partnerstvo z rozumu, nie z lásky?

Včera o 10:33

Poznáte aj vy niekoho kto je s partnerom z rozumu a nie z lásky?Známa má partnera o 8,5 roka mladšieho.Urobil jej dieťa,postavil jej dom,3x do týždňa ju rozváža po nákupoch.Raz do roka dovolenka pri mori,3x do roka chata v Tatrách.Pomáha v domácnosti a tiež aj s dieťaťom.Ona mala bujarú mladosť,pre neho bola ona prvá.Sústavne mu vytýka,že by sa iba bozkával,nechcem ani pomyslieť či mu dopraje aj sex.Keď on niekam ide,je to hokejista hrá hokej,tak sa ona teší že bude sama doma.Ich syna vyzdvihuje ako by bol iba jej.Mne je to celé také divné pretože u nás doma to tak nieje.

Strana
z2
anonym_60c3f8
Včera o 10:34

poznáme. a čo

anonym_919e83
Včera o 10:35

ano a je ich pomerne dost

minenkaa
Včera o 10:35

@anonym_autor poznam,skoro každý ,nik nie je s tym druhým len z čistej lásky

muchotrafka298
Včera o 10:40

Otazka za milion toto 😂😂😂😂😂😂 Poznam takych vela, ako pise kocka vyssie. Cista laska, no tak to urcite. Lebo z lasky sa nenajes, neprezijes bez penazi. Bolo to tak aj v minulosti.

sss777
Včera o 10:51

@anonym_autor
Nepoznám

anonym_0aeb1b
Včera o 11:08

poznam....zial, tak to v zivote chodi, ze tie najväčšie vypocitave mrchy dostanu tych najuzasnejsich mzov

autor
Včera o 11:23
@anonym_0aeb1b

poznam....zial, tak to v zivote chodi, ze tie najväčšie vypocitave mrchy dostanu tych najuzasnejsich mzov

@anonym_0aeb1b tiež som toho názoru

darmasiswa
Včera o 11:24
@anonym_0aeb1b

@anonym_0aeb1b ja sa pytam inac, preco tie uzasne zeny nemaju uzasnych muzov?

anonym_0ff9cc
Včera o 11:26

@anonym_autor tak, poznáš to iba z rozprávania, naozaj vôbec nevieš, ako to je u nich doma. Nevieš ozajstnú dynamiku vzťahu. Keď sa teší, že je sama doma a dieťa chce byť len s matkou, asi aj ten chlap nebude svätý. Takých bájkarov, čo ohovárajú ženu, doma všetko robia a sú nenahraditelni tiež poznám veľa. A keď kuknem na ich ženy, strhane, nešťastné, tak presne viem na čom som. 🥴

anonym_b5f0dc
Včera o 11:26
@darmasiswa

@anonym_0aeb1b ja sa pytam inac, preco tie uzasne zeny nemaju uzasnych muzov?

@darmasiswa To nie je na pridel mestskym uradom. Kto si co najde, to ma.

muchotrafka298
Včera o 11:29

Moja byvala kolegyna razila teoriu ze "Existuje aj laska k peniazom" cize podla toho si tych partnerov vyberala. A dopadla s niekym, kto do jej luxusneho domu prisiel s igelitkou s par vecami.

autor
Včera o 11:34
@muchotrafka298

Moja byvala kolegyna razila teoriu ze "Existuje aj laska k peniazom" cize podla toho si tych partnerov vyberala. A dopadla s niekym, kto do jej luxusneho domu prisiel s igelitkou s par vecami.

autor
Včera o 11:36
@anonym_0ff9cc

@anonym_autor tak, poznáš to iba z rozprávania, naozaj vôbec nevieš, ako to je u nich doma. Nevieš ozajstnú dynamiku vzťahu. Keď sa teší, že je sama doma a dieťa chce byť len s matkou, asi aj ten chlap nebude svätý. Takých bájkarov, čo ohovárajú ženu, doma všetko robia a sú nenahraditelni tiež poznám veľa. A keď kuknem na ich ženy, strhane, nešťastné, tak presne viem na čom som. 🥴

@anonym_0ff9cc chlapa má dobrého,šikovného,takých je dnes málo.Nevidím až do hĺbky ich vzťahu,popísala som iba to čo vidím a počujem ak sme náhodou s nimi

enmery
Včera o 11:40

Určite je toto lepší model, ako keď niekto žije s tyranom, lebo ho véééľmi ľúbi. A trpí ešte aj tráva na dvore.

anonym_f7292c
Včera o 11:57

Mne sa paci tato tvoja starost: nechcem ani pomysliet ci mu dopraje aj sex. 😆👏🏻💪🏼
Nemyslim to vyryvacne, som chora lezim a toto ma fakt zabavilo🤣🤣🤣

anonym_17445b
Včera o 12:05

@anonym_autor nezávid 😀 😅

mamina7070
Včera o 12:45

a ty ako zijes ? mas manzela ? deti? vy nechodte na dovolenky, muz sa onvas nestara?

marca12
Včera o 12:50

@anonym_autor Nechapem,co pises. To,ze sa zena tesi,ked bude sama doma,nema nic spolocne s tym,ze ho nelubi. Zboznujem take ako ty,ktore komentuju cudzi vztah. Prezradim ti jedno tajomstvo. Kazdemu vyhovuje nieco ine. To,ze vy zijete inak,neznamena,ze zijete lepsie alebo ze to je meritko spravneho vztahu. Staraj sa o seba a neanalyzuj cudzie vztahy. Ze je pani vypocitava je len vyplod tvojej fantazie a zavist. Zavidis,ze ma dobreho muza a podla teba si ho nezasluzi.

barborab1411
Včera o 13:10

@anonym_autor to že to u iných ľudí nie je ako u vás doma neznamená automaticky že to u vás doma je to správne.a vôbec ,prečo sa staráš do vzťahu ,ktorý sa ťa nijak netýka?závisť alebo?nerozumiem týmto moralizujucim témam....

petamich
Včera o 13:32

Z toho co si napisala vlastne nerozumiem, kde mam vycitat, ze s nim nie je z lasky 🤷‍♀️ lebo sa stara o domacnost a o dieta, lebo ju vozi autom, lebo chodia na dovolenky. Takto nejako to mame doma aj my, akurat nie je mladsi manzel a nie som s nim z vypocitavosti. Pre mna je to normalne fungovanie 🙂.

Tak ma uprimne zaujima, ci ak ma zena mladsieho chlapa, ktory sa stara o nu, dieta a domacnost, tak je s nim z vypocitavosti. A ten moj ked raz za x niekam ide, tiez sa tesim, ze budem sama. Idealne ked aj dieta vezme.

autor
Včera o 16:25
@petamich

Z toho co si napisala vlastne nerozumiem, kde mam vycitat, ze s nim nie je z lasky 🤷‍♀️ lebo sa stara o domacnost a o dieta, lebo ju vozi autom, lebo chodia na dovolenky. Takto nejako to mame doma aj my, akurat nie je mladsi manzel a nie som s nim z vypocitavosti. Pre mna je to normalne fungovanie 🙂.

Tak ma uprimne zaujima, ci ak ma zena mladsieho chlapa, ktory sa stara o nu, dieta a domacnost, tak je s nim z vypocitavosti. A ten moj ked raz za x niekam ide, tiez sa tesim, ze budem sama. Idealne ked aj dieta vezme.

@petamich nemám pocit,že by mu ona nejako prejavovala náklonnosť nedajbože lásku

mamina7070
Včera o 16:54
@anonym_autor

@petamich nemám pocit,že by mu ona nejako prejavovala náklonnosť nedajbože lásku

@anonym_autor a ty im chodis do spalne svietit ?

danica2711
Včera o 17:00

a čo je teba do toho?

svetlonos
Včera o 19:40
@anonym_autor

@anonym_autor
no ty si zabavna naramne! Moj ex mi 4x denne povedak milujem ta. U mojho manzela by som to vedela snad na jednej ruke zratat. Nie kazdy prejavuje lasku okato, o tom si iz pocula? A teda ked je v strese tak to kolkokrat vyzera pre okoloiducich, ze sa stake hafame 😂. Tam huci jedno dieta, z kava daksie, tretie mam na rukach aaapruser, zabudka som penazenku doma. No a usmievaj sa ori tom....
Ako to realne u nas vo vztahu je, vieme len my. A je to fajn ah jed nie vzdy ruzove. Aj mna moj muz vyvaza, nemam vp. Deti vozi do aj zo skolky. Nakupy robi z 90% on, kedze autom je to easy oproto mne s kocikom. A ten veljy nakup na 3 tyzdne aj sam na 3 poschodie vynesie. Je o trosku mladsi odo mna. Ked ma vytoci, stazujem sa sestre a sesternici. Oni ale vedia, ze nasere sa kazdy a mame sa radi 🙂.
Myslis ze som s nim koli peniazom? No nie som!
Ja nechapem, co ta tak serie, ze musis o nich temu zakladat. Zavidis im? Inak tiez poznam taky oar, chkap sikovny, co chyti prerobi na zlato, zrucny, no fakt na pohkadanie kus. Zena ho miluje aj on ju ake ako kazdy - tiez ma svoje vady. To vsak nema napisane na cele a ostatni vidia ken uzasneho sikovneho chlapa! Ako zenu nasere kolkokrat, to nik netusi! U nas rovnako a tiez viem muza distat di vyvrtky.
Nevies, nerieš.

minenkaa
Včera o 19:43
@anonym_autor

@anonym_0ff9cc chlapa má dobrého,šikovného,takých je dnes málo.Nevidím až do hĺbky ich vzťahu,popísala som iba to čo vidím a počujem ak sme náhodou s nimi

@anonym_autor ja poznam len dobrých a šikovných chlapov ,sa pohybujes v zlej spoločnosti
To preto jej ho zavidis?

anonym_ec11ee
Včera o 22:57

Nemyslim si ze tuto temu autorka riesi zo zavisti. Je to len bezna uvaha nad "nespravodlivostou" a vztahmi vseobecne, predpokladam. To z nej nerobi zavistlivu zensku. Nechapem, preco ste to otocili proti nej 🫣... Prechadzala som podobnymi myslienkami. Nikdy som sa vsak do druhych realne nemiesala a to aj ked som bola priamo v centre diania konkretnych manzelskych interakcii - v ramci ktorych som videla skutocnost a nasledne prekrucanie reality, manipulacie ci ponizovanie. Vzdy som ostala ticho, nezainteresovane a bez reakcie. Ale moje vnutro to proste riesilo, lebo nechapalo, preco sa to deje a ako je mozne, ze ten druhy sa nebrani? .. Ano, teda tiez poznam take nezdrave vztahy, najma jeden - neverim, ze dotycna zena uprimne lubi, cely zivot tvrdi, ze nevie co je laska, muzov striedala od 14stich, doslova zo dna na den vymenila chlapa, nemala sama o sebe hodnotu, jedine co bolo u nej plus-krasa. Minus-charakter, inteligencia. Nicila/manipulovala ludi okolo seba, najblizsiu rodinu, kamaratky, chlapov. A rovnako sa sprava aj k sucasnemu, uz po 2mes.chodenia nemala problem predomnou ho hnusne ponizit, kricat nanho, prekrucat realitu (svoje zlyhanie zvalit nanho), vykoristovat ho sposobom, ze musi vsetko urobit hned, co si len ona zmysli. Ked sa k nej on napr. priblizil, ze ako pekne vonia, odsotí ho a povie mu, ze je nechutny, alebo ked nedajboze sa on opovazil poukazat na nejaku jej drobnu chybu, ona zautoci nanho 2x viac a najmiernejsie co mu povie, "fuj ty prasa". Vsetkych situacii som bola realne svedkom, ziadne vykonstruovane sceny ale realne toxicke chovanie. A funguje im to, on sa rad podriadi, akoby bol uplne na nu namotany a ona si z neho urobila zdroj penazi, volneho casu (lebo vsetky povinnosti deleguje nanho), zdroj svojich cielov (ona si plni co chce, a on na nic ine nema cas). Dookola jej opakuje, aka je uzasna, dokonala, najlepsia a ja sa len cudujem, ze za vsetky jej zlyhania, sa ospravedlnuje on jej. Mne to hlava neberie, ako taky vztah dokaze fungovat a ano, velakrat to v sebe riesim, najma vtedy, ked sa opat dostanem do takej situacie kde su oni dvaja hlavnymi aktermi. Poslednu dobu som uz aj eliminovala kontakt s nimi, pretoze uz mi to bolo viac ako neprijemne.... takze fakt neviem, co sa da takym ludom zavidiet,.... clovek sa nad tym iba zamysli a obcas hlada odpovede....ako ked vas zaujme nejaky film a ma v sebe mnoho otaznikov....ale zit by ste to rozhodne nechceli

autor
Dnes o 07:12
@anonym_ec11ee

Nemyslim si ze tuto temu autorka riesi zo zavisti. Je to len bezna uvaha nad "nespravodlivostou" a vztahmi vseobecne, predpokladam. To z nej nerobi zavistlivu zensku. Nechapem, preco ste to otocili proti nej 🫣... Prechadzala som podobnymi myslienkami. Nikdy som sa vsak do druhych realne nemiesala a to aj ked som bola priamo v centre diania konkretnych manzelskych interakcii - v ramci ktorych som videla skutocnost a nasledne prekrucanie reality, manipulacie ci ponizovanie. Vzdy som ostala ticho, nezainteresovane a bez reakcie. Ale moje vnutro to proste riesilo, lebo nechapalo, preco sa to deje a ako je mozne, ze ten druhy sa nebrani? .. Ano, teda tiez poznam take nezdrave vztahy, najma jeden - neverim, ze dotycna zena uprimne lubi, cely zivot tvrdi, ze nevie co je laska, muzov striedala od 14stich, doslova zo dna na den vymenila chlapa, nemala sama o sebe hodnotu, jedine co bolo u nej plus-krasa. Minus-charakter, inteligencia. Nicila/manipulovala ludi okolo seba, najblizsiu rodinu, kamaratky, chlapov. A rovnako sa sprava aj k sucasnemu, uz po 2mes.chodenia nemala problem predomnou ho hnusne ponizit, kricat nanho, prekrucat realitu (svoje zlyhanie zvalit nanho), vykoristovat ho sposobom, ze musi vsetko urobit hned, co si len ona zmysli. Ked sa k nej on napr. priblizil, ze ako pekne vonia, odsotí ho a povie mu, ze je nechutny, alebo ked nedajboze sa on opovazil poukazat na nejaku jej drobnu chybu, ona zautoci nanho 2x viac a najmiernejsie co mu povie, "fuj ty prasa". Vsetkych situacii som bola realne svedkom, ziadne vykonstruovane sceny ale realne toxicke chovanie. A funguje im to, on sa rad podriadi, akoby bol uplne na nu namotany a ona si z neho urobila zdroj penazi, volneho casu (lebo vsetky povinnosti deleguje nanho), zdroj svojich cielov (ona si plni co chce, a on na nic ine nema cas). Dookola jej opakuje, aka je uzasna, dokonala, najlepsia a ja sa len cudujem, ze za vsetky jej zlyhania, sa ospravedlnuje on jej. Mne to hlava neberie, ako taky vztah dokaze fungovat a ano, velakrat to v sebe riesim, najma vtedy, ked sa opat dostanem do takej situacie kde su oni dvaja hlavnymi aktermi. Poslednu dobu som uz aj eliminovala kontakt s nimi, pretoze uz mi to bolo viac ako neprijemne.... takze fakt neviem, co sa da takym ludom zavidiet,.... clovek sa nad tym iba zamysli a obcas hlada odpovede....ako ked vas zaujme nejaky film a ma v sebe mnoho otaznikov....ale zit by ste to rozhodne nechceli

@anonym_ec11ee píšete mi z duše,ďakujem že sa nájde v dnešnej dobe aj chápavá osoba😉

anonym_910eaa
Dnes o 07:56
@anonym_ec11ee

@anonym_ec11ee vies, ale kazdy ma moznost zo vztahu odist. A preto by sme sa mali starat hlavne sami o seba a pomoct v pripade, ak nas druha strana o to poziada. Mozno autorkynmu znamemu taky vztah vyhovuje. Ak nie, plati, co pisem vyssie.

tilly
Dnes o 08:20

Prosím vás, vysvetlí mi niekto, prečo majú niektorí ľudia potrebu hrabať sa v cudzích vzťahoch?

aurora33
Dnes o 08:48

@anonym_autor zavidis?

Strana
z2