Prečo chalani strácajú záujem po pár stretnutiach?
Ahojte, mám 25r a neviem či mám v živote takú smolu, alebo ako to je..budem písať na rovinu. Po každé keď sa spoznám s nejakým chalanom s ktorým si naozaj rozumiem, tak si stále píšeme, voláme aj 2hod no keď sa začneme stretávať, tak na 3x čo sa vidíme prestane mať záujem..už sa mi to takto stalo asi s 3-4 chalanmi, že naozaj sme si rozumeli a keď sme sa začali stretávať padli ich záujmy na cca 3 stretnutí s každým jedným to takto bolo a ja nechápem prečo keď po prvom, druhom stretnutí mi stále písali, volali a pod 🤦🏻♀️😏
este spolu ani nechodite, ste vo faze spoznavania, je to faza kedy sa zistujete ci si sadnete, ci viete spolu vychadzat. Ked uz po troch rande to nefunguje, bud rada, ze sa to zistilo vcas. Raz stretnes aj takeho, s ktorym budes mat dlhodoby vztah.
vsak ste sa len spoznavali co chces ze hned prveho zbalis na cely zivot? to je nizka pravdepodobnost. je to typicke spoznavanie sa a ak ty jemu nesadnes ide sa dalej, nestresuj sa drzim palceky
Mozno cakali rychlejsi spad alebo hladali len nejake zabavenie. To ti nepovie do telefonu..
V každom prípade, urcite lepsie takto skor ked sa to skonci, nez ked sa namotas viac..
Si este mlada, naozaj si 🙂 urcite najdes spriazneni dusu
iba sa vidíte,alebo bol aj sex?
@rozculena nebudem klamať aj sex bol..poučila som sa už..
Vsak dostane, co chce a hotovo.
Dostali čo chceli alebo nenašli čo chceli a koniec. Nezúfaj, ten pravý sa nenechá odradiť ničím.
Chvíľu prestaň myslieť na vzťahy,chalanov a povenuj sa sebe,svojmu rozvoju, koníčkom a ten, ktorý nebude chcieť iba "to",príde keď to nebudeš čakať. To máš tak,čím viac tlačíš na pílu ....
So všetkými si mala sex?
Koniec po 3.stretnuti... to je bud preto ze si mu uz dala alebo.preto ze si mu este nedala.
Hladaj dalej, z tychto nebol ani jeden ten pravy.
tak máš odpoveď
je tam vela veci, ktore to mozu determinovat.. kde ste sa spoznali? na zoznamke? ake mas fotky? nie su prilis upravene a realita je ina? mne raz jeden kamos povedal, ze ked bol na zoznamke pripustal aj vazny aj nevazny vztah teda len sex, a ked prisla zena, ktora nevyzerala uplne ako na foto .. tak si povedal, ze ju aspon pretiahne.. kazdopadne.. asi to tam jednoducho nebolo.. skory sex nemusi vzdy nutne znamenat stratu zaujmu... ale len v pripade, ze je tam silna chemia... mne pride divne, ze z kazdym z nich si tu silnu chemiu hned mala.. skor mi to pride, ze sa vyspis s hoc kym... ako sa chovali tesne po styku? zostali? odisli? a komunikacia?
Nie každý date má skončiť vzťahom. Tých, ktorí skončia vzťahom, by malo byť extrémne málo. Choď na YouTube a vyhľadaj si "Second Date Update", tam budeš počuť, prečo všetko ľudia nepokračovali... je to naozaj zábavné. Prajem pekný deň, plný úsmevov a veľa šťastia ;)
je tam vela veci, ktore to mozu determinovat.. kde ste sa spoznali? na zoznamke? ake mas fotky? nie su prilis upravene a realita je ina? mne raz jeden kamos povedal, ze ked bol na zoznamke pripustal aj vazny aj nevazny vztah teda len sex, a ked prisla zena, ktora nevyzerala uplne ako na foto .. tak si povedal, ze ju aspon pretiahne.. kazdopadne.. asi to tam jednoducho nebolo.. skory sex nemusi vzdy nutne znamenat stratu zaujmu... ale len v pripade, ze je tam silna chemia... mne pride divne, ze z kazdym z nich si tu silnu chemiu hned mala.. skor mi to pride, ze sa vyspis s hoc kym... ako sa chovali tesne po styku? zostali? odisli? a komunikacia?
@mirola to čo je za blbosť keby som sa im nepáčila naživo, tak načo by so mnou strácali čas a chceli sa ešte stretnúť ďalší a ďalší krát..nemávam moc upravené fotky, aspoň mi ešte nikto nepovedal, že sa v skutočnosti nepodobám..
lebo na len sex sa vedia ulakomit aj u zeny, ktora sa im az zas tak nepaci…
@mirokub áno presne toto ma napadlo a asi to tak aj bude🙂
@mirokub Tým chceš povedať,že autorku podvedome a možno aj vedome,priťahujú iba reálni ku*evnici? 🤭
@mirokub A ako na prvom,či druhom rande sa prejaví taký ten reálny ku*evnik?
@mirokub Lenže ani jeden z týchto sa po sexe neodmlčal, práve naopak stále mi písali, vôbec sa nestalo to, že by sa neozvali..ale keď sa na to pozerám spätne, tak naozaj po 3 stretnutí ten záujem akoby opadol a ja absolútne neviem prečo 😅🥲
A to všetci autorka? Po 3tom rande nastal "odmlk", čiže ešte pred tým tretím rande býval už zväčša sex? 🤨 Skús zvoliť inú taktiku,daj šancu takým,ktorým by si šancu normálne nedávala a sex až vtedy,keď sa oň nebude tak prudko snažiť po pár stretnutiach,cca 1-2 😉.

iba sa vidíte,alebo bol aj sex?