icon

Prečo dospelému mužovi stačí minimum?

19. júl 2025

Čo by ste si pomysleli, kebyže stretnete vyše 30 ročného muža, ktorý býva v 1.izbovom byte s 2 mačkami. Má tam ten klasicky nabýtok z detskej izby z 90. rokov takú tu “stenu” ako mal každý vtedy v detskej. Namiesto dverí do kúpeľne a WC ma veľký kartón - normálne namontovaný do steny šrúbami a aj otvor vyrezaný na otvorenie. .. byt pred 3 rokmi prerábal keď kúpil (iba stavebné práce) a hovoril, že vtedy mu to nevyšlo … Okej, ale odvtedy su to už 3 roky a vyhovujú mu špinavé kartóny namiesto dverí … nemá auto lebo mu ho “netreba” kde potrebuje ho vezmú kamoši a inde nechodí. Žiadna dovolenka, výlet alebo niečo pokiaľ ho nevolaju kamoši na ich chatu, dom, alebo festival. Ide v pohode v roztrhaných topánkach alebo medzi nohami roztrhaných nohaviciach, športovať v rifliach a zajtra v nich do práce, jedny topánky ma na všetko a keď ho človek aj upozorní tak buď je to pre neho veľká stranda alebo mu to proste nevadí .. Nemá žiadne koníčky, záujmy iba práca obchod a kamoši. Stále žije z tých historiek, čo robili s kamošmi keď boli “mladší” akoby iné pozitívne veci v živote ani nezažil. Nechcem, aby to vyznelo povrchne a nejde ani o žiaden materiálny luxus, ale tu jasne vidím, že nieje ani snaha niečo zmeniť na niečom pracovať aby sa mal lepšie, stačí mu minimum … a asi to vôbec nesedí s tým, čo v živote chcem ja ..

Strana
z3
pribinak
19. júl 2025

No tak smeruj svoj záujem čas a energiu na niekoho iného
Mna by takýto chlap nebavil

13uzivatelka11
19. júl 2025

Nerozumiem otázke, zrejme mu to tak vyhovuje, ale chlap do života a do vzťahu to nie je asi pre väčšinu normálnych žien. Či si mala o neho inak zaujem?

januska12323
19. júl 2025

Však ho nechaj tak keď mu to vyhovuje.

autor
19. júl 2025
@januska12323

Však ho nechaj tak keď mu to vyhovuje.

@januska12323 ja ho nechám 🙃 ja som sa len pýtala na názor, čo by ste si o ňom pomysleli Vy … lebo 100 ľudí 100 chutí … tak som bola zvedavá

luccija
19. júl 2025

Hlavne, že je on spokojný.Mozno ma nejakú poruchu autistického spektra nikdy nevieš ...asi nemá peniaze, jemu to stačí...

senta_sofia
19. júl 2025

@anonym_autor v podstate ma pravdu v tom, ze mu stacia aj kartonove dvere a roztrhane topanky, ale uz ci tymto splna nejake spolocenske normy, je vec druha. Ak by zil z ruky do huby, tak to zase meni uhol pohladu. Tazko povedat, co by som si o nom pomyslela, ked nevidim do hlbky. Ale asi prvy dojem bohvieaky nespravi zovnajskom na nikoho.

autor
19. júl 2025
@senta_sofia

@anonym_autor v podstate ma pravdu v tom, ze mu stacia aj kartonove dvere a roztrhane topanky, ale uz ci tymto splna nejake spolocenske normy, je vec druha. Ak by zil z ruky do huby, tak to zase meni uhol pohladu. Tazko povedat, co by som si o nom pomyslela, ked nevidim do hlbky. Ale asi prvy dojem bohvieaky nespravi zovnajskom na nikoho.

On netrie biedu, nieje ani nejaký autista … skôr mu na takýchto veciach len nezáleží … a zase ja si myslím, že aj keď napríklad chcem žiť skromne tak toto je už fakt prehnane. Práve z hľadiska tej spoločnosti. Považujem to u neho skôr za lenivosť a že teda asi mu je úplne jedno, čo si o ňom kto pomyslí … až tak prehnane sebavedome … A teda ešte upresnim ak to nieje jednoznačné, ale čo by ste si onom pomysleli ako o svojom partnerovi … či by mal u Vás takýto muž šancu …

pribinak
19. júl 2025
@anonym_autor

On netrie biedu, nieje ani nejaký autista … skôr mu na takýchto veciach len nezáleží … a zase ja si myslím, že aj keď napríklad chcem žiť skromne tak toto je už fakt prehnane. Práve z hľadiska tej spoločnosti. Považujem to u neho skôr za lenivosť a že teda asi mu je úplne jedno, čo si o ňom kto pomyslí … až tak prehnane sebavedome … A teda ešte upresnim ak to nieje jednoznačné, ale čo by ste si onom pomysleli ako o svojom partnerovi … či by mal u Vás takýto muž šancu …

@anonym_autor nie nemal, chcem vedla seba akčného muža, ktiry má nejakú víziu a nie takého čo len prežíva

A nie nepotrebujem aby drahé auto a značkové veci a dizajnovo zariadený byt
Ale potrebujem aby niečo tvoril budoval

senta_sofia
19. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mozno ak by mu na niekom zalezalo viac ako na sebe, dokazal by sa prisposobit urcitym veciam, aby si sa za neho nehanbila. Ja som za vztahy, kde su partneri rovnocenni, tuto mam z toho taky pocit, ze stale by si ho usmernovala ako matka dieta. Ale skusit to mozes, ak tebe zalezi na nom. Urcite je rozdiel, ci je to skromnost, setrnost, lakomost alebo lenivost.

anonym_08081d
19. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 ja ho nechám 🙃 ja som sa len pýtala na názor, čo by ste si o ňom pomysleli Vy … lebo 100 ľudí 100 chutí … tak som bola zvedavá

@anonym_autor nemyslím si o ňom nič, neriešim ho

klementinka58
19. júl 2025

ono tazko povedat....moze to byt nejaky jedinec zabudnuty v puberte a zije len z partie kamosov a ine vizie nema ...na druhej strane mam kolegu, ktory sa tiez tak podobne staromodne oblieka, ale srdcom nie je zly, len sa staral o choru mamu , cize z prace rovno domov opatrovat a naozaj on neriesil modu, oblecenie, auto nemal, doma stare nabytky z cias sociku ale bol to dobry clovek....tazko povedat ci je len salamista a partia, vtipky, zartiky, zivot gombicka... alebo len nemozny a neohrabany

sulavikova
19. júl 2025

@anonym_autor jeeeeežiši, tiež poznám takého lafa a ešte sa o neho starajú jeho rodičia. Dokonca aj o jeho deti, lebo totok chudátenko sa neuveriteľne ľutuje a hrá divadielko. Alkoholik ako môj tatko. Ale spokojný je, keď sa jeho blízkym nedarí: sestra sa rozviedla, druhá prespala…. Nozakompexovanè indivíduum. Ruky preč. Robiť nebude a vždy sa nájde niekto, čo ho podporí.

autor
19. júl 2025
@klementinka58

ono tazko povedat....moze to byt nejaky jedinec zabudnuty v puberte a zije len z partie kamosov a ine vizie nema ...na druhej strane mam kolegu, ktory sa tiez tak podobne staromodne oblieka, ale srdcom nie je zly, len sa staral o choru mamu , cize z prace rovno domov opatrovat a naozaj on neriesil modu, oblecenie, auto nemal, doma stare nabytky z cias sociku ale bol to dobry clovek....tazko povedat ci je len salamista a partia, vtipky, zartiky, zivot gombicka... alebo len nemozny a neohrabany

@klementinka58 úplne presne to druhé, čo si opísala salamista, partia, vtipky, žartíky a život gombička žiadna zodpovednosť ani za seba, stále dookola sa baví na príbehu ako mu kamoš naprávala vonkajšiu zlomeninu nohy, potom čo opitý skočil z fontány ..

elz1920
19. júl 2025

Auto chlap nemusí mať, pokiaľ je MHD, aj ten nábytok by sa dal prežiť, ale roztrhané gate, topánky, športovať a pracovať v jednom, kartón miesto dverí - tak to je stopka.
Ak on chce tak žiť, nech žije. Ale sám. Pretože dnes aj s málom si vie človek zaobstarať aspoň obnosené, ale neroztrhané, aj na Bazoši sa dá nájsť všeličo do bytu. Základ je chcieť niečo zmeniť. A toto chcenie mu očividne chýba. S takýmto chlapcom ani kino nehrozí, nie to ešte svadba.

klementinka58
19. júl 2025
@anonym_autor

@klementinka58 úplne presne to druhé, čo si opísala salamista, partia, vtipky, žartíky a život gombička žiadna zodpovednosť ani za seba, stále dookola sa baví na príbehu ako mu kamoš naprávala vonkajšiu zlomeninu nohy, potom čo opitý skočil z fontány ..

@anonym_autor no tak taketo typy mna osobne nelakaju

ale aspon si zistila preco je sam 🙂

anonym_755297
19. júl 2025

@anonym_autor a to ťa tak trápi život druhých, že nemáš čo na práci, len ich chodiť riešiť na MK? Čo sa do neho staráš? Nech si žije jak sám uzná za vhodné, o tebe si tiež môžu myslieť, čo si za 🐮, keď riešiš takéto veci o druhých a nelezú na koníka ťa rozoberať.

autor
19. júl 2025
@anonym_755297

@anonym_autor a to ťa tak trápi život druhých, že nemáš čo na práci, len ich chodiť riešiť na MK? Čo sa do neho staráš? Nech si žije jak sám uzná za vhodné, o tebe si tiež môžu myslieť, čo si za 🐮, keď riešiš takéto veci o druhých a nelezú na koníka ťa rozoberať.

@anonym_755297 🤦🏼‍♀️

midka
19. júl 2025

Pozri, možno je taký a nepohne s ním ani parný valec...ale možno čaká len na impulz, aby videl zmysel na zmenu....možno potrebuje len tu vodiacu ruku, ale to po pár stretnutiach zistíš aj sama....

anonym_755297
19. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_755297 🤦🏼‍♀️

@anonym_autor presne to si ja myslím o tebe 🤦‍♀️ ži a nechaj žiť a staraj sa o seba

jana_eyre_2
19. júl 2025

Pomyslela by som si, že potrebuje frajerku, ktorá ho trocha skulturni 😉 predpokladám že polovica chlapov by mnohé nepotrebovala a neriešila, keby za nimi nestala nejaká žena ktorá im poradí čo si obliecť, ako sa ostrihať či čo kúpiť do domácnosti..

ivuska027
19. júl 2025

Možno len nemal dôvod to meniť. S najväčšou pravdepodobnosťou to tak videl doma. Možno potrebuje podnet, aby to robil pre niekoho a mal to pekné s niekým. Možno je to fajn chlap, len potrebuje postrčit, lebo doteraz mu to tak neprišlo. Ak nemá vyslovene zamietavy postoj, tak to s ním skús, možno budeš prekvapená 🙂 Keď sa zmohol na byt a nežije s rodičmi, nie je podľa mna stratený prípad.

anonym_596472
19. júl 2025

@autorka nie je z PO? Ja som tiež raz takého s mačkami poznala, bolo to dávno a býval ešte u rodičov, vzhľadovo bol celkom, ale keď som so dala 1 k 1 tak nieeee ďakujem, mačky a žil z dávnej histórie…

anonym_1f2f80
19. júl 2025

@anonym_autor podľa mňa hovoríš o mojom bývalom..nie je z Liptova? 🤦😆 Preto je už ex

luccija
19. júl 2025
@midka

Pozri, možno je taký a nepohne s ním ani parný valec...ale možno čaká len na impulz, aby videl zmysel na zmenu....možno potrebuje len tu vodiacu ruku, ale to po pár stretnutiach zistíš aj sama....

@midka môj muž má podobného kolegu jedinacika ma 42 r, ale v práci schopného robil roky v zahraničí vzdelaný, múdry, ale najprv bol roky v podnájme potom zdedil byť po babke.Nic tam neprerobil za 4 roky ani nevymaloval nič...frajerku mal len takú na sex, kamaráti, chodil hrať karty, šach, bicykel.Teraz ho konečne zbalila kolegyňa a tá mi diriguje život prerábajú byt, chcú dieťa.On sám povedal, že sa niekde zasekol načo prerábať, keď som sám a mne to stačí, on potrebuje niekoho čo povie tak a teraz ideme robiť toto🤪pekny, vzdelaný, ale zvláštny.Mama mu hovorí, že už tu dlho nebude avbolo by fajn mat dieta tak mu drzimr palce🙂keď bol u nás ešte bez frajerky krásne sa venoval našej dcére stavali Lego, zobral ju na zmrzlinu len ho musí niekto zbaliť a viesť zivotom

ivik4
19. júl 2025

Nic si o nom nemyslim, ked je spokojny je to hlavne. Akurat ze ja by som s nim nic neriesila, max kamaratstvo

marsmykkok
19. júl 2025

A teda kde dáva peniaze? Ak do ponožky a je držgroš nič moc, ak napríklad chce do 40tky splatiť hypotéku tak podľa mňa v pohode. Inak na oblečenie si potrpia skôr chudobní, lebo aspoň navonok sa môžu hrať že majú peniaze, ale na nič viac ako na nejakú značkovú handru za 30 eur vo výpredaji nedosiahnu. Bohatí často nosia aj staršie a nemoderné veci a majú iné ciele ako značkové moderné handry. A zase tie dvere na kúpeľni ako cez čiaru, ale pre mňa je aj príliš moc riešiť že má niekto nemoderný nábytok. Však dá zostava z 90tych rokov je kvalitnejšia a funkčnejšia ako dnešné moderné papierové šunty z Ikei alebo Mobelixu čo ked na ne dýchneš sa rozpadnú.

autor
19. júl 2025
@marsmykkok

A teda kde dáva peniaze? Ak do ponožky a je držgroš nič moc, ak napríklad chce do 40tky splatiť hypotéku tak podľa mňa v pohode. Inak na oblečenie si potrpia skôr chudobní, lebo aspoň navonok sa môžu hrať že majú peniaze, ale na nič viac ako na nejakú značkovú handru za 30 eur vo výpredaji nedosiahnu. Bohatí často nosia aj staršie a nemoderné veci a majú iné ciele ako značkové moderné handry. A zase tie dvere na kúpeľni ako cez čiaru, ale pre mňa je aj príliš moc riešiť že má niekto nemoderný nábytok. Však dá zostava z 90tych rokov je kvalitnejšia a funkčnejšia ako dnešné moderné papierové šunty z Ikei alebo Mobelixu čo ked na ne dýchneš sa rozpadnú.

@ivuska027 práveže povedať si nedá …kamaráti “sa mu smiali” že chodí v jednom tenkom kabáte celu zimu, že mu musí byť zima a on mi to vysvetľoval ako že on teraz naschval chodí v tom kabáte “aby videli” že sa to dá, že just si nekúpi bundu … proste úplne smiešne …
@marsmykkok lenže tu nejde o nemoderné oblečenie ani nabytok. To oblečenie ani nespĺňa základne funkcie. Ani kartón. Si pred Teba sadne na stoličku dospelý chlap, ktorému medzi nohami trčia trenky a on nadtym mávne rukou, keď ho upozorníš …

viestta
19. júl 2025

Nemas o toho chlapa zaujem, tak preco ho riesis? Je to pribuzny? Ak ani to nie, najdi si inu zabavu, jeho nechaj zit ako jemu vyhovuje.

autor
19. júl 2025
@viestta

Nemas o toho chlapa zaujem, tak preco ho riesis? Je to pribuzny? Ak ani to nie, najdi si inu zabavu, jeho nechaj zit ako jemu vyhovuje.

@viestta mala som, ale odradili ma veci o ktorých píšem …

sense
19. júl 2025

Pomyslela som si že takto žiť nechcem . Ale nepotrebovala by som ho riesit

Strana
z3