icon

Prečo je dôvera v dnešnej dobe zložitá?

13. jan 2025

Preco za v dnesnej dobe neda nikomu verit? Vzdy ked zacnem niekomu verit a pustim si ho k telu tak ma vzdy klame alebo po case sa zmeni na ineho cloveka. Mate to aj vy tak? Zradil vas uz niekedy kamarat/kamaratka ktoremu ste verili?

petracandle
13. jan 2025

Vyberáš si nesprávnych ľudí - nič viac, nič menej. A prečo v "dnešnej dobe"? Myslíš, že v minulosti boli všetci svätí? 😃 ja mám napr okolo seba super ľudí, takže nemusíš tu paušalizovať len preto, že ty máš zlé skúsenosti.

pralinka25
13. jan 2025

to nie je dobou ale ludmi. vzdy boli aj taki aj taki.

tanyan
13. jan 2025

Dá sa na to pozrieť aj z iného uhla... Čo motivuje alebo núti ľudí, aby ti klamali a pretvarovali sa? Nemáš prehnané očakávania?

autor
13. jan 2025

@petracandle nemyslim si ze boli vzdy ludia sväty ale v minulosti sa ludia k sebe spravali lepsie si myslim. Dobre ty mas okolo seba super ludi tak bud spokojna nerozumiem ako to suvisi s tym co bolo napisane. Ako prosim ta mozem zabranit tomu ze aj ked si vyberiem dobru kamaratku tak sa po case zmeni na klamarku?

autor
13. jan 2025

@tanyan nemyslim si, vzdy sa spravam normalne ked potrebuju pomoct vzdy som tu pre nich, nieje tam nadradenost ani nic podobne ani nemam ziadne ocakavanie. Mozno je moj jediny problem ze ked sa mi nieco nepaci tak to poviem na rovinu a dotycnemu cloveku mozno to ich odradi. Momentalne som na tom tak ze nemam ziadnu kamaratku ani kamarata

pralinka25
13. jan 2025

nie nedalo sa ludom verit. podrazali sa. za socializmu sa navzajom udavalisusedia kamarati kolegovia dokonca aj rodina. myslis si ale nie je to realita. historia to neustale dokazuje. jedna znama z byvalej juhoslavie vzdy hovorila vetu nehovorte nikomu nic co by vas mohlo niekedy ohrozit. zazila vojnu a rozpravala zazitky presne o tomto. ze aj z najlepsich priatelov sa stali nepriatelia. krasne sa to vzdy prejavi na roznych situaciach. dopredu sa neda odhadnut kto je aky ale treba s doverou opatrne. nemat velke ocakavania. verit mozes max sebe. bohuzial tak to je a vzdy bolo. ja mam kamaratov aj kamosiek dost vela. niektori su blizssi niektori menej ale v podstate ja sa stale drzim toho ze vztahy pestujem tak aby ma nic nemohlo ohrozit. ak ma niekto oklame jeho smola. nepalim sice mosty ale uz ho beriem tak.

viestta
13. jan 2025

Zacat treba u seba. Niekde sa musela stat chyba, ked sa ti to deje opakovane. Preco nie si spokojna s tym, ze nemas kamaratov? Je nutne ich mat? Je nutne pustat si ludi blizko? Preco si nechranis svoju intimnu zonu?

la_dolce_vita
13. jan 2025

Kolko mas rokov, ze to mozes porovnat? Zazila si tie ine dobre casy?

autor
13. jan 2025

@viestta rozmyslala som ci som spravila niekde chybu ale niesom si vedoma nicoho preco by sa mali tak spravat. Viem nieje to nutnost ich mat ale obcas mi je smutno ked sa nemam s kym ani porozpravat

mane01
13. jan 2025

Mne sa to nestava. Mozno nevies odhadnut ludi?

predajcake
28. apr 2025

To nie si sama, ja to sledujem už dlho. Jednak teraz je veľmi zlá doba čo sa týka vzťahoch a to je jedno aké. Karmické veci toto robia najčastejšie. Niekedy je lepšie sa pozrieť na svet z hora a povedať si treba si vôbec nejaký vzťah? Iba preto lebo majú a iný, alebo čo skutočne chcem robiť? Toto čo nás tu roky učili všetko je inak a mať vzťah, deti, dom nasilu aj keď neni reálne s kým. To nemá zmysel. Radšej si upratať v sebe, dokázať vyjsť z matrixu a vtedy aj najdeš koho potrebuješ. Ale ak to čakáš v 20 tak to nájdeš tak akurát tých čo ťa oklamú.