icon

Prečo je nájsť správneho partnera také ťažké?

23. jan 2026

Ahojte.. máte to niektorá rovnako ako ja momentálne? Som slobodná, mám 27 rokov a vyše roka som sama a aj som za ten čas spoznala pár mužov, ale stáva sa mi, že ten ktorého chcem ja alebo mne je sympatický tak nemá až taký záujem o mňa a opačne. Nemyslím si, že kopem nejak vysoko, ak chápete, že si vyberám niekoho nedosiahnuteľného alebo neprimeraného ku mne, len nejak sa zatiaľ nedarí..

babydesire
23. jan 2026

@anonym_autor to je tazko povedat..zrejme neurobis na nich ten spravny prvy dojem aby ta chceli viac spoznat,,a zasa ti, ktory sa zaujimaju o teba , nezaposobili..skus sa zamysliet nad kazdym potencionalnym partnerom, kvoli comu ti "nevyhovoval" a pomenuj to. Aby si vedela co chces a co nechces a podla toho hladaj..a zaroven sa pozri na seba uplne realne ci si ozaj taka aku chce ten a ten (muzi co sa ti pacia) alebo len chces taka byt

biba_18
23. jan 2026

moje dieťa mi rozprávalo nejaké príbehy s dievčatami - normálne som oči vyvaľovala, reku chlapče, to nemáš šancu si nájsť nejakú normálnu frajerku 🤦‍♀️

madeincssr
24. jan 2026

Tak ako nezadané dievčatá a ženy stále viac nikoho vhodného nemôžu nájsť, rovnako aj muži. Doba, sociálne siete a hmotný blahobyt nás menia, či si to pripúšťame, alebo nie. U mladých navyše praktická nedostupnosť bývania. Tak budujeme kariéry, cestujeme, starneme... a spejeme k individualizmu.

7miriam77
24. jan 2026

Ja si myslím, že si ešte proste nestretla toho pravého. Nájsť človeka, kde preskočí tá povestná iskra nie je zväčša na prvý pokus a ani druhý. Ono to príde 😉🙂

lindous
24. jan 2026

Niekedy to chce aj trochu šťastia, aby sa stretli dvaja, u ktorých to preskočí obojstranne

greywolf
24. jan 2026

@anonym_autor chyba moze byt aj u teba

stanislavicenka
24. jan 2026

@anonym_autor podla mna zadavas nespravnu otazku. Nieco ako spravny partner neexistuje. Je to vzdy cesta, spolocna cesta, nie hned volba na prvu

autor
24. jan 2026
@greywolf

@anonym_autor chyba moze byt aj u teba

@stanislavicenka ano ale čo robiť, ja hľadám práveže niečo stabilné, nečakám ohňostroje v bruchu ani nič podobné. Len niekoho kto mi bude sympatický, budeme mať rovnaké hodnoty a bude nám spolu fajn.
@greywolf aká napríklad? 🙂
ešte dodám predchádzajúce vzťahy vznikali tak, že som stretla niekoho kto mi bol sympatický a postupne sme sa spoznávali lenže odvtedy stretávam mužov, ktorí buď len hovoria a nič nerobia alebo si hodnotovo ani nijak nesedíme.

anonym_cdbb2e
24. jan 2026

Rok nieje dlhý čas .Kedysi keď som bola omnoho mladšia som išla zo vzťahu do vzťahu však čo načo budem čakať . Maximálne som bola sama dva mesiace . Až kým som nenatrafila na "nesprávneho ".Bola som rada že som bola sama ten rok aj pol minimálne lebo som si utriedila v hlave myšlienky akého chcem chlapa a akého nie .Terajšieho som stretla viac menej náhodou na nič som netlacila

unbeholfen
27. jan 2026

@anonym_autor ja mám 44 a deje sa mi to isté. Tá čo sa mi páči nechce mňa ale iného, a mňa neviem či ma vôbec niekedy nejaká chcela, ale na zoznamke čo mi dávajú srdiečka tak sa nepáčia mne. Lahšie je vyhrať na stieracom lose ako zažiť situáciu že obojstranne sa páčite.