icon

Prečo je nájsť správneho partnera také ťažké?

Včera o 22:07

Ahojte.. máte to niektorá rovnako ako ja momentálne? Som slobodná, mám 27 rokov a vyše roka som sama a aj som za ten čas spoznala pár mužov, ale stáva sa mi, že ten ktorého chcem ja alebo mne je sympatický tak nemá až taký záujem o mňa a opačne. Nemyslím si, že kopem nejak vysoko, ak chápete, že si vyberám niekoho nedosiahnuteľného alebo neprimeraného ku mne, len nejak sa zatiaľ nedarí..

babydesire
Včera o 22:17

@anonym_autor to je tazko povedat..zrejme neurobis na nich ten spravny prvy dojem aby ta chceli viac spoznat,,a zasa ti, ktory sa zaujimaju o teba , nezaposobili..skus sa zamysliet nad kazdym potencionalnym partnerom, kvoli comu ti "nevyhovoval" a pomenuj to. Aby si vedela co chces a co nechces a podla toho hladaj..a zaroven sa pozri na seba uplne realne ci si ozaj taka aku chce ten a ten (muzi co sa ti pacia) alebo len chces taka byt

biba_18
Včera o 22:52

moje dieťa mi rozprávalo nejaké príbehy s dievčatami - normálne som oči vyvaľovala, reku chlapče, to nemáš šancu si nájsť nejakú normálnu frajerku 🤦‍♀️

madeincssr
Dnes o 05:55

Tak ako nezadané dievčatá a ženy stále viac nikoho vhodného nemôžu nájsť, rovnako aj muži. Doba, sociálne siete a hmotný blahobyt nás menia, či si to pripúšťame, alebo nie. U mladých navyše praktická nedostupnosť bývania. Tak budujeme kariéry, cestujeme, starneme... a spejeme k individualizmu.

7miriam77
Dnes o 06:27

Ja si myslím, že si ešte proste nestretla toho pravého. Nájsť človeka, kde preskočí tá povestná iskra nie je zväčša na prvý pokus a ani druhý. Ono to príde 😉🙂

lindous
Dnes o 07:35

Niekedy to chce aj trochu šťastia, aby sa stretli dvaja, u ktorých to preskočí obojstranne

greywolf
Dnes o 19:09

@anonym_autor chyba moze byt aj u teba

stanislavicenka
Dnes o 19:15

@anonym_autor podla mna zadavas nespravnu otazku. Nieco ako spravny partner neexistuje. Je to vzdy cesta, spolocna cesta, nie hned volba na prvu

autor
Dnes o 19:36
@greywolf

@anonym_autor chyba moze byt aj u teba

@stanislavicenka ano ale čo robiť, ja hľadám práveže niečo stabilné, nečakám ohňostroje v bruchu ani nič podobné. Len niekoho kto mi bude sympatický, budeme mať rovnaké hodnoty a bude nám spolu fajn.
@greywolf aká napríklad? 🙂
ešte dodám predchádzajúce vzťahy vznikali tak, že som stretla niekoho kto mi bol sympatický a postupne sme sa spoznávali lenže odvtedy stretávam mužov, ktorí buď len hovoria a nič nerobia alebo si hodnotovo ani nijak nesedíme.

anonym_cdbb2e
Dnes o 20:33

Rok nieje dlhý čas .Kedysi keď som bola omnoho mladšia som išla zo vzťahu do vzťahu však čo načo budem čakať . Maximálne som bola sama dva mesiace . Až kým som nenatrafila na "nesprávneho ".Bola som rada že som bola sama ten rok aj pol minimálne lebo som si utriedila v hlave myšlienky akého chcem chlapa a akého nie .Terajšieho som stretla viac menej náhodou na nič som netlacila