Prečo je ťažké nadviazať priateľstvo?
Prečo je pre niekoho ťažké si nájsť kamarátov?
Niekto kde príde, tak spozná veľa ľudí a nájde si pár dobrých kamarátov a naopak niekto, keď niekde príde, tak si nenájde nikoho. Je to o osobností? Je to o tom čo z neho vyžaruje?
Priatelstvo musi byt obojstranne vyhodne a z vela ludi priamo srsi ze budu problem - furt ich budu musiet niekam tahat ako drevenu karu, furt nieco komentovat ako je to na prd a tak - ludia maju ťradar na povahy a hned odhalia ci tam bude viac problemov ako pozitiv
Ja som si našiel dlhoročné kamarátstva/priateľstvá vďaka mojim záľubám, najprv na blogoch (keď bol ešte blog,cz) a neskôr na fb a teraz aj na youtube. A aj tu je kopec zaujímavych ľudí s kreatívnou dušou. Keď vás niečo spája, lepšie sa zoznamuje, aj takému hanblivému introvertovi ako ja. S ľuďmi s rovnakými záľubami si vždy budeš mať čo povedať.
@stromokocur6 mne sa praveze stava to, ze tych naj ludi v zivote som spoznala uplne nahodne a na miestach, kde by ma to nenapadlo. Ale ano, priznavam sa, stale sa smejem a snazim sa byt vzdy mila ku kazdemu, kto je mily ku mne 🤗
A vseobecne nemam rada to, ked je niekto vecne negativny a oduty.. vtedy nejak netuzim po rozhovoroch
@stromokocur6 mne sa praveze stava to, ze tych naj ludi v zivote som spoznala uplne nahodne a na miestach, kde by ma to nenapadlo. Ale ano, priznavam sa, stale sa smejem a snazim sa byt vzdy mila ku kazdemu, kto je mily ku mne 🤗
A vseobecne nemam rada to, ked je niekto vecne negativny a oduty.. vtedy nejak netuzim po rozhovoroch
@123467 Ja som negatívny človek. 😅😅
@123467 Ja som negatívny človek. 😅😅
@stromokocur6 zacni byt viac pozitivny a pride to same 👍😁
@stromokocur6 zacni byt viac pozitivny a pride to same 👍😁
@123467 to sa ľahko povie. 🙂🙂

@stromokocur6 podľa mňa záleží aj od osobnosti aj od vyžarovania 🙂… lebo ak je niekto už od pohľadu nonstop nasratý, tak sa s ním asi nechceš rozprávať, naproti tomu, ak niekoho stretávaš usmiateho, tak ho zastavíš, pokecáš… a od osobnosti záleží, či sa s tou osobou chceš baviť potom aj ďalej, alebo ostanete pri smalltalkoch 🙂