icon

Prečo končíme vzťahy: Otázky a dôvody

17. mar 2024

Uzavreli ste vzťah s tým, že ste mali vysvetlené dôvody prečo ste skončili, alebo v tom zostali aj otázniky?

mirkava
17. mar 2024

Záleží od dĺžky a hĺbky vzťahu. Najlepšie je mať otázky zodpovedané, aj keď bolia. Len problém je, že ten kto sa rozchdza to väčšinou rozoberať nechce.

autor
17. mar 2024

@mirkava áno, preto sa pýtam. Vtedy to človek vie úplne uzavrieť, ale takto je to akokeby otvorené...Vzťah trval rok a pol...

qrstxyz
17. mar 2024

Hlavnú príčinu viem, ale nemôžem sa zbaviť pocitu, že niektoré veci mi bývalý zamlčal alebo sa z nich vyhovoril. Každopádne ja sa v tom už nevŕtam, snáď sa časom odpovede objavia.

barborachors
17. mar 2024

Rozchody treba v sebe uzavriet a nevrtat sa. v tom. Je to minulosť, pozeraj sa dopredu. Ked niekto da priestor na otázniky, tak je sebec a nikdy nemiloval.

anig
17. mar 2024

So mnou sa exmanžel rozviedol bez reálneho vysvetlenia...ale ako ja vždy hovorievam:"Povedz pravdu,bo tá aj tak vždy vyjde najavo,aj keď niekedy to trvá roky...." A "že síce bývame vo väčšom meste, ale aj tak nevieš,že kto koho pozná a čo ti kto nechtiac prezradí...."...a tak som sa postupne dozvedela pravý dovod, respektíve dozvedela som sa celú pravdu ohľadom nášho manželstva ,ale nie od neho a som za tú pravdu rada,bo som všetko pochopila,aj keď pravda bola krutá a bolestivá,ale aspoň už viem,že nie je za čím banovat.

rorino
17. mar 2024

Ostali otázniky,lebo nevedel povedať pravdu do očí,ktorá aj tak vyplávala.No čo už ,asi to tak malo byť😉😊

mabenn
17. mar 2024

ak ostali na konci otazniky, je to zamer tej druhej strany a pre teba to nie je dobre znamenie, ta druha strana nevystupuje seriozne...a teda, v konecnom dosledku je to pre teba dobre, ze si sa takeho cloveka zbavila...su dve zakladne priciny, preco dovody nie su pomenovane: bud nema odvahu povedat pravdu, lebo by sa ti nepacila, alebo si ta nechava v zalohe do buducna...niekedy aj aj...pozor na takeho cloveka

laurika999
17. mar 2024

Myslím si, že čestní ľudia si vysvetlenie zaslúžia dostať. A naopak, že čestní ľudia aj vysvetlenie druhému podajú.
Bez vysvetlenia odchádzajú iba zbabelci, alebo podvodníci.

A rozumiem, že ak sa nepovie dôvod, nepodá vysvetlenie, tie otázky človeku niekedy bránia, aby v sebe niečo definitívne uzatvoril. Urobil záverečnú bodku. A začal niečo nové ...

laurika999
17. mar 2024

A väčšinou na to dopláca vždy ten, čo bol opustený bez udania dôvodu.

laurika999
17. mar 2024

@mabenn tiež som toho názoru, že to je neseriózne jednanie. A treba si dávať pozor na špekulantov.

domkakvet
17. mar 2024

Vzdy to bolo vysvetlene.

autor
17. mar 2024

@mabenn Nevedel mi v skutočnosti vysvetliť úplne o čo šlo, len, že to z neho odišlo. Ale to mi napisal, vonku mi to nedokázal ani do očí povedať. Po čase sa ozval a hovoril, že sa chovám divne...cítiť bolo z neho manipuláciu, a že ak sa posunieme tak možno si to vysvetlíme, podľa toho či budem stále takáto...mala som pocit, že ma ma ako spomínaš v takej tej malej zálohe

autor
17. mar 2024

Bavil sa s priateľmi, priateľkami a prišlo mi že začal viac tráviť čas s jednou babou ako so mnou...

autor
17. mar 2024

@laurika999 súhlasím, ja som nedokázala pri jeho chovaní s nim existovať. Ja som mu dala vysvetlenie svojej verzie

zuzulka558
17. mar 2024

Príčinu som vedela aj mu povedala,,, žiarlivý psychopat co si mysli že s peniazmi si ma kúpi a bude kontrolovať každý môj prd

autor
17. mar 2024

@laurika999 možno je tým jedným špekulantom...človek sa nebude chovať ako keby sa nechumelilo

minenkak
17. mar 2024

Ukončenie vzťahu je uzavretie, načo tam treba niečo riešiť

autor
17. mar 2024

@zuzulka558 To ti nezávidím...ja som mala presný opak. Ten sa nechal rozmaznávať dvoma.

mabenn
17. mar 2024

Pravdepodobne narcis...bacha nanho

laurika999
17. mar 2024

No keď si s ním nevedela existovať, to bol zrejme nejaký sebestredný človek, však ?

autor
17. mar 2024

@laurika999 Egoista zahľadeny do seba a svojich záujmov...jeden z nich bola jeho dobrá kamarátka, ktorá je takisto naivná kravka ako on.

laurika999
18. mar 2024

Egoisti sú najhorší.